Pekný deň prajem. Chcel by som sa Vás spýtať, či je to normálne, že ma nesmierne vzrušujú nosené silonkové veci. Vždy keď vidím ženu a že má niečo silonkové na sebe tak ma to vzruší a veľmi by som túžil ich mať, no nemám odvahu ju poprosiť, či by mi nepredala. Mám 26 rokov
Nosené silonky
Kde v obchode maju obnosene silonky? :D Neviem o ziadnom. A v sekaci su nosene, avsak pri tejto forme uchylky je pointa v tom, ze su nosene a neoprate.
Apollo nemas sa za co hanbit. My si s frajerom ideme silonky obaja. Bezna vec
Iba jedna sa ozvala. Mala podmienku poslať peniaze na účet, to som spravil, poslal som jej potvrdenie o zaplatení, ona poslala fotku čo mi pošle. V piatok poslala zasielku, v pondelok by som to mal mať. Bolo to rýchle jednanie.
Skúsila ste mu niektorá predať? Aké máte s ním skúsenosti?Je seriózny, pretože sa jedná o dosť intímnu záležitosť.
jarork1@azet.sk
Mrauka: napíšte mi e-mail, prosím, určite sa dohodneme. S každou sa istotne dohodnem.
Daj maila
Ked das dobru cenu kludne, aspon nemusim prat a kupim rovno nove :))
Ďakujem všetkým za odpovede a od niektorých aj za podporu. Všetci viete na čo mi to je aj keď sa za to nesmierne hanbím, no neviem si pomôcť. Páčia sa mi všetky silonkové veci. Či sú to už celé silonky, tiež aj ponožky aj podkolienky, dokonca aj silonkové ťapky. Veď niekedy sa nedá zistiť, či má žena na sebe silonky alebo len ponožky, pokiaľ má oblečené nohavice.
Nie som z Bratislavy, to je ten problém, určite by sme sa dohodli na stretnutí.
Smola je v tom, že na e-mail my napísala len jedna, no viac sa neozvala :( Naozaj asi len ostáva tíško snívať :(
Ja byt zena tiez to predavam. Podla mna sa nema ani jedna strana za co hanbit.