Bojim sa, ze ma bude manzel cely zivot podvadzat

Príspevok v téme: Bojim sa, ze ma bude manzel cely zivot podvadzat
Janka12907

Ahojte,

s priatelom sme spolu 7 rokov. Mame spolu krasny zivot, mame sa radi, je ku mne pozorny a venuje sa mi, no je prilis spolocensky, rad sa zabava, rad tancuje a na party sa vie dost opit. Proste rad si uziva zivot, no ked je pri mne, dost sa kroti. Ked je opity, casto ma reci, ze sex je sex a laska je laska, ze su do 2 rozlicne veci- pocula som ako to vravi kamosom. U nas v posteli nam to klape, ale niekedy mam pocit, ze som dost konzervativna prenho, ze by si rad niekedy uzil poriadny divoky sex ako predtym. Mame mat svadbu o par mesiacov a v poslednej dobe ma dost desi otazka ci ma casom ked budeme mat deti a bude sa nudit nebude podvadzat. Sex ma velmi rad a strasne sa bojim, ze ked nanho nejaka zena skoci nepovie NIE...kedze sex je pre nho len sex.

Mate podobny strach aj vy, ked mate prilis spolocenskych partnerov? Co robit aby som tomu zabranila? Neviem sa v posteli spravat divoko- skor mam rada jemne a romanticke milovanie... To, ze ma ma rad viem, casto mi do dokazuje, no bojim sa kvoli jeho divokej povahe, ze nevydrzi do konca zivota mat sex len so mnou. Zenam sa velmi paci, ma sexappeal, vidim to casto na kamoskach, kolegyniach ako sa spravaju v jeho spolocnosti...

poradim38

Ja si osobne tiez myslim ze si to privolavas, ak si nie si ista co cakat tak naco sa za neho ides vydavat? Ved ty uz tu skoro opisujes situaciu nevery svojho buduceho manzela......... to mi pride uz moc..... to co povedal ked bol opity, to mozno ani tak nemyslel, neviem naco nad tym tolko premyslas, iba ty sa tym triznis, hladas stale dovody preco by ta mal podviest a podobne...... tak urob vsetko preto aby nemal dovod ta podvadzat.... nie nad tym stale premyslat a privolavat to..... vyhod to z hlavy a zi dalej, ak si nie si ista svojim partnerom za ktoreho sa ides vydavat, svadba sa zrusit este urcite da, tak to urob a cakaj ako sa to vyvrbi, a ak by ta ta myslienka nechcela prejst ani po dlhsom case tak zrejme to nie je tvoj zivotny partner.... uvazuj trochu do buducna.....

pppccc

SofiaWlla,

je mi uplne jedno, ako na teba posobim, to nesuvisi s touto temou. Dvaja by sa mali snazit, ak chcu spolu vychadzat. V minulom , sucasnom a aj buducom svete.

SofiaElla

pppccc, a ty si mal/a koľko vzťahov, ktoré ti dodnes vydržali? A koľko manželov/žien? No offence, ale pôsobíš ako z minulého sveta.

pppccc

Je dobre, ze si si nim nie uplne ista, lebo potom by si si ho nevazila a nesnazila sa udrzovat a rozvijat vztah a delit sa s nim o povinnosti v zabezpecovani rodiny a domacnosti v buducnostosti. Mnohe sa chcu prave tomuto prave vyhnut.

kafe

Takých ľudí, čo sa hrdia "ja by som nikdy..." je mraky a paradoxne, o pár rokov majú maslo na hlave. Máš celkom slušne našliapnuté k nevere aj ty sama. Prečo? Lebo tým žiješ, dumáš nad tým, zbytočne to rozpitvávaš... a život ti to jednoducho dopraje, ked tomu venuješ TOLKO pozornosti a energie. Aby si pochopila ako to s neverou je, bud budeš neverná ty sama alebo partnera k nevere dotlačíš.

Okrem toho čo pre priateľa robíš, stability a istoty, partner na tebe miluje milion iných vecí, tvoju povahu, pokoj, dušu, to aká si, ako sa smeješ, zlostíš... to neviditeľné, čo sa dá len cítiť v prítomnosti druhého človeka. Nech sú druhé baby akokoľvek zábavné, krásne a vzrušujúce, tá druhá strana príťažlivosti, to neviditeľné čo ľudí k sebe ťahá tam NEmusí byť (ale môže). Lenže ty si skalopevne presvedčená - chlap nie je absolutne monogamná osoba - a vlastne odmietaš možnosť, že by ti ten tvoj MOHOL BYŤ AJ VERNÝ. Tak ja ti to poviem so 100 percentnou istotou, ked chceš vedieť čo môžeš čakať. Ano, na neveru sa priprav. Je jedno akého chlapa si vyberieš, každý jeden bude pri tebe neverný. S hocijakou inou ženou bude žiť monogamne, ale pri tebe nie. Prečo? Lebo TY si tak nastavená, tomuto veríš, toto je tvoja pravda a takúto pravdu ti život aj potvrdí. Prípadne, je možnosť, že neverná budeš ty každému jednému chlapovi, aj ked momentálne je to nepredstaviteľné, dostaneš sa do takých situácí o akých sa ti ani nesnívalo. A jednoducho to nezvládneš, zakopneš, aby si teda pochopila to, nad čím toľko dumáš.

Napadlo ťa niekedy rozmýšľať nad tým, ako sa ľudia v páre krásne dopĺňajú? Akú harmóniu spolu vytvárajú, ako pestujú to pekné, "teplé" , to niečo čo majú len oni dvaja spolu? Vieš, svoje vnútro môžeš plniť niečim takýmto, príjemným. Alebo môžeš sledovať svoje okolie, rodinu, známych, kolegyne, telku a vidieť potvrdenia o svoje pravde, že verný chlap neexistuje, cítiť strach a neistotu a rochniť si v tom aký je život "nespravodlivý" ked dobré ženské ako ty, majú neverného chlapa. Prečo si presvedčená, že chlap nie je monogamná osoba? To akože ženy sú všetky do jednej verné? Ehm, budíček! Nie, nie su. Ženy podvádzajú rovnako ako muži.