Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bojim sa, ze ma bude manzel cely zivot podvadzat

Príspevok v téme: Bojim sa, ze ma bude manzel cely zivot podvadzat
Janka12907

Ahojte,

s priatelom sme spolu 7 rokov. Mame spolu krasny zivot, mame sa radi, je ku mne pozorny a venuje sa mi, no je prilis spolocensky, rad sa zabava, rad tancuje a na party sa vie dost opit. Proste rad si uziva zivot, no ked je pri mne, dost sa kroti. Ked je opity, casto ma reci, ze sex je sex a laska je laska, ze su do 2 rozlicne veci- pocula som ako to vravi kamosom. U nas v posteli nam to klape, ale niekedy mam pocit, ze som dost konzervativna prenho, ze by si rad niekedy uzil poriadny divoky sex ako predtym. Mame mat svadbu o par mesiacov a v poslednej dobe ma dost desi otazka ci ma casom ked budeme mat deti a bude sa nudit nebude podvadzat. Sex ma velmi rad a strasne sa bojim, ze ked nanho nejaka zena skoci nepovie NIE...kedze sex je pre nho len sex.

Mate podobny strach aj vy, ked mate prilis spolocenskych partnerov? Co robit aby som tomu zabranila? Neviem sa v posteli spravat divoko- skor mam rada jemne a romanticke milovanie... To, ze ma ma rad viem, casto mi do dokazuje, no bojim sa kvoli jeho divokej povahe, ze nevydrzi do konca zivota mat sex len so mnou. Zenam sa velmi paci, ma sexappeal, vidim to casto na kamoskach, kolegyniach ako sa spravaju v jeho spolocnosti...

Alessandra99

"ked budeme mat deti a bude sa nudit nebude podvadzat."

Tak, milá zakladateľka, teraz vieš, čo bude tvojou prioritou - zabrániť tomu, aby sa nudil :) Keď budeš preňho najlepšia + najdivokejšia milenka a manželka zároveň, tak nebude mať dôvod ísť za inou.
Áno, kľudne sa odviaž, buď aj ty divoká (samozrejme tak, aby si si to aj ty užívala), verím, že sa to dá.

Myslím, že nikto ti tu nepovie, či ťa tvoj muž bude / nebude podvádzať, to sa snáď nedá. A asi každý by sa toto mohol pýtať a chcieť odpoveď (či ho jeho partner/ka bude podvádzať).

Takže hlavu hore, aj keby sa okolo neho motali tie tvoje kamošky, kolegyne, tak mi jasne ukáž, že ty si tá jeho vyvolená, neseď v kúte ako nejaká vyľakaná. Dobre :) :)

Nezabudni sa o seba starať, čo sa týka výzoru, myslím,,, lebo každý muž má rád pri sebe príťažlivú a sexi partnerku, nie len pred svadbou, ale aj po nej :)

Veľa šťastia prajem!