Som divny?

Príspevok v téme: Som divny?
Akrobat

Ahoj.V poslednom case som v kruhu ludi muzskeho pohlavia ktori su aspon podla mna dost uchylni.Ludia z prace, známy z okolia, priatelia a celkovo..Ked vidia peknu zenu, dokazu to komentovat, ta ma zadok, ta ma prsia, tu by som si dal a podobne veci.Flirtuju s kazdou zenou a myslia si ze sa im to paci.Podla mna ale opak je pravda. Mam 26 rokov ale mna by nenapadlo premyslat nad tym ako nejaku zenu ktora je sice pekna, ze by som ju chcel po*ebat a podobne veci.Ano, tiez sa pozriem a v mysli si poviem ze je pekna ale tam to konci.Tiez sa neobzeram za kazdou zenou.A to som este k tomu panic, ano, aj v 26, nehanbim sa za to. Skor mam ine hodnoty.Rad by som sa opytal zien, som podla vas normalny ja alebo je normalne co robia ludia o ktorych pisem? Pacia sa vam taketo flirty a narazky od chlapov? Mam si ja vobec hladat dievca ak je tento svet takyto? Dik za odpoved(e)

sachovanka

Podla mna nie si divny len si proste vyspelejsi? Tak by som to asi povedalal. Jednoducho uz nepremyslas ako nejaky pubertiak, ktoremu sa zapaluju lytka a ide mu iba o jedno, na tom nie je nic zle

Akrobat

Vdaka za odpovede.Pytam sa to, lebo vidim v okoli spravanie ludi, a veru aj som zapochyboval, ci je nieco na takom ich spravani normalne. A to su ti chlapi niektori dokonca vo vztahu, maju mlade vystudovane zeny a za ich chrbtom komentuju kazdu peknu zenu ako by si to s nou rozdali atd.ako je mozne ze s nimi ziju? Nepacil by sa im radsej chlap, ktory ma svoje hodnoty, vernost, lasku, nepije nefetuje ani nic podobne?

Cliattsi

Otázka je dobrá, som taký istý ako ty, pýtaš sa ale preto, že.keď ty toto vidíš, že toto robia tí chlapi, tak NIKTO IM NA TO NIČ NEPOVIE. To na teba zapôsobí tak, ŽE JE TO V TEJTO SPOLOČNOSTI ASI NORMÁLNE. Dokonca ani ženy často neprotestujú proti tomu.
A takíto muži sú častokrát aj úspešní v plodení detí, takže majú výhodu. Neriešia nič a sú v pohode. Veľa žien má ale aj napriek tomu, čo ti tu niektoré napíšu v obľube takýchto mužov. Lebo sa chovajú ako chlapi a takí, ako.si ty, im možno budú pripadať nezaujímaví.
A ako píšeš -Čudní.

Ťažko je indentifikovať sa s takýmito ľuďmi a hľadať spoločnú reč.

NemyslisVazne

Ty sa pýtaš, či je ich správanie normálne ? Čo sa ti na tom vidí normálne ? Niečo áno, inak by si sa na to nepýtal. Zostaň, aký si a nemeň sa. Vôbec nie si divný, skôr oni sú primitívne prasatá.

A odpoveď od ženy. Takým chlapom by som najradšej rozbila huby. Hnusí sa mi to. Nič príťažlivé a super na ich správaní nevidím. Sú ako puberiaci.
Buď pokojný.

dobreuz

Nie ste divný, to skôr oni, len si honia svoje malé ego flirtovaním s cudzími ženami a neuvedomujú si pri tom, že sú trápni.

GOING

Zobuď sa, žiješ na Zemi v 21. a nie v 18-tom storočí a nie na inej planéte. To čo opisuješ je naša civilizácia/spoločentvo. Nemusíš to vôbec riešiť ak ťa to takto zaťažuje.
Keby si nežil v spoločenstve kolegov tak nad sebou vôbec nepochybuješ.