Myslim že otazka je jasna...mam sice len cerstvych 18 ale mam pocit že budem sama navždy..normalne už nemam chut zit...pre niekoho je to mozno smiesne ale mnoho zien ostalo na ocot...čo ked je to aj moj pripad? Vyzeram normalne vela ludi mi povedalo že som pekna a podobne...tak prečo ma nikto nechce?!!! Vyskusala som aj the secret uprimne som verila že to príde a nič...ani na pilu som netlačila..ale teraz ma to začalo stvat fakt!!!doma nesedim takze prilezitosti bolo uz dosť!!!!!!ach...a navyse sa ma mnohi vypytuju preco ma nikto nechce a podobne..lenze nejde o ľudí proste to prekaza mne....prepacte sa dlhsi prispevok ale musela som sa vykecat..bol niekto v podobnej situacii? A
Ostanem do konca života sama?
CistyLuzer: Praveze to vobec nieje odvazne. 92% sa dozije 40 rokov. Mas 97% sancu prezit do 30 rokov. To by si musela mat fakt smolu aby si si dovolila tvrdit opak. ;) Zrejme problem je v tom, ze vidis vsetko moc negativne a kazdy naznak hned zavrhnes. Vyzor nezohrava na vyber partnera az taky vplyv ako si myslime, vsak velmi vela ludi sa spoznalo cez zoznamky a rande na slepo. Vo tvojom veku zvacsa plati, ze si nevolite lahku cestu, ked mate napadnika s ktorym by to bola lahka cesta radsej sa mu vyhybame ale tuzime po niecom "viac". Nemas ziadneho kamarata? Vies s cistym svedomim povedat, ze nemas nikoho vo friendzone? Ak nie, neboj sa naozaj mas zivot pred sebou. ;)
Ja napr. mám 31 a bohužiaľ som ešte tiež nikoho nemal
fake
Určite má záujemcov, no je vyberavá. Už na túto tému zareagovalo množstvo "uchádzačov" o ňu. Ženské proste nemajú problem, tie si robia len ony..
VarenyKuskus- fúha.. veta "zivot pred sebou" je myslim že dost odvážna..to nevieš ...dnes je taká doba že človek nikdy nevie čo sa mu moze stat...už len keď človek vazne ochorie tak šanca najst si niekoho bude takmer na 0...
Cliattsi myslim, ze na tu temu je moc mlada i ked som tam aj ja pisal ale automaticky jej nevesaj starych zufalcov na krk. Este len vedome zije cca 2 roky zivot ma pred sebou.
Cliatssi no nehnevaj sa :)
Vážená zakladateľka témy, choď sem www.zdravie.sk, vyber si jedného z nich na na 100% neostaneš do konca života sama. Čo iného by sa ti hodilo, než zúfalo osamelého chlapa, ktorý sa o ženu ešte ani neobtrel.
Ak si z okolia Šamorína či BA rád by som si pokecal. Nie nasiku, kľudne aj cez mail :)