Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco zena nepovie co chce

Príspevok v téme: Preco zena nepovie co chce
Smejko458

Prave som sa pohadal s frajerkou. V podstate islo o to, ze nieco chcela, aby som jej kupil, nic strasne drahe, len malickost, ale nepovedala mi to priamo. Behali sme po obchodoch a ona, ze toto sa mi paci, hento je pekne, co myslis, tamto by mi pristalo, aha toto je najnovsi produkt, ktory som videla na internete... no a nic sme nekupili, lebo ja, ze asi len obzera. Doma uz akoze smutna a klasika, ze co ti je a ona, ze nic, az som z nej pacil, tak ze na nu nemyslim, ze si nevsimam, co potrebuje a take to bla bla bla. Ja, ze kurnik, ze co nepovedala, ze som jej to kludne mohol kupit a urobit jej radost. Stve ma, ze vy zeny to jednoducho nam chlapom nepoviete a myslite si, ze sme vsevedkovia. Ale sa stavim, ze kebyze sa ulohy vymenia a ja tak chodim po obchodoch a obzeram, ze ani vy baby by ste to nedali, ze co chcem. Preco to robite a preco chlapov a najma seba nicite tym, ze nam to jednoducho nepoviete?

Kasia

pppccc
pre ňu obyčajná kvetinka, alebo hoci bižutéria za pár eur, ktorú jej on kúpi, nemusí byť zbytočnosť ani hlúposť, ale prejav lásky. (teda pokiaľ to nie je tip nejakej ofrnenej zlatokopky).
Ale ako si napísal, ona naozaj by mohla byť rada, že bol vôbec ochotný sa s ňou trepať po nejakých obchodoch, že s ňou vôbec išiel.
Zbytočne vznikajú nedorozumenia, kvôli takýmto odlišným pohľadom.
Pisateľ témy by podľa mňa vec vyriešil, keby jej dodatočne nejakú tú hlúpostičku kúpil a nečakane daroval.
Ak ju tým nepoteší a neudobrí si ju tým, tak potom má nesprávnu holku.

pppccc

Biela Kobra,

tak preco mu potom ona vycitala, ze jej to nekupil? Ved mala chapat ze je muz a jemu naznacovat nestaci.

lisiacica

Mala ocakavania ze sa chytis na nieco a ty sa nechytil. Tak ostala smutna a urazena. Toto zeny robia casto. Vyskladaju si svoje ocakavania a potom ked to druhy nesplni tak su smutne a urazene, pricom chlap o tom nic nevie :D To su tie pripady ked chlap absolutne nema sajnu co spravil. To si musi len ona uvedomit a casom pochopit ze takto to s muzmi nefunguje. Porozpravajte sa o tom. Predpokladam ze ma mozno 20 rokov?

Biela Kobra

Odporúčam ti, aj niektorým tu diskutujúcim, knihu Muži sú z Marsu a ženy z Venuše. A to aj v prípade, ak normálne knihy nečítaš. Zíde sa ti to do budúcnosti, bez ohľadu na to, či s priateľkou zostaneš alebo si nájdeš inú.

V skratke: Ženy nepovedia veci priamo. Prečo? Nepýtaj sa, lebo odpoveď znie: Lebo sú ženy. (Je to skoro to isté, ako to, že chlap sa nikdy neopýta na cestu, alebo to, že keď chlap sľúbi, že niečo do zajtra opraví, tak to opraví a netreba mu to každý mesiac pripomínať.) Žena ti bude 100x naznačovať, ale neukáže ti prstom: "Dokáž mi svoju pozornosť a kúp mi toto," lebo chce, aby si na to prišiel ty sám a práve tým jej dokázal svoju pozornosť.

Fakt, že takéto naznačovanie zvyčajne nepomáha, resp. že muži sú k niektorým veciam týkajúcich sa žien a rodiny slepí (a naopak), je zdrojom v podstate celej našej kultúry. Krásne to ilustruje jedna scéna z neviemkoľkého Taxi Taxi, kde Petra oznamuje Emanuelovi, že je tehotná. Keď sa jej Emanuel spýta, ako dlho, kamera zíde nižšie na Petrino veľké brucho a Petra povie: "Už osem mesiacov." A Emanuel sa rozčúli, že prečo mu to nepovedala.

Je to proste tak. Muži si odjakživa trhali, trhajú a budú trhať vlasy nad tým, že čo tie ich ženy vlastne chcú, a ženy nad tým, ako to už majú svojmu drahému naznačiť, aby konečne pochopil.

Je to korenie života.

kasia

Kasia,

keby na nu nemyslel, tak s nou asi nejde nakupovat , nie? Dokazovat si , ze niekto na teba mysli tym, ze ti kupi nejaku zbytocnost, sa mi zda trochu hlupe a skor to dokazuje, ze ty nemyslis na neho, ako naopak.

Kasia

pppccc
no vieš, nemôžeme iba z uvedeného naisto usúdiť, že je to nejaká rozmaznaná slepica, ktorá iba očakáva, čo jej on kúpi a je fixovaná na jeho peňaženku.
Možno sa proste cítila zranená, že na ňu asi nemyslí, keď jej nedokáže kúpiť ani nejakú drobnosť a nešlo jej ani tak o tie materiálne veci, skôr o ten princíp, že na ňu asi kašle.
Nedá sa fakt všetko vidieť do súvislosti, takže by som ju hneď neodsudzovala :-)

pppccc

Kasia,

je uplne jedno, co povie, alebo nepovie. Jej myslienkove pochody su "Toto sa mi paci, hned mi to kup!",
Ak sa jej to pacilo, tak si to bud mala kupit sama, alebo uz ked chce muza pouzit ako penazenku , tak mala povedat nieco v zmysle "Taketo nieco by sa mi pacilo dostat ako dar".