Samota 1 a pol roka po rozchode

Príspevok v téme: Samota 1 a pol roka po rozchode
tomas84

Ahojte.
asi sa len potrebujem vykecat, mozno vyliat si srdce . Mam 33 rokov a pred rokom a pol sa so mnou rozisla priatelka/snubenica po krasnom 6 rocnom vztahu. Stalo sa to viacmenej zo dna na den bez akychkolvek predchadzajucich signalov. Ako dovod uviedla ze sme prilis rozdielni a mame malo spolocnych zaujmov (keby to aj bola pravda, toto si niekto uvedomi po 6 rokoch vo vztahu !!?). Neskor sa priznala ze je v tom niekto iny, kolega z prace, s ktorym sa dala dokopy hned po rozchode a s ktorym je pokial viem doteraz. Povedat, ze mi to vtedy zlomilo srdce, by bolo zlahcovanie. Dlhu dobu som nebol schopny normalne fungovat ale postupne som sa nejak dal dokopy. Hneva ma ale, ze aj teraz 1 a pol roka po rozchode este mavam dni ked na mna sadne depka, ked si spomeniem na to co sa stalo. Po tak dlhej dobe mi to vazne nepride normalne.

Myslim si, ze to dost suvisi s tym ze som po rozchode zostal sam. Za cely ten cas sa mi nepodarilo spoznat niekoho noveho. Vsetky dobre zeny v mojom veku co poznam su uz zadane a spoznavat novych ludi je o dost tazsie ako ked mal clovek 20 - 28. Skusal som to prazdno (pardon ak to znie az prilis melodramaticky) vyplnit. Zacal som viac sportovat, chodit do fitka, skusal som cestovanie (sam aj v skupine), sustredit sa na pracu, konicky ale nic uplne nepomohlo. Vzdy ked je moznost, idem medzi ludi, zial skoro vsetci kamarati su uz zenati s detmi a maju malo casu a dost vlastnych problemov. Sice mi vravievaju ako moc mi zavidia slobodu, ale ja som sa vzdy chcel usadit a radsej by som sedel doma s rodinou ako vymetal bary. Tak si nejak neviem rady, ale ak ma niekto podobnu skusenost a chce sa podelit budem rad.

Pilcuk

Ako som už pred časom písal. Ženské sú zákerné beštie, ktoré nemajú problem "hodiť za hlavu" nie "len" 6-ročný vzťah, ako je to v tvojom prípade, ale aj 20, 30 či 40 ročný vzťah kvôli banalitám a ich primitívnych emóciách, náladách, prípadne kvôli tomu, že ich partnerovi/manželovi sa vyčerpajú eurá...Najlepšie je mužom bez žien, už na to aj ja začínam prichádzať. Napriek tomu, že som nikdy nezažil vzťah, túžba po vzťahu sa u mňa už vytráca. Aj keby ma nejaká ženská na kolenách prosila, aby som s ňou bol (samozrejme, kvôli mojej chudobe a priemernému vzhľadu nereálne, ale len teoreticky), tak by som ju teraz asi už nemilosrdne odmietol. Ked ženské ich partner omrzí, zaujme ich iný, dôjdu manželovi prachy, tak zbabelo zdupkajú a k.rvia sa s x dalšími...Dnešné ženy si nezaslúšia ani kúsok úcty, nemajú žiadnú hodnotu.

Ufgadenis

Veľa ludom sa v živote prestane dariť ,alebo stratia zmysel .Na jednej strane m a ju všetkeho dosť na druhej im chýba to najdôležitejšie.V živote sa musíme naučiť odpúšťať.Tvoja bývalá ti vlastne spravila službičku aj keď to teraz tak nevnímaš.Ona bola presne tam kde mala byť a odišla presne kedy mala ...len ty si to nezobral tak ako si mal a v tom je tvoj cely problém.Príde ešte veľa skúšok a ty musís byť pripravený!Ak jej neodpustíš a budeš dlhodobo ppd vplyvom sebadeštruktívnej energie môžu prísť tvrdšie napomenutia..

Ufgadenis

Máš rozvíjať svoje duchovno.Preto nemáš z ničoho a nikoho naplnenie.Míňaš zadanie veľkým oblúkom ,preto ťa nič neteší.Stojís na zastávke a vždy nasadneš na nesprávny autobus!

SofiaElla

Máš koníčky, tam určite šanca bude.
Ďalšia možnosť: hoci nie som fanda zoznamiek cez sociálne siete, odporúčam ti, aby si to vyskúšal. Kamoši o pár rokov starší ako ty, takto randia, stretávajú sa, zoznamujú sa. Ja som to úplne odmietala, ale treba sa prispôsobiť dobe, zbytočne budeš hľadať vonku, keď vonku budú 2 zadané a prípadne niekde na námestí 4 dôchodkyne. V bare asi bude tiež každá ťukať do mobilu, takže skúsiť treba. Inak cez tieto tinderi a neviem čo všetko, to treba brať s rezervou, pokiaľ viem, tak dievčatá nie veľmi často prídu na stretnutie. To len aby si s tým rátal, neznamená to, že ty máš problém, je to všeobecný fenomén - vraj. Zdroj mám od kamarátov. Za skúšku nič nedáš, prípadne to vezmi ako systém: pokus - omyl, a možno motyka vystrelí :)

Tomas84

Ok, co sa tyka toho sedenia a doma a rodiny tak mozno trocha prehanam : )
Skor mi ide o to ze vzdat sa v 33ke zivotnych planov takym neprijemnym sposobom a zacat odznova je tazsie ako som si myslel. A
ano viem, nemam 70 a nie som prvy ani posledny ktoremu sa to stalo, ale aj tak to nieje jednoduche. Ono uzivat si zivot je fajn, ale osamote to proste nieje ono, fakt som to skusal ale neviem si na to zvyknut. A viem ze urcitu ulohu v tom hra aj fakt ze mojej ex stale neviem odpustit co spravila. Rozchod ma dost ranil ale to ze ma viacmenej nechala kvoli niekomu inemu ma aj dost ponizilo. Cloveku sa potom tazko vracia sebavedomie.

Zenaty

Ja som mal za cele toto leto sex okolo 5x, vidíš tak sa hrnies do chomúta a nakoniec nič z toho. Tak užívaj mladosť, užívaj slobodu, máš hafo voľného casu, využi ho zmysluplné. A neboj, aj na ňu raz dojde.