Náladový manžel

Príspevok v téme: Náladový manžel
Kapler588

Chcela by som počuť názory žien prípadne nejaké odporúčania čo mám robiť ako sa správať. Nemám sa moc s kým poradiť. S manželom máme krásny vzťah až kým nepríde na rad jeho nervozita stačí že ma toho viac v práci alebo napríklad je príliš teplo a je zle. Nadáva mi vyslovene pre nič. Obťažuje ho že chcem byť sním. Všetko vtedy robím zle. Nesmiem sa ho ani chytiť nič. To by bolo v poriadku ale on mi vtedy naschvál hovorí také veci aby mi ublížil. Vie že ho ľúbim najviac na svete tak presne preto mi nadáva, že sa so mnou nedá vydržať, že sa neviem správať, že ho otravujem, jednoducho hovorí mi že všade vadím som všade navyše, všetko robím zle. Najsmiešnejšie na tom je že mi vyčíta hádku napríklad z pred rokom keď som bola s kolegom (homosexuálom) na pivo. Nadáva mi že som sa chcela s ním vyspať a pod. Alebo som raz bola na diskotéke pred 5 rokmi. Hneď som sa tam chcela k****ť. Niektoré mesiace sa snaží schudnúť alebo prestať fajčiť. Neskutočne mi vyčíta že je moja chyba že sa mu to nedarí lebo som neznesiteľná. Lenže ja nedokážem neplakať keď sa musím ospravedlňovať za to že som zabudla zhasnúť na chodbe. Vždy sa ospravedlním aj keď viem že som nič nespravila lebo ja by som sa zbláznila keby som bola s ním pohádala. Viem že je zle aj keď príde domov a už mam silno pustený plyn na varenie alebo použivam zlý nôž alebo krajam zeleninu naopak hoci čo tak je zle. Ja nemôžem žiť s tým že ma neľúbi. Ďalšia vec je že on so mnou nechce robiť vôbec nič ja mam rada pešie výlety knihy opekačky, šport. On so mnou nechce nič robiť. Ale s nikým keď od neho niečo také chcem zasa je zle. Jeho brat obľubuje sedieť na dvore aj 4 hodiny v kuse tak on sedí s ním na tom dvore. Chcela by som aby ten čas trávil inak so mnou ale jemu vyhovuje že tam nič nerobí a nikto od neho nič nechce. Keď je tam mám problém ho aj dostať domov potom som neznesiteľná lebo nikde neviem vydržať. Moc ho milujem ale nechcem naňho v kuse iba čakať alebo plakať doma, že sa potom hanbím isť von aby ma nikto nevidel. Ako vlastne mam žiť inak mala by som asi sama chodíť von a tak lenže ja som jednoducho doňho zaľúbená celé roky a preto naňho radšej čakam doma. Aby sme mohli byť spolu. Uvedomujem si že sme spolu už dlho a vadí mu že chcem byť stále s ním ale ako to mám jednoducho zvládnuť inak :( Čo ho mám mať na háku , ja jednoducho ľúbim len uplne alebo vôbec :(

zara123

Je to nepochopitelne ale ludia sa boja lasky.Hned ako zistia ze je na nich niekto silne naviazany tak sa zlaknu a zacnu si to nicit, preto sa niektori milujuci muzi zmenili tak ze biju svoje manzelky, nedokazu uniest tolko lasky a tu vahu ze je na nich niekto naviazany.Vidi ze si do neho zalubena ze by si pre neho urobila vsetko a presne preto to robi.Lebo chce aby si sa na nrho neviazala az takto, boji sa niest tak obrovsku vahu.

orol1

on nic nepochopi, ziadne triky nepomozu.
ked sa chcem s mojim rozpravat o mojich pocitoch a ze co mi vadi, chýba, tak sa rozzuri este viac, vsetko zneguje a poprie co mu hovorim. uz som to vzdala, o nicom sa nebavime, len o sekoch a pod. toto je podobna odroda. :d

Pag

Mala by si ho možno trochen postrašiť, nemusíš kvôli tomu prečítať tisíc-stranové zväzky že ako sa to robí, to nie, stačí, dajme tomu, keď sa budeš tváriť záhadne zakaždým, keď budeš miešať pred ním tú jeho obľúbenú kávu. On to pochopí..., časom, isto nie hneď.

Pag

Ono tá náladovosť môže byť spôsobená aj jeho nejakými psych. problémami, zvoliť pasívny prístup sa v tomto prípade isto nevyplatí. Môžeš sa na to opýtať psychológa, psychiatra, mami, otca, poprípade všetkých pomedzi nich.

Kami91

Orol1 mal som uz vztah a viem sa skor vcitit do koze manzela. Ale vobec sa neviem vzit do koze manzelky. Osobne mi pride chore jej spravanie v niektorych situaciach. Ale ako som hovoril. Je to moc jednostranny prispevok skoda, ze vyjadrenia manzela sa nedockame.

orol1

pilcuk a kami, sorry, ale vy ste bud nikdy nemali vztah alebo absolutne sa neviete vcitit do koze tej baby.
ten manzel je pako, nikdy sa nezmeni, budes to mat tazke.
niekedy mam nieco podobne aj ja, len zas trochu inak.

ToTheBedlam

To je ťažko s tými vzťahmi, ale isto mu nemôžeš všetko tolerovať, aby ti nezačal skákať po hlave.

Kami91

Pri citani prispevku sa mu ani nedivim, ze sa sprava tak ako sa sprava. Daj mu trochu dychat, skus mat aj vlastny zivot. Ked potrebuje chvilku byt sam preco mu nedas pokoj a stale sa mu liskas? Toto mi pripada akoby si ty jemu robila naprieky ale vidime to iba z jednej strany.