Myslim že otazka je jasna...mam sice len cerstvych 18 ale mam pocit že budem sama navždy..normalne už nemam chut zit...pre niekoho je to mozno smiesne ale mnoho zien ostalo na ocot...čo ked je to aj moj pripad? Vyzeram normalne vela ludi mi povedalo že som pekna a podobne...tak prečo ma nikto nechce?!!! Vyskusala som aj the secret uprimne som verila že to príde a nič...ani na pilu som netlačila..ale teraz ma to začalo stvat fakt!!!doma nesedim takze prilezitosti bolo uz dosť!!!!!!ach...a navyse sa ma mnohi vypytuju preco ma nikto nechce a podobne..lenze nejde o ľudí proste to prekaza mne....prepacte sa dlhsi prispevok ale musela som sa vykecat..bol niekto v podobnej situacii? A
Ostanem do konca života sama?
Odkial si? Ja som okres Galanta. Ak si niekde z blizka a chces mozeme skocit niekam na kavu a ak mas nejake vady ja ti na konci poviem co bude podla mna pricinou. Velakrat sa stava, ze zeny su az moc pekne a chlapi sa ich boja lebo si myslia, ze take dievca uz niekoho ma. Ale toto nemusi znamenat, ze dievca je spravanim OK.
Lenze aj ked budes mat partnera tak sa mozes citit osamela.
Na uvod sa zasmejem, ze dlhsi prispevok ...... hahaha..... tak to si asi nevidela naozaj dlhy prispevok.......to moc asi toho nenakecas ked toto bolo tvoje vykecanie..... mozno to bude ten problem... chodit mozes kam chces ale aj ty musis zacat niekedy, ked vidis ze chlapom sa nechce.... ako ja som skor za to aby sa chlap prihovoril, tak ale ked vidis ze im to nejde tak zacnem sama od seba nie??? Navyse, podla mna mas este malo rokov na nejake vazne vztahy, ak ti ide o sex iba tak si najdi nejakeho na sex a neries vztahy prosim ta........ lebo z tohto vyjadrenia mi to tak pride ako keby si uz bola nervozna z toho ze nemas nikoho v posteli...... zacni sama od seba a necakaj na zazraky.... zial mnoho bab si neuvedomuje ako na vonok posobia, niektore o sebe povedia ake su super ze im nic nechyba a su aj pekne, ale tym ako posobia, tak to vyzera ako pravy opak potom a chlapy od takych utekaju prec.... teda ak nejsu mentalne retardovany
klarika863-preto som si taka ista lebo ked som si doteraz nenašla tak prečo by sa natom malo niečo zmeniť?vieš na zazraky neverim...prečo ine dievčata si nemali problem niekoho najst a ked sa rozišli našli si hned dalšieho...a mna nikto nechce...ja sa pytam..prečo si mysliš žeby sa to malo zmeniť?ak by to malo prisť, davno by to prišlo...ako som už spomenula, doma nesedím....aj som sa pokušala niekoho zbaliť ja,zoznamiť sa a tak...ale nič stoho nebolo...tak určite sa nič nezmeni ako mavnutim prutika..proste logika nepusti...
Prepáč, ale skoncovať so životom len preto, že nemáš chlapa ? To je na hlavu padnuté.
Len si dávaj pozor. Také typy žien (ako si ty), ktoré chcú byť silou mocou vo vzťahu, niekedy končia zle, lebo ich partneri mlátia. Tie ženy si samozrejme namýšľajú, že je chyba v nich a sú s tyranmi len preto, lebo nechcú byť samé. Chuderky.
Len aby to nebol tvoj prípad.
ja byt tebou idem radsej k psychologovi..lebo ty mozno ani nemas depku..ja by som skor povedala ze mas blud v hlave ktory si si vsugerovala do nej..si presvedcena ze si nikoho nenajdes..a mna by zaujimalo ze preco si si tym taka ista..ved pises ze vyzeras dobre...tak preco by si si nemala nikoho najst???...ved aj skaredi ludia si najdu partnera, tak nechapem preco by si si nemala nikoho najst?
klarika...- to mnieje pravda...ak by bola tak už davno by som niekoho mala...som 100% ista že si nikoho nenajdem...inak by som si našla..kila navyše z antidepresiv mat určite nebudem lebo pravidelne športujem a stravujem sa normalne...takže toho sa nebojim...proste musim sa niečim nadopovať aby som nato nemyslela...teraz mi vtom pomaha alkohol ale nemožem ho piť pravidelne...ja som sa len pytala či potrebujem nejaky doklad od obvodneho alebo k tomu cvokarovi možem isť len tak...
alee slecna mlada pekna :) ved si mladucke dievca..mas kopu casu..:) urcite si velmi pekna a pritazliva..a mila...som si na 100 percent ista ze niekoho si najdes :)....skus sa z tej depky dostat sama...:)...antidpresiva ti mozu pridat kila a ver ze s nadvahou bude vsetko este horsie ..nezufaj
Nejde o žiadne naroky...proste to tak je..som osamelá a opustena...niekedy mam chuť skoncovať so vsetkym a bude pokoj...asi navstivim psychiatra nech mi predpise nejake lieky na upokojenie inak fakt.....inak neviete mi niekto povedat či potrebujem nejaky papier od obvodneho alebo mozem ist za psychiatrom len tak?