Prečo sa ludiačesť vynimkam) spravaju tak strašne neuctivo k životnemu prostrediu?Nedokážem to pochopiť.Ozaj musi mať každý jeden 3 autá v garáži a jazdiť na nich aj do obchodu za rohom.Neustále sa stretávam s tým ako ma všetci odrádzajú od toho aby som jazdila vlakmi,autobusmi,bicyklom atd.Vraj je to pomalé,nepraktické atď ale ja si to uvedomujem ale čo je také užasné na tom každý den stat v kolone vo vašich malých autickach a trubiť tam na seba,starať sa o to auto,tankovat doň atd.Veď to je stokrát nepraktickejšie.
Takisto triedenie odpadu.V mojom okolí takmer nikto neseparuje.Ked sa spytam prečo tak sa im to neoplatí.Ale myslite na to čo to bude za 100 rokov .To je až take tažké dať plastovú flašu do ineho vreca ako sklenenu?K odpadkom na ulici sa už vyjadrovať nebudem lebo by som asi plakala.To je také macherstvo ubližovať prirode,živočíchom?
Ja sama mam doma niekolko košov a triedim plast, sklo, papier, biogenne,baterky ,jazdím na kolobežke po meste a vlakom do susedných miest a žijem btw mam 21,dakujem za normalne odpovede
Prečo sa ludia spravaju tak neuctivo k životnemu prostrediu?
Veta: "Aj sliepky čo mi behajú po záhrade majú vyššie IQ.", je super výstižná (nielen pre dementa). Ospravedlnujem sa za názor, ale čo sa dá robiť.
To si ale ľudia bohužiaľ uvedomia až keď už bude neskoro :/ Planéta nám to nebude večne tolerovať
Somdement, ty si tiež nepobral veľa toho rozumu. Aj sliepky čo mi behajú po záhrade majú vyššie IQ.
mne je smutno z toho ako sa ludia spravaju sami k sebe chcelo by to zlepsi medziludske vztahy a nie stale tocit o nejakych blbych zvieratach dajte s tym uz pokoj radsej sa starajme aby sme ako ludia medzi sebou dobre vychadzali a nevrazajme stale energiu na zvery co nemaju ani rozumu
Bodaj by prišla nejaká ekologická katastrofa čo by vyhlásila ľudstvo a bol by pokoj, aspoň by sa zemi, zvieratám a rastlinám uľavilo.
Pilcuk - To je škoda. Aj z toho dôvodu, že vás je viac.
Michael111, nie som z východu.
Pilcuk - Jedného takého "optimistu" vo svojom okolí poznám. Nie si z východu ?
Samozrejme, že každý muž musí mať auto, pretože by o neho žiadná žena nemala záujem. Muž bez auta je pre ženy neviditeľný. Ja som toho dôkazom, nakoľko nikdy som nemal dostatok financií na to, aby som si mohol zaobstarať auto, doteraz využívam prepravu autobusmi, bicyklom, MHD či vlakmi, zato niektorí frajeri dostanú auto už v 18-tich od rodičov a hádaj, kto sa nikdy cudzej ženy ani len nedotkol. Áno, som to ja...Takisto mnoho žien chce auto, pretože nebudú predsa svoje honosné zadky obšuchávať o nejaké špinavé sedadlá vlaku. Takisto väčšine žien nič nehovorí starať sa o prírodu, ich život je výlučne konzumný, no ony nepohnú ani prstom...
Ježišmaria na čo toto dávaš do kolónky Psychické a osobné problémy?????? Aj mne je zle z toho že nejaký dmnt hodí použitý záchod za kôš na trávnik, ale nebudem to zbytočne vypisovať na internet. Pozri sa na utečencov, tí kam prídu, tam po každom jednom minimálne 5 odpadkov automaticky. kde ich vôbec berú toľko :D? Takže takí podobní utečenci očividne žijú aj medzi nami. Čo narobíš, najlepšie žiť v štvrti s uzamknutým vstupom na bráne. Tam bordel neuvidíš, žije tam 10-15 rodín a je tam pokoj.