Moj penis ma 11cm, bojim sa najst si priatelku

drzkovapolievka

tak tak, zapracuj na sebavedomi a na tom abys ju vedel dobre zlízat. ked ta nejaka vysmeje, tak ju posli doprdele a nezahadzuj sa s nou.

ZpohladuZeny

U mna mas super dlzku, kludne by mohla byt aj mensia. Neviem co vela zien vidi na veljych penisoch ale za mna osobne radsej mensi ako vacsi. Priatel ma 10cm mozno 9 a som uplne spokojna.

Bkskus

Najlepšia vec čo môžeš spravit je pracovať na svojom sebavedomí a na tom ako sam seba vidíš a akceptovať to tak ako to je. Potom zmiznú rôzne komplexy, a presvedčenia. Penis vôbec nie je problém, Je veľa mužov čo sú atraktívny a sexuálne si to užívajú aj keď sú na tom podobne ako ty

ledgerka

mala som takeho chlapa a bol perfektny, nic mi nechybalo. Mala som aj chlapa s anakondou a ten bol nic moc. Takze za mna dlzke nezalezi ale na ostatnych schopnostiach. Mne osobne chlap penisom aj tak nikdy k orgazmu nepomohol, chce to usta a prsty :D Takze trenuj tieto skilly, zeny to ovela viac ocenia. Nic nezahdzaju, ak ti to niektora vytkne ale bude kvoli tomu neprijemna tak je to chudera a vobec sa s nou nezahadzuj, alebo jej vysmiej male prsia ak ich nebude ako balony :D

Tribula

Tabletky nech ta ani nenapadne skusat. Ak si zufaly skor sa poobzeraj po extendroch. Ale tabletky su iba placebo rovnako aj tie kremy +7cm. To by tu vsetci chodili s 30cm cicinami a s Dckami prsiami.

poradim38

Podla mna toto sa da riesit aj roznymi tabletkami na zvecsenie, ved v dnesnej dobe je toho tolko na trhu a rozne pripravky atd..... podla mna za skusku nic nedas

Jana Lukacova

Virtuos:

Vašim problémom nie sú parametre penisu, skutočným problémom je to, že nechávate, aby tieto parametre určovali Vašu hodnotu a schopnosť byť "kvalitným" milencom (tá záleží od toho, že vnímate svoju partnerku a to, čo jej prináša potešenie).. Podobne ženy "uzamykajú" svoju hodnotu napríklad do veľkosti pŕs. Muži/ženy, ktorí/é príjmajú to, akí/é sú si dokážu aj intímne chvíle užívať naplno... Možno Vás to prekvapí, ale aj muži s menším prirodzením mávajú bohatý sexuálny život a zástupy ctiteliek...