Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco zeny potrebuju chlapa?

Príspevok v téme: Preco zeny potrebuju chlapa?
Zvedavy675

Baby, vysvetlite mi, preco potrebujete chlapa o ktoreho sa mozete opriet, ze akoze potrebujete mat niekoho akoby za sebou. Ved vela z vas vie fungovat samostatne, viete si zarobit, navarit, upratat, postarat sa, tak naco toto potrebujete? Nevravim, ze vsetky a nepytam sa to so zlym umyslom, iba vas chcem v tomto pochopit.

Staryznalec

pppccc - nakúpi, navarí, vyžehlí, operie, odvezie, ponosí, postaví, postráži malú, bio - eko, opraví, vybaví, vyplní formulár ... a raz do mesiaca si zaslúži aj ten sex, ale len na misionára.

pppccc

Zeny si vedia len tazko bez muza poradit. Okrem toho potrebuju muza na peniaze, sex, vychovu deti, ako psychologa a hlavne aby im mali ine zeny co zavidiet a mali pocit, ze niekoho mozu ovladat. Staci to takto? Alebo si pozri nejaky dokument, ze preco je treba na plodenie deti a vychovu dvoch.

Alana58111245

@Angelika3: pekne vyvažuješ svoje krásne názory jedovatými slinami. Ty asi nie si "ťažko emancipovaná", však.

Angelika3

No ja som tú otázku pochopila trocha inak, než čo sú tu k tomu odpovede.
Takže ja to vnímam tak, že ženy sú jednoducho viac emocionálne založené ako muži, aj napriek tomu, že sa vedia o seba postarať po finančnej a inej stránke, tak potrebujú cítiť oporu, často sa cítia zraniteľné a osamelé a potrebujú niekoho, kto by im poskytol pocit bezpečia, ku komu sa môžu pritúliť, kto ich bude chrániť a komu môžu dôverovať (chlapa).
Samozrejme sú aj ženy, ktoré budú zaryte tvrdiť, že nikoho nepotrebujú. Obvykle je to dôsledok toho, že sa vo vzťahoch sklamali.
Čo sa týka nižšie spomínaných týraných žien, ktoré aj napriek tomu zostávajú vo vzťahu, nuž tak tieto ženy sú veľmi slabé a túžiace po láske a pre nich je najväčšou láskou aj hentaký naničhodný chlap, nedokážu ho opustiť, sú na ňom závislé tak citovo, ako aj finančne častokrát v takýchto prípadoch, a tak sú ochotné zotrvávať aj vo vzťahu plnom zneužívania.

Naopak tie ťažko "emancipované" ženy, ktoré budú za každú cenu tvrdiť, ako im je samým dobre, tak v skutočnosti na tom nie sú o nič lepšie, lebo vlastne zneužívajú samé seba. Cez deň sa budú usmievať a vyhlasovať ako im je fajn a v noci revú do vankúša.
Niekedy takéto ženy tak zatrpknú, že už ani neplačú do vankúša, no zato začnú šíriť zlobu a pluť jedovaté sliny všade okolo seba.

Takže tak, žena potrebuje muža. Nájsť však vzťah, kde jeden druhého zdravo vyvažuje a svojimi vlastnosťami doplňuje, je však veľmi ťažké.

Staryznalec

Zvedavy, vidno, že si nezažil manželstvo, ja ti to rýchlo vysvetlím.
Keď budeš žiť sám, budeš sa mať fajn, raz do týždňa povýsávaš, vytreš plach, umyješ kúpelňu, operieš, pár krát do týždňa nakúpiš, výdavky minimálne, starostlivosť o domácnosť pár hodín/týždeň.
V manželstve budeš robiť v zásade to isté + pribudnú ďalšie povinnosti, ďalšie práce, ďalšie výdavky, manželka na teba hrnúť samé problémy.
Je to paradox, keď ste dvaja a z platu ti bude ubúdať viac a viac sa budeš venovať domácnosti.
Keď prídu deti všetko to isté + pranie, žehlenie plienok, prebaľovanie, nuda s dieťaťom na ihrisku, upratovanie hračiek a večer budeš počúvať náreky ako ju všetko bolí, ako je na všetko sama.

Vysokazena

Myslela som si že tak to má byť, lebo všetky kamky mali frajerov, a mne sa patrilo tiež vydať sa a mať deti. A čím viac som sa snažila takého chlapa nájsť tým to bolo horšie a väčšie konflikty vo vzťahu, lebo vždy som narazila na muža čo deti ani svadbu nechcel. Po poslednom bolestivom rozchode, z mojej strany, som si uvedomila vlastne že deti v skutočnosti nechcem, že sa mi lepšie žije bez nich a postupne som aj prišla na to, že mi ani nejaký partner nechýba. Navarit, oprať, ozehlit si viem, upratať a tak. Neviem sa asi obetovať alebo čo ale už by som to pre chlapa nerobila, akokoľvek by som bola zalaskovana. Už sa ani neviem zamilovať. Samota mi dala veľa, hlavne spokojnosť, pokoj v duši, ktorú som v žiadnom vzťahu necítila. Vzťah mi nechýba a to že "ve dvou se to tahne líp" je podľa mňa hlúposť. Koľko ľudí toľko chutí. Asi som sa stala sebecka, ale to mi nevadí aj keď veľa ľuďom v okolí možno áno, ale nikto mi nepomôže keď mi je ťažko, tak prečo by som na okolie mala brať ohľady? Pekný deň

simiona

Nehovorím o sebe. Ja som momentálne sama a ani žiadny vzťah teraz nechcem a možno ani nikdy. Hovorím o ženách, čo sú vo vzťahu, hoci ich partner podvádza, bije, len aby boli podľa rodiny a známych "na poriadku".

cviklarepa

Simona
a co ze ti okolie hovori ze"jankama uz nanzela a tri deti" ?
To musis na slovo pocuvat a nevies si postavit hlavu ze bude po mojom!
Autor temy, lebo potrebuju mat asi najma financnu oporu za sebou a ako kazu rodicia, stari rodicia, susedia, krsni rodicia, atd.