Prečo máte partnera?

Príspevok v téme: Prečo máte partnera?
janeviemuz1

Otázka pre zadaných: Prečo máte partnera/partnerku?

Prečo ste vo vzťahu? Čo je na tom také dobré? Sex? Spoločné platenie účtov? Alebo chcete mať deti? Alebo preto lebo sa bojíte samoty?

Keď sa niekto dozvie že som sám tak hneď každý vyvalí oči že PREČO?? A prečo do pekla nie?

Tak sa teraz pýtam ja vás! PREČO??? Prečo máte vzťah? Prečo radšej nie ste sami?

Lollka

Ludia by sa mali starat viac sami o seba a menej o druhych. Nauc sa byt asertivny a asertivne odpovedat na taketo otazky. Odporucam ti kupit nejaku knihu o asertivite. Ty nemas povinnost nikomu vysvetlovat preco nemas a nechces partnera, to je len tvoja vec.

Man76

Pozri sa, janeviemuz.
Skus sa nad sebou zamysliet. Si zatrpknuty chlap, ktory momentalne neveri na stastne partnerske spoluzitie a pomaly tu budes ako dalsi nemenovany prispievatel.
A co, ani mne nevysli nejake vztahy a napriek tomu som nestratil nadej, hladal dalej a nasiel. A piviem Ti len jedno, nelutujem, milujem svoju zenu viac nez cokolvek na svete. Preco? Pretoze je zmysel mojho zivota. Ako uz bolo povedane, clovek je tvor, pre ktoreho nie je prirodzene zit osamote, ale v socialnej spolocnosti. To jest aj kvoli sebe s niekym a pre niekoho. Pretoze clovek potrebuje mat pocit ze ho niekto potrebuje. Inak si vo vnutri dusevne mrtvy, a ani o tom nevies.

Zadana

Vidis? Teba to vobec nezaujima a beres to jak chorobu. Nechapes to. Lebo to ani nechces chapat. tak nezakladaj tak blbu temu ked chces len rypat

janeviemuz1

aj tak sa rozvediete tak nechápem načo to je dobré... teraz sa milujete a potom za pár rokov sa aj tak rozídete. pochybujem že zostanete spolu až kým vás smrť nerozdelí...

smolinkaa22

súhlasím s oboma príspevkami podo mnou, fajn vystihnuté.. a teraz ti odpoviem ešte aj ja.. lebo ho milujem.. som šťastná, že je pri mne, že s ním môžem zdieľať radosti aj bolesti, že sa spolu smejeme, že pri sebe zaspávame, že sa naňho môžem spoľahnúť, chodíme na výlety, podpichujeme sa, podporujeme sa, pomáhame si.. je toho veľmi veľa.. stačí ? :) :P

Zadana

Myslim si ze ta vobec nezaujima odpoved lebo ty si sa sem len prisiel ujistit ze nie si jediny ktory je sam. Alebo ze to je bezna, normalna vec. A aj je ale to si nevsimas kolko ludi sem pise len co sa tyka vztahov? Ked je niekto nespokojny so sebou, citi sa skaredy a neviem aky a trapi ho samota? Myslim ze skoro kazdy potrebuje svoju spriaznenu dusu, lebo vo dvojici je vsetko lahsie, mas sa o koho opriet, mas s kym zdielat zivot, kazdy chce byt stastny. A ludia ktori si vybrali byt bez partnera na to musia mat nejaky dovod.

0v3cka

pretoze clovek je socialny tvor. Nehovorim ze kazdemu vyhovuje staly partner ale v dnejsnej spolocnosti je to podla mna velmi vyhodne zit s partnerom. Je to lacnejsie, da ti psychicku aj financnu podporu atd. Proste ma to ovela viac vyhod ako nevyhod.