Chcela by som počuť názory žien prípadne nejaké odporúčania čo mám robiť ako sa správať. Nemám sa moc s kým poradiť. S manželom máme krásny vzťah až kým nepríde na rad jeho nervozita stačí že ma toho viac v práci alebo napríklad je príliš teplo a je zle. Nadáva mi vyslovene pre nič. Obťažuje ho že chcem byť sním. Všetko vtedy robím zle. Nesmiem sa ho ani chytiť nič. To by bolo v poriadku ale on mi vtedy naschvál hovorí také veci aby mi ublížil. Vie že ho ľúbim najviac na svete tak presne preto mi nadáva, že sa so mnou nedá vydržať, že sa neviem správať, že ho otravujem, jednoducho hovorí mi že všade vadím som všade navyše, všetko robím zle. Najsmiešnejšie na tom je že mi vyčíta hádku napríklad z pred rokom keď som bola s kolegom (homosexuálom) na pivo. Nadáva mi že som sa chcela s ním vyspať a pod. Alebo som raz bola na diskotéke pred 5 rokmi. Hneď som sa tam chcela k****ť. Niektoré mesiace sa snaží schudnúť alebo prestať fajčiť. Neskutočne mi vyčíta že je moja chyba že sa mu to nedarí lebo som neznesiteľná. Lenže ja nedokážem neplakať keď sa musím ospravedlňovať za to že som zabudla zhasnúť na chodbe. Vždy sa ospravedlním aj keď viem že som nič nespravila lebo ja by som sa zbláznila keby som bola s ním pohádala. Viem že je zle aj keď príde domov a už mam silno pustený plyn na varenie alebo použivam zlý nôž alebo krajam zeleninu naopak hoci čo tak je zle. Ja nemôžem žiť s tým že ma neľúbi. Ďalšia vec je že on so mnou nechce robiť vôbec nič ja mam rada pešie výlety knihy opekačky, šport. On so mnou nechce nič robiť. Ale s nikým keď od neho niečo také chcem zasa je zle. Jeho brat obľubuje sedieť na dvore aj 4 hodiny v kuse tak on sedí s ním na tom dvore. Chcela by som aby ten čas trávil inak so mnou ale jemu vyhovuje že tam nič nerobí a nikto od neho nič nechce. Keď je tam mám problém ho aj dostať domov potom som neznesiteľná lebo nikde neviem vydržať. Moc ho milujem ale nechcem naňho v kuse iba čakať alebo plakať doma, že sa potom hanbím isť von aby ma nikto nevidel. Ako vlastne mam žiť inak mala by som asi sama chodíť von a tak lenže ja som jednoducho doňho zaľúbená celé roky a preto naňho radšej čakam doma. Aby sme mohli byť spolu. Uvedomujem si že sme spolu už dlho a vadí mu že chcem byť stále s ním ale ako to mám jednoducho zvládnuť inak :( Čo ho mám mať na háku , ja jednoducho ľúbim len uplne alebo vôbec :(
Náladový manžel
Ani sa mu nečudujem. To, že je s tebou zosobášený ešte neznemená, že stratil právo na slobodu. Stále ste dvaja ľudia s vlastným telom, máte každý svoj mozog, ruky, nohy...Nemáš žiadné právo obmedzovať ho či byť silou mocou v jeho tesnej blízkosti a nedať mu takpovediac ani vydýchnuť, to by rozčúlilo každého človeka...Takže buď sa spamätaj a neber manželovi voľnosť, na ktorú MÁ PRÁVO alebo radšej chodte od seba.
Nechapem, ako toto niekto môže nazvať vzťahom... A ako môže niekto mat rad človeka ktorý sa k nemu takto chová, rozum sa mi nad tým pozastavuje.. Prepac ze to tak poviem ale to chceš byť reálne do konca života s takýmto tyranom? Pre takéhoto človeka nebudeš nikdy dobra a vždy to čo ty spravíš bude len zle
:D :D :D ach tie vzťahy a akože láska :D