Myslim že otazka je jasna...mam sice len cerstvych 18 ale mam pocit že budem sama navždy..normalne už nemam chut zit...pre niekoho je to mozno smiesne ale mnoho zien ostalo na ocot...čo ked je to aj moj pripad? Vyzeram normalne vela ludi mi povedalo že som pekna a podobne...tak prečo ma nikto nechce?!!! Vyskusala som aj the secret uprimne som verila že to príde a nič...ani na pilu som netlačila..ale teraz ma to začalo stvat fakt!!!doma nesedim takze prilezitosti bolo uz dosť!!!!!!ach...a navyse sa ma mnohi vypytuju preco ma nikto nechce a podobne..lenze nejde o ľudí proste to prekaza mne....prepacte sa dlhsi prispevok ale musela som sa vykecat..bol niekto v podobnej situacii? A
Ostanem do konca života sama?
pilcuk ty mas dost skresleny pohlad na tento svet...:)
Neverím, že mladá 18-ročná žena nemá žiadných záujemcov. Idem po ulici a každá mladá žena do 25/30 rokov, ktorá vedľa seba nemá partnera či kamarátkú ťuká do mobilu a vypisuje si s mužmi...Chyba bude zrejme v tvojich vysokých nárokoch na partnera, na mužov a priemerných chalanov/mužov, ktorí možno nemajú audi či BMW, no mohli by byť dobrými partnermi či manželmi, sa ani nepozrieš. Ak zrovna nemáš tvár a postavu modelky, mala by si prehodnotiť svoje požiadavky na mužov, pretože nič sa nezmení, ty zostarneš, zvädneš a nikto o teba ani bicykel neoprie. Ako som už uviedol, nie je žena, mladá žena, hoc aj priemerného vzhľadu, zvlášť dnes v dobe Facebooku a iných sociálnych sietí, ktorá by nemala žiadných záujemcov, tento problém majú výlučne len muži, ktorí nesplňajú enormné množstvo požiadaviek žien a extrémne nepríťažlivé ženy, čo zrejme nebude tvoj prípad...