Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bojim sa, ze ma bude manzel cely zivot podvadzat

Príspevok v téme: Bojim sa, ze ma bude manzel cely zivot podvadzat
Janka12907

Ahojte,

s priatelom sme spolu 7 rokov. Mame spolu krasny zivot, mame sa radi, je ku mne pozorny a venuje sa mi, no je prilis spolocensky, rad sa zabava, rad tancuje a na party sa vie dost opit. Proste rad si uziva zivot, no ked je pri mne, dost sa kroti. Ked je opity, casto ma reci, ze sex je sex a laska je laska, ze su do 2 rozlicne veci- pocula som ako to vravi kamosom. U nas v posteli nam to klape, ale niekedy mam pocit, ze som dost konzervativna prenho, ze by si rad niekedy uzil poriadny divoky sex ako predtym. Mame mat svadbu o par mesiacov a v poslednej dobe ma dost desi otazka ci ma casom ked budeme mat deti a bude sa nudit nebude podvadzat. Sex ma velmi rad a strasne sa bojim, ze ked nanho nejaka zena skoci nepovie NIE...kedze sex je pre nho len sex.

Mate podobny strach aj vy, ked mate prilis spolocenskych partnerov? Co robit aby som tomu zabranila? Neviem sa v posteli spravat divoko- skor mam rada jemne a romanticke milovanie... To, ze ma ma rad viem, casto mi do dokazuje, no bojim sa kvoli jeho divokej povahe, ze nevydrzi do konca zivota mat sex len so mnou. Zenam sa velmi paci, ma sexappeal, vidim to casto na kamoskach, kolegyniach ako sa spravaju v jeho spolocnosti...

kavopicka

A vôbec, čudujem sa vám, že sa vôbec ľudia v dnešnej dobe ešte berú, keď už sa láska či vzťah neberie ako niečo posvätné, ale ako len žena slúžka a chlap veget, čo si myslí že sex je sex a tým že trtka kade-tade to oddeľuje akože od vzťahu a ospravedlňuje sám seba že veď to bol len sex a s našim vzťahom to nemá nič spoločné. Sama poznám jeden prípad keď mi jeden mladý muž nahucal že sa s priateľkou rozchádza lebo už im to vôbec neklape po žiadnej stránke, no a teraz sa mladý muž ide ženiť a jeho priateľka nemá ani tušenia koho si berie. Nie nesúhlasila by som so svadbou nech by to bolo akokoľvek romantické (požiadanie o ruku pri nádhernej večeri, pod Eifellovkou či vo vrtuľníku nad Himalajami) :) kašľať na dnešné vzťahy, nemám dobré skúsenosti, preto som rozhodnutá by do konca života sama a svoj čas venovať zmysluplnejšim veciam ako nejakému chlapovi, čo ešte bude premýšľať koľko na mna mesačne minie. Chorá táto doba, jdu blejt....

Pikhart

Stručne a jasne. Každý deň si nájdi chvíľku času, poriadne ho vyfajči alebo pretiahni a keď treba aj 2x a máš istotu, že to nebude hľadať inde. Keď ide von, nech ide, nech si aj vypije... ale s prázdnymi gulami, a máš po probléme. Platí to na všetkých mužov bez výnimky.

SofiaElla

Janka, nerozumiem úplne o čom pochybuješ, resp. nerozumiem, prečo teraz a tak zrazu?
Ako píšeš, ste spolu 7 rokov, ženy po ňom idú, je spoločenský, chystáte svadbu.
Ženy po ňom išli určite aj počas tých 7 rokov, spoločenský bol určite aj predtým, možno také situácie ťažšie spracovávaš ako introvert, ale asi to zvládate, keď ste stále spolu. A on sa rozhodol pre teba, pre žiadnu inú, ty budeš jeho žena. To veľa znamená. Prestaň o sebe pochybovať, je to to najhoršie, čo môžeš robiť. Podviesť dokáže hocikto, aj škaredý, zakomplexovaný, chudobný a neviem aký chlap, ale ty si pre toho svojho výnimočná, preto si ťa chce vziať. Mysli na to, nie na negatívne predstavy (ktoré sa vôbec nemusia naplniť). Okrem toho, pravdepodobne neexistuje chlap, ktorý by aspoň raz počas dlhoročného vzťahu neflirtoval s inou ženou alebo žena s ním, ale to neznamená, že taký muž musí byť automaticky neverný. Skús to brať tak, že ostatné ti ho možno závidia, ale ty si naj preňho a tá jediná. Môžeš sa nad tým len usmiať.
Troška a dosť ma skôr zarazilo, ako si to celé opísala, že rodičia ti hovoria, že je fajn, o sebe si nič nenapísala v tomto smere, akoby za teba rozhodovali iní.. Cítiť z toho popisu, že si veľmi málo veríš, takže na tom zapracuj a hlavne kvôli sebe.

