tehotna a depresia

Príspevok v téme: tehotna a depresia
lenka1981111

Ahoj, som tehotna , cakam stvrte dieta a psychicky to nezvladam. Som len 10tt ale stale rozmyslam , ze pojdem na UPT, zelam si aby som o to prisla, mam uzkosti, stale placem, nedokazem sa venovat doma domacnosti nicomu.....keby sa dal vratit cas nikdy uz nechcem byt tehotna je mi strasne ......Mam uz 37 rokov co je uz na dalsie dieta dost ja to asi nedam, alebo skoncim na psychiatrii, a mali sme tak krasny zivot....a toto nam ho znicilo....

Abcd888

Ak vedela, že nechce mať ďalšie dieťa má mať dostatok rozumu na to, aby sa chránila. Najlepšie je potom takto vyplakávať a mať depky. Ak to dieťa nechce, nech ide jednoducho na potrat. Veď má už 3 deti, tak treba v prvom rade myslieť na ne.

lisiacica

Zem nie je preludnena, len zle osidlena. Skuste trochu precestovat a popozerat sa po svete. Kolko krajin som uz navstivila kde stovky kilometrov nic nie je. Problem je nas konzumny sposob zivota a to ako sa spravame.

0v3cka

dobreuz nejake argumenty na tu preludnenost okrem toho ze je to predsa jasne??
nehovoriac o tom ze sa v EU ale aj na SK rodia len 1,4 deti na zenu? a teda ze tu lobujete za menej deti aj ked vymierame? Okrem subsaharskej afriky bude za chvilu (10-20 rokov) vsade populacia bud stagnovat alebo klesat.

dobreuz

Presne tak!!!!! Zem je nenormálne preľudnená, neklamte sami seba! Žiadnych ďalších ľudí už netreba a naozaj autorka témy by mala ísť na potrat, veď nechce to embryo nosiť tak preč s ním (pokiaľ nie je aj táto téma len troll).

0v3cka

imhoimhovicko aka voda? 97% vody je v ocenanoch a menej ako percento je sladkej vody v podzemnej vode v riekach a jazerach. Odsolovanie neni problem vody mame dost a jediny problem je to oteplovanie a na to su tiez riesenia. O par sto rokov budu taki ako ty videni rovnako ako ti co boli proti polnohospodarstvu ked sme prechadzali s loveskeho sposobu zivota na polnohospodarstvo. Vtedy to tiez zacalo byt tesne so surovinami a bolo nas len par milionov. Stacila mala revolucia a bolo. Takychto revolucii este aj bude.

a skludni hormon :-D

imhoimhovicko

ovca tato planeta nam nestiha otepluje sa vysycha nam voda.... taka je pravda neukludnuj si tu svedomie lebo si si narobil deti a chces sam sebe nahovorit ako sa im tu bude dobre zit...prd zem je preludnena jak hovado

0v3cka

dobreuz zradla mame dost aj pre 10 milliard aj vody mame dost mozno aj pre trillion ludi. Problem su skor emisie co2. Je ale mozne ze uz toto storocie na to najdeme riesenie.

dobreuz

Presne tak, mala mať antikoncepciu! A či by som poslal ženu na potrat? Ja nič také riešiť nemusím, mám len 19, nemám žiadnu a ani nechcem do budúcnosti, nechcú sa mi riešiť nejaké uvrešťané otravy.