Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco zeny potrebuju chlapa?

Príspevok v téme: Preco zeny potrebuju chlapa?
Zvedavy675

Baby, vysvetlite mi, preco potrebujete chlapa o ktoreho sa mozete opriet, ze akoze potrebujete mat niekoho akoby za sebou. Ved vela z vas vie fungovat samostatne, viete si zarobit, navarit, upratat, postarat sa, tak naco toto potrebujete? Nevravim, ze vsetky a nepytam sa to so zlym umyslom, iba vas chcem v tomto pochopit.

Mrauka

Dobreuz a ty citas s porozumenim?
Vyrozumela som, ze si muz. Nazov temy je: Preco zeny potrebuju chlapa? To vedia zeny a nie muzi. Nazov temy nie je: Preco muzi potrebuju muza, zenu, vztah?

dobreuz

Chcemuz treba čítať s porozumením. Ja žiadny problém nemám, pretože o vzťah nestojím, a ani nevnucujem svoj názor, len vysvetľujem, že nazov témy je nepravdivý, keďže bez vzťahu sa dá žiť plnohodnotný život, dokonca veľa krát oveľa lepší ako so vzťahom, toť vše.

Vivi3

Ja chlapa potrebujem na to, aby ma mal kto prikryť dekou, keď si popoludní trošku zdriemnem.
Prečo ostatné potrebujú chlapa, to vedia ony. Ja viem, že sú ženy, ktoré sú pre chlapa schopné aj "vraždiť".

Chcemuz

Dobreuz a preco v kazdej teme pises, ze nechces vztah? Ved to nikoho nezaujima. Rovnako ako pilcuk, ze este nikdy vztah nemal. Koho to zaujima, ci niekto uplne cudzi mal, ci nemal, chcel, ci nechcel vztah? Otravujes s tym ludi, nanucujes im svoje problemy.

NeviemUz

No dobre teda :D tak ako vidim na fore je nas tu aj viac tych co nechcu vztah :D skoda ze taki nie su aj v mojom okoli

dobreuz

NeviemUz tak to som sa zasmial teraz :D Nie nechcem nikoho, vďaka :D Nechcem sa nervovo zrútiť :D
Inak neviem kde som nadával na ženy? Iba v jednej téme a iba na extrémne obézne a celkovo na extrémne obéznych ľudí, ktorí s tým nechcú nič urobiť :)
Inak preto to píšem do každej témy, pretože každú tému zakladá poväčšinou iná osoba, ktorá pravdepodobne nečítala môj príspevok v inej téme ohľadom vzťahov. Takže tu nespamujem, len pre vysvetlenie.

Mrauka

Pilcuk ty sam robis zo zien, to co robis.
Vies, dobra zena si povie, ze naco sa ma teda snazit a trpiet pre niekoho, komu sa proste nikdy nezavdaci, lebo ma v sebe takyto postoj.
A povie si, fajn. Naco si ma komplikovat zivot a robit si ho tazsim laskou k muzovi, pre ktoreho bude vzdy najhorsia z najhorsich, nech urobi cokolvek, nech sa pre neho cela aj rozda. No a stane sa tym, co v nej ten muz vidi a ulahci si proste zivot, lebo ked uz je teda zla, zlatokopka, rozkrocnozka, tak nech je to aspon pravda.
Niektori si hladaju partnera, len kvoli tomu, aby mali na koho hadzat spinu a vyhovarat sa na neho pred druhymi. Napriklad niekto nechce ist na dovolenku, lebo je zgrlos, tak to zvaluje na svoju partnerku pred kolegami, priatelmi, ze ako ma ist s takym niecim na dovolenku?
Hnusni ste ludia. Potom placete aky je svet hnusny. Hnusni ludia vytvaraju hnusny svet, ze je tu hnus aj zit, nie este priviest deti do takeho hnusneho sveta plneho hnusnych ludi.