Janka12907

No Alkaa presne to, rodina mi vravi, ze je to dobry chlap, ale budem to mat s nim tazke v tomto smere...podla toho co si vsimli...na nom je to vidiet, ze ma rad zivot. Ale ano poznam ho za tych 7 rokov, som presdvedcena o tom, ze ma ma rad, lebo velakrat ma uprednostnil a dost sa aj ukludnil...
ale vzdy budem pri nom v tej neistote...

Jana Lukacova

Janka12907:

Nechávate nech Vás ovláda Váš neprejavený strach a unáša Vás domnienkami... potrebujete mu čeliť (prijať ho a prejaviť), aby ste obnovila svoj pokoj a videla situáciu tak ako je.

Možno práve to, že Váš priateľ je spoločenský, divoký o to viac si cení, čo doma má. Možno svojim vyjadrením "sex je sex, láska je láska“ chcel len priateľom povedať, že nestojí o sexuálne dobrodružstvá s inými ženami. Sú ľudia spoločenskí, príťažliví, o ktorých by ste povedala, že tí musia svojich partnerov podvádzať a opak je pravdou – svojich partnerov, rodinu nadovšetko milujú. A teda, ak aj prídu deti, Váš partner Vás nemusí začať podvádzať, naopak môže to byť tak, že ho k Vám bude ťahať ešte silnejšie puto.

Porozprávajte sa o tom, čo ste napísala vo svojom príspevku so svojim priateľom – o strachu, ktorý prežívate. Jeho reakcia Vám veľa napovie o tom, aký zrelý je váš vzťah. Vzájomne úprimný rozhovor môže váš vzťah posilniť (a je základom do šťastného manželstva)...okrem iného, ak prejavíte svoj strach a spoločný rozhovor "zvládnete", budete sa cítiť uvoľnenejšie, bude Vás to silnejšie k priateľovi ťahať a možno prídu aj nové chute v intímnych chvíľach ;)

Alkaaa

Vo víne je pravda :) aj je prenho sex len sex, tak ver tomu, že aj keby si tá najlepšia žena na svete aj tak podľadne, to sú priority a človek, ktorý je divoký vždy podľahne novým zážitkom.

Omen

Ak si neupraceš v hlave a budeš sa aj naďalej báť, tvoj strach sa s veľkou pravdepodobnosťou premení na realitu.

Janka12907

Dakujem velmi pekne za odpoved, no budem sa vlemi snazit, ale ja viem o sebe, ze mam inu povahu, nie som spolocenska velmi, som trosku introvertnejsia, skor rodinne zalozena, mna uz tie party nebavia robim to len z lasky k nemu :) Ja som z toho vyrastla, on ale je vecny blazon a vecny partyman.

Ale na druhej strane si vravim, ze keby chcel spolocensku partnerku, tak by si taku nasiel.

Len ma to v poslednej dobe takto prepadava, inak mame dokonaly zivot, len tato jedna vec ma trosku desi...A kamosky to nie su moje, ale jeho...jedna sa okolo neho dost podozrivo toci co mi najviac vadi a je spolocenska a sexi, tak si vravim, ze ci budem cely zivot bojovat s tymto strachom, ze co ak sa nieco stane...

gianna32

inak rozmyslas velmi rozumne, nezvycajne rozumne... si blizko, velmi blizko pointy...zelam ti, aby ti to vyslo, ale urcite to bude narocne...