Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tehotna a depresia

Príspevok v téme: tehotna a depresia
lenka1981111

Ahoj, som tehotna , cakam stvrte dieta a psychicky to nezvladam. Som len 10tt ale stale rozmyslam , ze pojdem na UPT, zelam si aby som o to prisla, mam uzkosti, stale placem, nedokazem sa venovat doma domacnosti nicomu.....keby sa dal vratit cas nikdy uz nechcem byt tehotna je mi strasne ......Mam uz 37 rokov co je uz na dalsie dieta dost ja to asi nedam, alebo skoncim na psychiatrii, a mali sme tak krasny zivot....a toto nam ho znicilo....

berteantikusakra

ja len stale nechapem ako moze niekto otehotniet nezelane ked ti HAK ponuka dnes gynekolog na kazdej preventivke...keby sa to pritrafilo v stredoveku kedy sa len mnozili ludia ale dnes? dnes je tolko moznosti ochrany co nikdy nebolo

dobreuz

Choďte niekam s tým bohom, keby existoval, nedopustil by také veci, aké sa dejú. A potom nech jej dá Boh peniaze na dieťa :D Nie, dobre jej radíme, to dieťa bude trpieť, ak sa narodí a 3 deti sú viac než dosť kriste, veď už je 8 miliárd ľudí na svete, už ani jedlo nebude stačiť pre toľkých a nezabudnite má ukameňovať za to, že vravím pravdu

noabortion

dobreuz a kacerdonald: to čo jej radíte je strašná hlúposť, ona tomu dieťaťu život nedala a ani jej manžel, ale Boh ho tu chce, a tak nik nemá právo vziať tomu malému život, veď keby sa to malé mohlo vyjadriť, určite by nechcelo byť zavraždené...moja mama bola dvakrát na potrate a aj keď mňa čakala tak ju otec posielal, ale ona ma tu chcela, tak nešla a potom keď som bola väčšia tak mi povedala že ako dobre že ma má a že jej je ľúto aj tých dvoch detičiek, že teraz by to už neurobila...a ja som tiež zo 4 súrodencov, a malo nás byť až 6. Teraz občas premýšľam, akí by boli tí dvaja, akého pohlavia, povahy...a Ty, tehotná mamička, vydrž, možno tá depresia je len dočasná, ak by si teraz išla na potrat a depresia určite odznie, budeš mať strašné výčitky svedomia...a na záver jeden anglický citát: "Abortion does not make you unpregnant, it makes you a parent of a dead child."

dobreuz

Choďte na potrat, tri deti stačia, myslite na to dieťa, ako sa mu budú smiať jeho rovesníci parchanti keď im povie, že koľko má súrodencov, hovorím z vlastnej skúsenosti. Načo sa trápiť s pôrodom, keď Joan tak nebudete mať poriadne za čo živiť? No zbytočne.

Lulik87

Ahoj, veru netrap sa, ja mam tiez poruchy uzkosti, no som sama, zijem sama. Ty uz mas rodinu, cakas dietatko, tes sa z toho, mas tu pre koho byt a hlavne nie si sama. Ver mi osamelost je horsia a aj horsie sa bojuje so psychikou. Takze hlavu hore a tes sa na maleho cloviecika ;)

Nesnadko

Na take veci ste dvaja. Co na to tvoj manzel? Vsak ti pomoze, nie? Skoda zbavit zivota niekoho, kto mozno v buducnosti zachrani ludstvo :)
Kolko rokov maju tie 3 deti? Vsak aj oni pomozu. Ja som z 5 deti a dvoch surodencov som nosil do a zo skolky este v 3. rocniku gymnazia, nemohol som ist nikde so spoluziakmi a co sa mi take strasne stalo? :)
Hlavu hore, vsetko sa da riesit normalne, nie radikalne.
Inak nie som veriaci, len mam uctu k ludskemu zivotu.

kacerdonald

asi ma tu ukamenuju ale opytam sa, preco nejdes na umele prerusenie? Mas 3 deti a rodinu :) Myslim ze to uplne staci.