Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nosené silonky

Príspevok v téme: Nosené silonky
Apollo440

Pekný deň prajem. Chcel by som sa Vás spýtať, či je to normálne, že ma nesmierne vzrušujú nosené silonkové veci. Vždy keď vidím ženu a že má niečo silonkové na sebe tak ma to vzruší a veľmi by som túžil ich mať, no nemám odvahu ju poprosiť, či by mi nepredala. Mám 26 rokov

orol1

povedz, kam ti to mame priniest, hocikam, si z BA? tak daj kam
vidis, aj ti to chce niekto predat, tak co sa stazujes

LenkaPekna

Ahoj Apollo440. Napísala som ti e-mail, ak sa dohodneme na cene a spôsobe predania, nevidím problém. Takisto aj iným tu, ktorí ho kritizujú. Nerobí nič zle. Je to ničím nebezpečný fetiš, nikomu tým neubližuje.

Apollo440

Ďakujem každému za odpoveď. Na bazoši nechcem takéto veci riešiť a ani žiadnu ženu oslovovať, proste neverím takémuto a pochybujem, že by niektorá z bazošu predala ňou nosené a neoprané. Ja by som chcel od konkrétnej ženy, ktorá to myslí vážne a prípadne by sa jej to aj páčilo, že jej silonkové veci poslúžia niekomu ako fetiš. Nemal som ani v úmysle sa v tom pretřčať niekde na verejnosti. Je to len kôli vzrušeniu v mojom súkromí. Bohužiaľ moja partnerka také veci vôbec nenosieva, aj keď som jej to navrhol. Odôvodnila to tým, že jej je to nepríjemné na telo. Takže ostáva mi len tíško snívať, pretože si myslím, že je to nereálne získať také veci.

warp

Fetis na silonky je u muzov uplne bezny. Ja som tiez blazon do siloniek alebo vseobecne pancuchacov, ale musi ich mat zena oblecene. Samotne silonky ma nevzrusuju. Ale kazdemu sa moze pacit nieco ine. Ja mam stastie, ze moja manzelka nosi silonky takmer stale a nema s tym ziadny problem.

Violett

Na internete (bazos, pokec),najdes vela inzeratov,kde ponukaju pouzite silonky,nohavicky. Ked som bola este studentka,tak som pouzite nohavicky predavala.Aj silonky :) Davaj si ale pozor, vsade je dost podnodnikov (zeny neposlu co slubia,muzi zas nemusia prevziat balicek). Ja som s tym prestala,ked som si nasla priatela.Inak velmi vela muzov sa chcelo so mnou po case osobne stretnut.Uz im nestacili iba moje veci.Vtedy som to vzdy radsej ukoncila.Toto je dost bezny fetis-silonky a nohavicky.Mojho priatela napriklad velmi vzrusovali moje nohy.Ked som mu ho v silonkach,alebo bez nich,honila ;) Pokial si dvaja dospeli ludia rozumeju,je to dobrovolne,tak v intimnosti nic nieje chore.

jablkovydzus

Marienka a nezda sa ti to jak hovadina na niekoho neznameho takto utocit? Co je na tom ze niekto si oblečie silonky ked sa mu to pači aj ked je chlap? Okrem toho producirovat na ulici sa v nich určo nebude. Ani predvadzat sa nikde. A este aj keby bol nie hetero. no a čo. čo teba to trapi :D a že vajcia a pipíš :D:D kolko mas rokov? 12? Keby si oblečie tie silonky (ženske handry) na verejnost :D to je smiešne podla mna, ale tak... furt by to bola jeho osobna vec. ked to robi v sukromi ti to moze byt uplne ukradnute.