Preco zeny potrebuju chlapa?

Príspevok v téme: Preco zeny potrebuju chlapa?
Zvedavy675

Baby, vysvetlite mi, preco potrebujete chlapa o ktoreho sa mozete opriet, ze akoze potrebujete mat niekoho akoby za sebou. Ved vela z vas vie fungovat samostatne, viete si zarobit, navarit, upratat, postarat sa, tak naco toto potrebujete? Nevravim, ze vsetky a nepytam sa to so zlym umyslom, iba vas chcem v tomto pochopit.

gianna32

-vsimam si uz dlho rozne vztahy okolo seba a mozem kludne povedat, ze taky vztah o ktorom som tu uz pisala je taky zriedkavy ako sneh v lete-

Mno390

Da sa fungovat aj bez chlapa. Ale tak lepsie je byt s niekym ako sama. Je pravda ze som mala uz viac chlapov kde to s nimi nevyslo kvoli klamstvam a kvoli ignoraci a nezaujmu. Ale urcite je super mat pri sebe chlapa. Pre mna je dolezite budovat vztah..a vztah sa buduje aj niekolko rokov nejde vsetko hned. Pre mna je vztah davat cloveku lasku co citim k nemu.. starat sa v chorobe, drzat spolu aj ked su nezhody v niecom..da sa o vsetkom porozpravat. Ked tak sa urobi kompromis. A kedze ja sa rada velmi rozpravam o hocicom tak je to super ked dvaja komunikuju aj o blbostiach :-) a pre mna je dolezite spoznavat cloveka stale hlbsie a hlbsie. A myslim si ked to dvaja chcu tak to aj bude fungovat. Ved je to krasne mat spolocne zazitky. Vzdy sa udeje nieco sialene a vtipne. :-) aj to ze mozem navarit pre niekoho alebo spravit mu nejaku radost proste uz len to je to krasne :-) a ked je to obojstranne tak nie je co riesit :-)

gianna32

Vo dvoch sa zije lepsi zivot, ak ti dvaja ziju pre seba navzajom. Ja si taky vztah predstavujem ako vztah blizencov. Zena potrebuje chlapa, lebo tuzi po takomto vztahu. Viem, ze je taky vztah mozny. Tiez viem, ze je zriedkavy, lebo je pre oboch narocny. A tiez malokto moze taky vztah zazit, lebo napriklad pritahuje ku sebe zlo. Ma nad sebou a svojim zivotom akusi zlu karmu - nech zije sebalepsie, pritahuje iba zlo a prenasleduje ho cely zivot iba zlo.
Zena naozaj potrebuje chlapa, prave preto, ze je fyzicky slabsia a spolocensky za muzom. To su fakty, ze zeny su fyzicky slabsie a spolocensky za muzmi. Ich miesto je maximalne pri detoch, v kuchyni, pri metle, vo vyrobe, - robia muzom krovie... Lenze maloktori muzi o tomto "vedia". Vacsinou chapu svoj zivot ako vesmir, kde oni su stred a vsetko sa toci okolo nich. Svet prosto patri muzom. A preto zena potrebuje chlapa.

Opora

Hentie zeny asi pochopili, ze nie o kazdeho muza sa da opriet, nie kazdy chlap je natolko silny, tak si tu oporu zabezpecili same, zvlast ak v tomto smere schytali uz nejeden noz do chrbta. Akurat nie vsetci muzi su taki slabosi a zena sa uz dokaze chranit, pokym pri sebe nema takeho o ktoreho sa moze s doverou opriet. Dovtedy to musi nejak.prezit sama, nema totiz na vyber,;ak to nie je masochistka.