Preco zeny potrebuju chlapa?

Príspevok v téme: Preco zeny potrebuju chlapa?
Zvedavy675

Baby, vysvetlite mi, preco potrebujete chlapa o ktoreho sa mozete opriet, ze akoze potrebujete mat niekoho akoby za sebou. Ved vela z vas vie fungovat samostatne, viete si zarobit, navarit, upratat, postarat sa, tak naco toto potrebujete? Nevravim, ze vsetky a nepytam sa to so zlym umyslom, iba vas chcem v tomto pochopit.

NeviemUz

@Dobreuz- nic v zlom, ale z tvojich prispevkov je vidiet ze by si chcel babu. Lebo keby nechces tak nemas za potreby skoro v kazdok prispevku pisat to ake su vztahy na nic a ze nikoho nechces atd. V skutocnosti chces len sa sam seba snazis oklamat ze nie. Ja tiez vztah ani sex ani nic nechcem, ale nemam potrebu to tu pisat, jedine teraz, alebo to niekomu vysvetlovat aj ked okolie ma nechape a hlupe otazky su na kazdom rohu. Neber to zle veď ty vieš najlepšie :) len mi to pripomenulo Pilcuka ktory kyda na vsetky zeny, /az na jeho mama a babku, lebo ocividne zistil, že na svete su aj dobre zeny/, a pritom by nejaku chcel.

Pilcuk

Toto je naozaj hlúpa otázka. Prečo asi ? Ako ľahšie by asi ženy prišli k toľkým prachom, drahým dovolenkam, kabelkám, lodičkám, autám, vysokým postom atd. ak nie s pomocou vplyvných a bohatých mužov, ktorí sa o všetko postarajú a im stačí len rozkročiť nohy ? Samozrejme, často ako vymahadlo peňazí od chlapa slúži ich decko, ktoré používajú ako zámienku na to, aby ich muž doživotne zabezpečil. Samozrejme, dnešné ženy, ktoré tak veľmi chcú, aby ich muž zabezpečil, nie sú ochotné variť, upratať, proste nič...

dobreuz

Človek nepotrebuje nikoho, len peniaze, kľud, vzduch a vodu... Lipnúť na vzťahoch je tá najväčšia blbosť, akú môžete spraviť.

mirinda890

to je na tom ako si nadstavená mysľovo. proste keď si povieš, že to zvládaš aj bez neho tak to zvládneš a hotovo

Mrauka

Boze, to je take smutne, aki ste zatrpknuti, ako po sebe stekate a nadavate si.

Muz potrebuje a chce zenu. Zena potrebuje a chce muza. Potrebuju sa a tuzia po sebe navzajom. Preco? Lebo zivot bez nich by bol smutny, nudny, bez farieb, humoru, lasky. Radost sa nasobi dvomi a problemy sa delia dvomi.
Lebo su pre seba stvoreni, pripraveni jeden pre druheho. Vasa nespravna volba partnera, ktora vam zatemnila mozog, srdce aj dusu vam nedava pravo nenavidiet ostatnych, ktori za to nenesu ziadnu vinu a zodpovednost. Tu si nesie kazdy sam. Este som tu nestretla muza, alebo zenu, ktory by si priznal sam chybu, ze sa zle rozhodol. Sami si blokujete svoje stastie.

SofiaElla

akinom a sex? Tak buď budem lesba alebo si kúpim vibrátor. Ale keď to chcem "naživo", tak jedine ten chlap ;))

akinom007

Ked sa nad tym zamyslim v podstate na nic.
Ani na ten sex:)
Pokial chce zena dieta-ano tam ina cesta nie je len muz :)

SofiaElla

A na to rozmnožovanie ešte prefutrujeme, či má vhodnú genetickú výbavu :DDD. Ale na sex určite chlapov potrebujeme. A ja mám dosť kamarátov mužov, takže ja aj na kamarátstvo ;)

Angelika3

Alana, nechápem o čo ti ide v tvojom príspevku, je dosť odveci, to ako mala byť nejaká snaha uraziť ma?
Ale ak chceš vedieť, nie, nemám rada emancipáciu a tie ženy, ktoré hovoria samé o sebe, že sú emancipované, sú obvykle tie najnepríjemnejšie zlostné harpie.
Emancipácia mala význam v dobe vzniku v tom smere, že aj žena má právo na prácu a názor. Dnes je to o nenávisti k mužom a všeobecne.