Pekný deň prajem. Chcel by som sa Vás spýtať, či je to normálne, že ma nesmierne vzrušujú nosené silonkové veci. Vždy keď vidím ženu a že má niečo silonkové na sebe tak ma to vzruší a veľmi by som túžil ich mať, no nemám odvahu ju poprosiť, či by mi nepredala. Mám 26 rokov
Nosené silonky
mas aj frajerku? ci frajerku nehladas? kup si v sekaci, nemusis cakat na baliky
este aby som nezabudol, neviem ci len ja mam take stastie na ženy, ale nestretol som žiadnu čo by to nejak odsudila alebo to považovala za divne. skor naopak. skus sa s tym stotožnit, že proste je to taka vec ktoru maš, byt s tym v pohode, nemat z toho nejaku hustu haluz a ked sa ti naskytne nejaka frajerka tak to na nu normalne vybal. pokial bude normalna tak s tym nebude mat problem. ženy si celkom idu prave spodne pradlo a vedomie že ta jej silonky vzrušuju moze byt vzrušujuce zase pre nu ;). takze ziadne obavy, mozno to chvilku potrva kym sa s tym stotožnis ale je to uplne v pohode.
v podstate normalna vec. fetiš na nohy je vraj najrozšírenejšia úchylka. najlepšie najst si frajerku co ti bude tie silonky davat haha. a ked si aj nejake kupiš ako niekto další radil, tak ver tomu že to neprejde. nič divne ;) ja mam takto rad rukavice. si vezmi ze by si mal rad použite nohavičky.
ta je to úchylka, fetiš úchylka na silonky
Sallya: Ak to myslíte vážne, na cene sa istotne dohodneme. Nechcem aby tu bola inzercia. Ak máte záujem napíšte mi email: jarork1@azet.sk
Určite sa dohodneme. Ostatným potom napíšem, ako to dopadlo. Ďakujem
Ak ponuknes peknu cenu ja ti ich predam
Ďakujem za rozumné odpovede. Ublížiť by som určite za žiadnu cenu žiadnej žene neurobil. Takisto ani kradnúť by som nedokázal, to by mohol byť trestný čin a hanba. Viem, že na internete som videl nejaké inzeráty, že to predávajú ženy, no aj diskusiu k tomu, že sa môže jednať o klamstvo. Mňa skôr priťahuje ten fakt, mať to od reálnej ženy, s ktorou sa stačí poznať aj cez písmenká, pretože naživo by som určite nemal odvahu povedať jej to.
Apollo, ak nejde zas o super rozprudenie diskusie, ale mas naozaj tuto uchylku, tak ti aj normalne odpisem. Existuju rozne skupiny na webe, ktore si tieto "veci" medzi sebou zhanaju, predavaju ich atd. Lebo ide o cokolvek. Od topanok, pouziteho spodneho pradla, siloniek atd. Robia to "normalnou cestou", nez kradnut napr.topanky spred vchodu, ublizovat napr.zenam aby sa zmocnili ich pradla a podobne. Nie si sam, koho vzrusuju tieto veci, takze treba len hladat. Minimalne na dark webe :D ale nie, zartujem. Viem, ze napriklad v Prahe funguje ista komunita zamerana na tieto veci...
Si proste normalny uchyl. Tato vec je celkom bezna. Nejako by som to asi nepotlacal, ale tiez by som sa tym nechvalil. Skus si nejake take veci kupit mozno ta to prejde. Celkovo mozes byt rad ze mas len toto, su aj ludia co su n aotm ovela horsie.