Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco zena nepovie co chce

Príspevok v téme: Preco zena nepovie co chce
Smejko458

Prave som sa pohadal s frajerkou. V podstate islo o to, ze nieco chcela, aby som jej kupil, nic strasne drahe, len malickost, ale nepovedala mi to priamo. Behali sme po obchodoch a ona, ze toto sa mi paci, hento je pekne, co myslis, tamto by mi pristalo, aha toto je najnovsi produkt, ktory som videla na internete... no a nic sme nekupili, lebo ja, ze asi len obzera. Doma uz akoze smutna a klasika, ze co ti je a ona, ze nic, az som z nej pacil, tak ze na nu nemyslim, ze si nevsimam, co potrebuje a take to bla bla bla. Ja, ze kurnik, ze co nepovedala, ze som jej to kludne mohol kupit a urobit jej radost. Stve ma, ze vy zeny to jednoducho nam chlapom nepoviete a myslite si, ze sme vsevedkovia. Ale sa stavim, ze kebyze sa ulohy vymenia a ja tak chodim po obchodoch a obzeram, ze ani vy baby by ste to nedali, ze co chcem. Preco to robite a preco chlapov a najma seba nicite tym, ze nam to jednoducho nepoviete?

pppccc

prozaicky,

a nieco k veci nemas? Lebo len tak ohovorit niekoho, ked nemas rozumny argument, to je skor zzenstile.

A ano,,myslim si, ze vacsina poziadaviek niektorych zien su take sebecke, ze sa ich sami hanbia muzovi priamo povedat a preto tajne dufaju, ze sa ich on sam dovtipi.

prozaicky

lebo na teba kasle

pppccc jak vzdy trapne argumenty vyznacne pre zzenstilych muzov, ktorym padlo sebavedomie do gati a myslia, ze partnerka im ho vytiahne.

jajaja123456

ja svojmu zbytocne poviem co chcem, lebo ked poviem tak odpoved je co si vynucujes... takze chlapovi nikdy nijako nevyhovies...

Angelika3

To sú všetko také detinskosti, raz keď si založí tvoja priateľka rodinu (nevieme či s tebou) tak nebude času, chuti a dôvodu, aby riešila také hlúposti.

pppccc

Kasia,

nemyslym, ze by bolo bezhlave kupovanie niecoho, co ani nevies , ze partnerka chce, lebo si pri tom nieco zamrrle, alebo ani to nie, bolo prejavom lasky. A vycitat niekomu, ze sa nedovtipil, ze nieco , co z miliona veci, ktore drzi prave v ruke, chce, je minimalne detinske, otravne a sebecke. Mozno, ze ona za to nemoze, lebo je tak vychovana, ale on by to urcite trpiet nemal, lebo mu tym len otravuje zivot.

Biela Kobra,

na dorozumievanie medzi ludmi sluzi rec-jazyk. Ak to ta dotycna nevie pochopit a vyhovara sa na to, ze je zena, tak je minimalne asi dost hlupa.

sticka

joj ako by ste vy chlapi vsetko hned na nas vybalili. podla mna aj take natahovanie, samozrejme vrozumnej miere ma svoje caro

poradim38

Akoze prepac ale to co je za zenu ta tvoja frajerka??? Ona si nevie kupit co potrebuje zo svojho?? To jej ako ty mas kupovat a este ti to nema problem aj povedat ze cakala ze ty jej kupis vsetko na co povedala ze je pekne?? Ja by som od takej byt tebou utekala na kilometre, toto je typ zeny ktora potrebuje byt vydrziavana, ak to tak nie je tak je zle...... casom sa to bude este zhorsovat, takze naozaj ti radim utekaj od nej..... a je nieco ine kupit svojej polovicke raz za cas nieco, cokoladu, kvety, alebo na sviatok nieco pekne, sviecku alebo bizuteriu...... ale aby si ty s nou chodil po obchodoch a este mal pod dohladom vsetko na co povie ze je pekne a este caka ze jej to kupis, tak to je sila.......

Biela Kobra

pppccc, pretože je žena a on je muž. Platí to obojstranne. Sú proste veci, ktoré druhá strana nepochopí, aj keby sa pretrhla. Treba sa s tým zmieriť, občas sa normálne porozprávať a naučiť sa s tým žiť. Väčšine sa to aj darí. Dôkazom, že muž a žena občas nájdu spoločnú reč, je, že sme ešte nevyhynuli :D