Som divny?

Príspevok v téme: Som divny?
Akrobat

Ahoj.V poslednom case som v kruhu ludi muzskeho pohlavia ktori su aspon podla mna dost uchylni.Ludia z prace, známy z okolia, priatelia a celkovo..Ked vidia peknu zenu, dokazu to komentovat, ta ma zadok, ta ma prsia, tu by som si dal a podobne veci.Flirtuju s kazdou zenou a myslia si ze sa im to paci.Podla mna ale opak je pravda. Mam 26 rokov ale mna by nenapadlo premyslat nad tym ako nejaku zenu ktora je sice pekna, ze by som ju chcel po*ebat a podobne veci.Ano, tiez sa pozriem a v mysli si poviem ze je pekna ale tam to konci.Tiez sa neobzeram za kazdou zenou.A to som este k tomu panic, ano, aj v 26, nehanbim sa za to. Skor mam ine hodnoty.Rad by som sa opytal zien, som podla vas normalny ja alebo je normalne co robia ludia o ktorych pisem? Pacia sa vam taketo flirty a narazky od chlapov? Mam si ja vobec hladat dievca ak je tento svet takyto? Dik za odpoved(e)

Pikhart

Nevsimaj si to, iba sa predvadzaju. Hecuju jeden druheho, vystatuju sa, ani sami nevedia preco. Takito muzi nevedia, ako na zeny. No a je to dost primitivne. Takze neboj sa, pokial nepatris medzi tuto skupinu, skor ci neskor si nejaku babu najdes a neskor budes do tohoto fora pisat o trampotach, ktore s nou mas :)