Som divny?

Príspevok v téme: Som divny?
Akrobat

Ahoj.V poslednom case som v kruhu ludi muzskeho pohlavia ktori su aspon podla mna dost uchylni.Ludia z prace, známy z okolia, priatelia a celkovo..Ked vidia peknu zenu, dokazu to komentovat, ta ma zadok, ta ma prsia, tu by som si dal a podobne veci.Flirtuju s kazdou zenou a myslia si ze sa im to paci.Podla mna ale opak je pravda. Mam 26 rokov ale mna by nenapadlo premyslat nad tym ako nejaku zenu ktora je sice pekna, ze by som ju chcel po*ebat a podobne veci.Ano, tiez sa pozriem a v mysli si poviem ze je pekna ale tam to konci.Tiez sa neobzeram za kazdou zenou.A to som este k tomu panic, ano, aj v 26, nehanbim sa za to. Skor mam ine hodnoty.Rad by som sa opytal zien, som podla vas normalny ja alebo je normalne co robia ludia o ktorych pisem? Pacia sa vam taketo flirty a narazky od chlapov? Mam si ja vobec hladat dievca ak je tento svet takyto? Dik za odpoved(e)

Akrobat

Zpohladuzeny- kazda zena je vynimocna a pekna.Len niektore svoju vynimocnost si same nicia. Poznam strasne vela dievcat ktore su krasne, no ale hlupe.

Akrobat

Moment, ja nemam problem aby som si nasiel nejake dievca na sex, lenze takto to sam nechcem, aby som vyuzival zenske telo len pre svoju potrebu. Mne nevadi ze nemam sex, mna len zaujima ci je este viac zien ktore nemaju sex na prvom mieste,luxus atd. Momentalne som si ani priatelku par rokov nehladal, ale casom uz by som aj chcel. Preto ma to zaujima. Vidim okolo seba strasne vela znicenych vztahov, ...mimochodom, ja netvrdim ze som vynimocny alebo ze som genialny, som obycajny clovek ktory ma chyby.

ZpohladuZeny

Tak ale tie ich ženy o tom isto nevedia.
No a mozem ti to povedat ako zena, ked sa chlap sa nou obzrie a utrusi pred nou nejaky ten kompliment, tak zena sa potesi, ze sa paci, no tam to zvacsa aj konci. Napriklad mne by sa to pacilo, ale samozrejme odtial potial a nie casto, ale tam by to aj koncilo. Urcite by som takeho chlapa nechcela, lebo by takyto bol aj k inym zenam.. clovek ktory nikdy nedostal komplimenty lebo je nepritazlivy (ako ja) tak ich rad dostane, aspon raz, lebo je to pre neho niečo nové. A samozrejme nemam na mysli "kompliment" typu 'dal by som ta dole' atd ...

Mao303

matej789 veľký súhlas, samohonka a pocit vlastnej jedinečnosti.. Myslím že si to úplne vystihol, palec hore..

Alkaaa

ja si takých chlapov ako ty vážim najviac na svete :-). To sú pre mňa normálni muži, nie muž, ktorý ma doma priateľku a vulgárne komentuje každú sukňu.

Bedak

matejj789 tento jav som si tiez vsimol. Ja som bol na tom podobne v 18tich. Nastastie sa mi podarilo vytriezviet. Zenske mi ftedy hovorili to iste co tu pisu ale akosi ziadna so mnou nic nechcela mat. Stacilo sa spravat menej ako truhlik a bolo vymalovane. Skoda ze som to nevedel skor :)

matejj789

Toto čo tu predvádzate páni je klasická samohoňka samotárov a jedincov neschopných nadviazať vzťah. Spoločným znakom tebe podobných je to, že veľmi ľahko uveríte svojej výnimočnosti a tomu, že zrovna ty a tvoje hodnoty sú tie správne a bla bla bla. No a čo je na tom, že sa dospelý a zdravý chlap obzrie za atraktívnou slečnou? Nie je na tom nič zlé a rovnako nie je nič zlé na tom, že to nejakým spôsobom okomentuje. Pokiaľ sa nesprávna neslušne k dotyčnej slečne je to úplne v poriadku. Som si istý, že keby si mal možnosť mať sex, tak ju rád využiješ a potom by si sa na svet pozeral inými očami aj ty :)

0v3cka

realita je taka ze zenske ti povedia aki si super ale nakoniec si zacnu radsej s tymi ktorych si opisoval...
Toto co o sebe pises je pilcuk v 25. rokoch

GOING

Určite existujú. U žien v tvojom veku a o niečo mladšími, štatisticky počítaj ako si to nazval s normálnosťou ( s inými hodnotami , rebríčkom hodnôt ) v rovnakom pomere ako ty medzi chlapmi. Odhadujem tak 1-2 z desiatich.

Akrobat

Da sa povedat ze som vyspelejsi...ale co ti chlapi ktorych poznam a som s nimi zialbohu v kolektive(nastastie za par tyzdnov odchadzam) tak maju 25,28,30,40 a myslenie nadrzaneho pubertiaka,pritom maju vysoku akolu, vedia jazyky,maju lepsi plat atd. Ja si neviem predstavit ze by som mal dievca a za chrbtom by som rozmyslal nad inymi o tom ako by som ich chcel do postele.Co moze zenu pritahovat na takom chlapovi? Ved laska predsa nie je o peniazoch, sexe, majetkoch atd.Snad este existuju normalne zeny.:)