Pisem tu uz fakt z poslednych sil s nadejou ze sa mi niekto ozve ze sa z toho dostal alebo ze to preziva.Uz rok a pol sa citim ako odpojena od sveta, akoby som svet vnimala cez nejaku hmlu.Nemam mimiku tvare, mam prazdny pohlad fakt divne nevysvetlitelne videnie...niezeby som videla zle ale doslova akoby som mala na mozgu nejaky alobal.Idem po ulici nedokazem vnimat.Mam problemy ist po ulici akoby sa mi tazko chodilo.Nedokazem sa s niekym rozpravat a pozerat mu do oci pretoze mam uplne apaticky prazdny pohlad a neviem to ovplyvnit, akoby som mala uskvareny mozog.Narusene kognitivne funkcie.Nedokazem s tym fungovat, komunikovat s ludmi, chodit do skoly.Trva to uz rok a pol a nie urcite to nemam z psychiky aj ked lekari len to vedia povedat.Ani na sekundu mi to niky nepreslo.Ten kto to zazil prosim ozvite sa mi fakt s tymto uz nedokazem ist dalej.Neviem to ovladat proste moj mozog uz nedokaze dalrj fungovat a neviem preco.Velmi mi to narusilo moju inteligenciu vzdy som bola velmi mudry clovek a teraz sa obcas az zarazujem sama nad sebou.Prepacte za gramatiku ale ani to ma uz nebavi sledovat.
nepochopitelna choroba -brain fog
A si si na 105 percent ista, ze v poriadku ? To co ti dr. povie... :D tomu never, vysledky si pytaj a studuj... mne sa o tom pisat uz nechce.
EEG aj krv som mala v poriadku
Pozitivna borelioza v 2013 z krvy... Extremna bolest hlavy a za ocami... nasledovalo EEG a MRI. EEG dost zle a MRI este horsie :D a uz to pomaly islo vsetko do pecka... tak si daj urobit testy na borelie, chlamydie, mykoplazmy, viry..
A ako to ze ti vobec chceli urobit MRI? Mali na to nejake podozrenie ze mozes mat tu neuroboreliozu? Alebo si to vedel ze si mal kliesta alebo ako
MRI mi nerobili a AD som brala rozne druhy su to riadne hluposti
Hmmmmmm.
Mam to same od 2013teho, presne to co pises, ale pomaly sa to lepsi. Lenze ja to mam z neuroboreliozy... Pocuj MRI mozgu ti robili ? U psych si bola ? AD na to nezaberaju, mam vyskusane...Sposobuju to toxiny z nejakej infekcie... chronickej...
Ten stav sa vola depersonalizacia derealizacia citove otupenie stav uzavrety vo vlastn tele. Tento stav spusta vela faktorov.
A čo tvoj vlastný tlak? Vysoký, nízky, máš ich v poriadku?
Je to velmi zaujimave ale to nieje moj pripad kedze ja to mam chronicke uz rok a pol