Moj penis ma 11cm, bojim sa najst si priatelku

ruufinka

heh tak to by som si pozrela, kde by ste taku chceli hladat. ale tak mozno sa nevravi nadarmo, ze vzdy lepsie ako nic

majuskad

no, tak asi si fakt treba vyberat taku, ktora o tom este nic nevie a nema nijaku predstavu o tom, ako vlastne ma vyzerat :D to nie je uplne najhorsia rada.

mircok

zaujimalo by ma, kolko je tu takych tem a diskusii ohladom malych penisov :D dnes uz vidim druhu. chlapi, ved sa vzchopte, su aj horsie veci predsa.

nemteteeee

Penis Extender - tonzes.com Ja ho pouzivam cca 3 mesiac, nosim ho aj v noci. Zatial som nameral z povodnych 13,7cm zlepsenie na 17 cm, takze spokojnost.

NeviemUz

Bože ludia uz mu tu nepuste/nechvalte jeho nastroj.. to je typicky "uchyl" z Pokecu ktoremu robi dobre ked moze posielat svoje fota a pocuvat same dobre reakcie... ak nerozumiete o com vravim zaregistrujte sa na Pokec aspon na jeden jediny den ...

16cmBoiiii

No mne raz povedala jedna žena, že čakala väčší na moju výšku a to moja cikula má 16cm odvtedy mám z toho mindráky. Mať 11cm tak sa asi odstrelím, ale je dobre počuť, že niektorým stačí aj 11 cm možno by som mal zahodiť moje mindráky za hlavu a len som natrafil na jednu čo ma rozhodila. :/

Biela Kobra

Buď pokojný. Jednak je to bežná veľkosť, a hlavne keď získaš trochu skúseností, zistíš, že najdôležitejší orgán na milovanie nemá chlap medzi nohami, ale medzi ušami.