Ahoj.Mam 20 rokov a uz by som si chcel najst priatelku, ale mam problem pre ktory som vzdy cuvol.Moj penis ma totiz 11 cm v stoporenom stave a sirku v strede penisu 4 a pol cm.V klude ma dlzku dokonca iba 4 cm .Dakujem za nazor
Moj penis ma 11cm, bojim sa najst si priatelku
Vdaka
Tvoj nastroj vyzera byt taky priemer, urcite s nim ziadne problemy v sexualnom zivote mat nebudes.
Presne tak
Virtuos: V pohode. Ja mam momentalne priatela a ma ho tiež cca taky ako ty a nikdy by som ho pre to neopustila, ked niekoho lubis a vazis si ho, obdivujes atd. tak ho lubis takeho aky je, aj ked je posiaty jazvami od akne či ma bruško ako ten moj. Pre mňa je dokonalý. Tu pracu som robila len kvoli prachom, nikdy by som s tymi chlapmi nič nemala, išlo len o masaz. Jasne že dokažeš, žene uplne stači to čo maš ty. Podla mna ak človek lubi, neodide.
Aaaaaak: Sklapni, ty pokrytec. 95% chlapov chyta v živote (alebo pred dosiahnutim manželstva, ktore uzavrie, len aby mu žena robila služku a rodičku) neskutočne vela vagin a uplne bez hanby. A nielen chyta (ako ja) aj s nespocetnym mnozstvom sexuje. Nezaväzne, na diskotekach, ožrati jak dogy. Ked nabuchate, tak sa tvarite jak nič, však to je ku-va, otcom určite nie som ja..Zodpovednost? To vam nič nehovori. A ešte vy špinavci chcete, aby bola žena kraska gazdina poslušna, nedajbože nezarabala viac, aby vam to nepošramotilo ego a hlavne aby mala max. 1 sex. partnera pred vami alebo bola PANNA po tom čo ste vy roky nezaväzne šukali jak divi. ZIADEN chlap tvojho sexistickeho razenia si nezasluzi pannu. Ziaden chlap, kt. nezaväzne roky trtkal, si nezasluzi slusne dievca.
MarienkaF Tak načo si na toto vôbec klikla keď vidíš nadpis témy a, že sa vo vnútri nachádza obrázok? :D Klikla si lebo ťa to zaujímalo a potom sa hráš na urazenú, či si čakala obrázok jJežiška? :D
Achjaj- fuj si nechutna, ktory by ta chcel ked si drzala tolko penisov... nie je ti zo seba zle ?
Achjaj-dakujem za nazor.Mne skor ide o povahove crty zeny, o to aka je, o jej dusu.Je mi jedno ake ma zena prsia. Fakt je mi to jedno, ci ma velmi male alebo velke.Ide mi len o to ci dokazem s tymto mojim nastrojom uspokojit zenu.
Zase ti tu vypisuju zakomplexovanci typu Pilcuk. Tak teraz ti niečo poviem.
Robila som tantramaserku, chodilo ku mne dost muzov a to čo maš ty, je taky priemer - tvoj penis je uplne OK. To, čo maš ty (+- 2cm) je priemer z toho čo som popri svojej praci videla. Prisiel jeden muz s extremne velkym a nevedel sa spravit. Potom prisiel muž s mikropenisom, velkou predkozkou a ten vobec nič chudak, ani mu nestvrdol, proste nič, ale bol velmi mily a doniesol mi aj flasu kvalitneho vina, videla som však ako sa zaň hanbi. Ja mam zas male kozy (A) a chcem ist na opku napriek tomu ze mi ich muzi velmi chvalili ale nechapu čo to je nemoct si dať vystrih, nosiť len pushupky (ktore stoja 2x tolko € čo normalne podprdy), tažkosti pri vybere šiat a plaviek, ich neviditelnost pri nasadeni sportovej podprsenky atd atd. Ano, vyzlecene vyzeraju celkom ok, maju pekny tvar, aj pevnost, ale proste nevyzlecene v hocicom vyzeraju zle kebyže neexistuju pushupky a vystužene podprdy.
"Milujem" mužov (nemyslim autora) čo napr. d-r-b-u do žien so silikonmi pritom keby sa takisto dali zväčšovať penisy tak by tromfli ženy v navštevach plastickej chirurgie a najčastejšou operaciou by nebolo zväčšovanie prs ale penisu.
Nehovoriac o tom že sa za takymi otačaju a ani nevedia že ich maju ked si daju spravit 2-3 a proste nepreženu velkost, kvalitni doktori ich vedia spravit tak aby vyzerali prirodzene. Ale, samozrejme, otačaju sa aj za tymi, čo si daju spravit 4-5.
Muži vidia hlavne očami a penisom, ale keby aspon neboli pokrytci a nehrali, že maju radi naše dobre srdiečko.
Naco tu vystavujes fotku svojho maleho pipisa? Nikto nie je zvedavy na tvojho maleho pipisa. Uchylaci hnusni. A na velkosti zalezi.
Len tak pre zaujímavosť priemerná dĺžka vagíny je 7 až 10 centimetrov.Tak nerieš blbosti ,máš normálny penis sktorym nebudeš mať problém splodiť dieťa .Veľký penis by si nezasunul až na doraz.