Ostanem do konca života sama?

Príspevok v téme: Ostanem do konca života sama?
cistyluzer

Myslim že otazka je jasna...mam sice len cerstvych 18 ale mam pocit že budem sama navždy..normalne už nemam chut zit...pre niekoho je to mozno smiesne ale mnoho zien ostalo na ocot...čo ked je to aj moj pripad? Vyzeram normalne vela ludi mi povedalo že som pekna a podobne...tak prečo ma nikto nechce?!!! Vyskusala som aj the secret uprimne som verila že to príde a nič...ani na pilu som netlačila..ale teraz ma to začalo stvat fakt!!!doma nesedim takze prilezitosti bolo uz dosť!!!!!!ach...a navyse sa ma mnohi vypytuju preco ma nikto nechce a podobne..lenze nejde o ľudí proste to prekaza mne....prepacte sa dlhsi prispevok ale musela som sa vykecat..bol niekto v podobnej situacii? A

Cliattsi

mate pravdu. Myslim si, ze je tu aj 1/3 vymyslenych prispevkov,.co zbytocne natahuju toto forum. Ale nic sa na to neda vymysliet.

Kami91

Co by si tym dosiahol? Mozno by sa ukazali nejaki trolovia co pouzivaju viac nickov. Napr nasa obec u kazdeho pripojeneho cloveka ma u mojho providera rovnaku IP. Ak by niekto pisal z mojej obce ukazovalo by to rovnaku adresu co by mohlo vyzerat ako troll keby pisali dvaja. Neni som si isty ci neverejna IP je osobny udaj ale dokazes za jej pomoci urcit mesto. Verejna IP je uz urcite osobny udaj ktory by sa zas takto volne nemal zobrazovat kvoli gdpr a ochrane osobnych udajov.
Na druhu stranu ludia tu vyhladavaju anonymitu, keby nie maju registrovane profily pod svojim menom alebo by nepisali tu ale na FB. Chulostive temy sa predsa lahsie rozoberaju pod ruskom anonymity.

Nesnadko

Cliattsi alebo este jednoduchsie, som tu na mobile cez wifi pripojeny, tak si tu vypnem pripojenie na wifi, tym padom sa prepnem na mobilne data a mam uplne inu IP a mozem pisat prispevok s tym, ze som akoze uplne niekto iny...

Nesnadko

Cliattsi - napisem prispevok, pojdem k mojmu routeru, vypnem ho z elektriny, zapnem, pockam minutu kym nabehne, a kedze nemam zaplatenu pevnu IP adresu, tak mi bude dynamucky pridelena uplne ina. Kedysi sa ru zobrazovali IP, preco myslis, ze to tu admini vypli?

Nesnadko

Precital som si co si pisala aj v odpovediach, tvoj problem nie je vo vyzore, ale v pristupu k zivotu a tvojom mysleni - ja si myslim, ze to je ten problem, preco ta chlapci odmietaju. Necitia sa pri tebe jednoducho dobre...

VarenyKuskus

To mas absolutne nezmyselne cislo. Po 15 dnoch by zilo 1% populacie ak by tak rychlo umierali. Problem je, ze ty sama s tym nic nechces spravit - takze vlastne ziadny problem tu nemame. :)

cistyluzer

VarenyKuskus-mna nezaujima buducnosť(ktora nemusi byť) mna zajima pritomnosť...a je dôležite žiť v pritomnosti...dnes čo len na ceste napr. zomrie každy štvrty piaty tak neviem no...a ja jazdim pravidelne ..sesternica mi zomrela ked mala 19...ja mam dôvod pochybovať...

orol1

myslim, ze v 18 a tak podobne to napadne kazdu babu. neboj sa, este sa stokrat zoznamis a stokrat rozides. ved o tom je zivot, nie byt vydata od 18 a zvacsa nestastne. zi si podla seba, si unikatny jedinec a nevesaj sa nikomu na krky, nech ta zachrani.