Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nestíham s rovesníkmi

Príspevok v téme: Nestíham s rovesníkmi
Unavko26

Zdravím vás, cez víkend sme boli partia na chate a všetci sme tam 24-26 roční už viackrát som to postrehol, že všetci ostatní majú kopec energie, žijú až do 5tej rána pritom ja cca o polnoci dostanem útlm, že mi ani pollitrový energetický nápoj nepomôže. Keď sa premôžem aj tak sa cítim ako zbitý pes alebo to proste vzdám a idem si ľahnúť pritom som vedel, že sa blíži akcia tak som už streda a štvrtok išiel spať skoro aby som sa riadne prespal a očividne mi to aj tak nepomohlo. Nestalo sa mi to prvý krát ale už je to cca 2 roky čo to pozorujem. Čo sa práce týka som kancelárska krysa takže pohybu moc nemám ale je nás tam viacej takích a sú čulí. Neviete mi nejako poradiť, akoby som mohol rovesníkom stíhať napr takto pri zábave?

Unavko26

Ešte som ti neodpovedal na druhé otázky, som ich akosi prehliadol... Ano mám posledné 4 roky pocit, akoby som stagnoval, resp sa postupoval naozaj malinkými krokmi dopredu. Zrejme je to tým, že nemám nejaký stanovený cieľ čo by som chcel v živote dosiahnuť, ale keď si niečo zamaním trvá mi to dlho lebo mám málo času, svoje veci si robím iba cez víkendy lebo robím pon-pia 8:00-18:00 takže moc času mi po práci pre seba už neostane. :)

Cliattsi

Ok. Snažil som sa ťa viac pochopiť a zistil som, že sa predsa len rôznime. Myslím si, že to, čo som ti navrhol, by ti mohlo pomôcť.

Tiež som si myslel, že by si mohol mať problém s motiváciou, ale píšeš, že to, čo si zaumieniš sa snažíš aj dokončiť a aj obvykle dokončíš.
(ja moc nie).

Existuje ešte jedna vec - taurín. Kúpil som si to u nás od Kompavy a píše sa tam "Pri zvýšenej únave, vyčerpanosti." Mne to nezabralo. Tebe možno zaberie, neviem. Taurín sa ale pridáva aj do energeťákov.
Ale zvykne sa to kombinovať s niečím iným..Neviem presne.

Unavko26

Pag - Aký prístroj napríklad myslíš? Nejaké cvičenia s vlastnou váhou tam nebudú že? A neboj nepijávam energeťáky ako dnešná mládež len tak pre chuť, no skúsil som a ani to ma akosi nezachráni pred tým útlmom.

Cliattsi - Moc chudý niesom, mám 192Cm93Kg Ale teraz cez leto som schudol 14Kg ale na tom nočnom pocite únavy sa to nijako nepodpísalo.

***
Mam pocit, ze aj komunikacia s ludmi (aj ked nemusi byt moc velka) ma rychlo vycerpa. JE TO AJ U TEBA?
***
Nie som zrovna moc komunikatívny, s kamošmi si veľmi rád porozprávam ale komunikácia s nevhodným človekom ma úplne vyšťaví. Robím predavača a niektorí zákazníci doslova vysávajú životnú energiu.

****
POCITUJES TAKY VELKY ODSTUP OD LUDI (aj od niekt. dobrych kamosov)
****
Neviem čo tým myslíš ak myslíš také to nepripúšťanie k srdcu tak hej, mám iba jedneho človeka ktorého si pripustím blízko.

*
Prestane ta nieco rychlo bavit, ak na niecom pracujes. - Nie som skôr vytrvalý a ťažko sa vzdávam
*
Ked si v praci- pomaly ti to zapaluje, ked ti nieco vysvetluju? - Jasne párkrát sa mi také stane, že ľudia nevedia čo ako funguje a keď to vyjadrujú nesprávne zmätie ma to
*
Co tvoja pamat, zhorsuje sa? - Moja pamäť je mizerná, nikdy ma nebavilo si pamätať odchody autobusov, mená, aké vyučovacie hodiny nasledujú... Vždy som si hovoril, nejako bolo, nejako bude.
*
Mas aj take depresivne myslienky? - Myslím, že každý má z času na čas depresívne myšlienky ale určite by som to nebral nejako tragicky. Často nemávam depky, to sa fakt musí veľmi nedariť. Cca rok dozadu som sa zmieril s tým, že som single a akosi mám život odvtedy šťastnejší keď nemám v hlave to konštantné postrádanie partnera.

Unavko26

Prečo väčšina z vás reaguje na akési chlastanie ktoré v tom príspevku nieje ani len spomenuté? To si len prečítate názov témy a máte potrebu napísať akýsi odsudzovací príspevok? Nepoviem pilo sa aj pivo ale vôbec tu nejde o alkohol. Nestíham s rovesníkmi som myslel po stránke energie - nespania, keď napr hráme aj doskové hry, D&D, Activity, tak aj vtedy na mňa dojte útlm a niektorí z vás môžu vedieť, že takéto hry sa môžu natiahnuť aj na pekne dlhú dobu. Kopec zážitkov a príbehov som prespal a je mi to trochu ľúto preto som založil túto tému ale zrejme to tu funguje podľa seba súdim teba keď každý automaticky alkoholikov vidí.

Lollka

A toto su nasi mladi, preteka sa to v tom kto vydrzi dlhsie chlastat. 26 rocny a jedina jeho zabavka je nakladat sa do liehu a drzat krok s ostatnymi ochlastami

Cliattsi

Unavko, este by ma zaujimalo, ze ked sa pozries dozadu na svoj zivot a teraz - tak mas taky pocit, ako keby si stagnoval, neposuval sa v zivote ani dopredu ani dozadu? Ako keby tvoj zivot nikam neviedol? Je to dolezita otazka - ide o to, ci mas taky vnutorny pocit, alebo ani nie.

Cliattsi

Unavko26-bol by som rad keby si sem este prisiel.
Lebo toto iste mam aj ja, tiez som unaveny, bez energie.
Tymto stavom sa zaoberam a budem na sebe skusat rozne veci.

Ten predo mnou ti poradil dobre Magne b6. Ja by som ale volil cosi ine nez to, co dostanes v lekarni.
Magnesium. Kup si Magnesium glycinate, alebo malate..800g denne. Potom b6. Ide o to, ze tvoj organizmus musi tu b 6 z lekarne premenit. Je otazne, do akej miery to dokaze. Preto ho odporucam vo forme P5P (pyridoxal 5 phosphate).

No a tretia vec je ZINOK. Tak isto chelatovanu formu vyskusaj. (chelated zinc)

JE TU ESTE JEDNA OTAZKA- SI MOC CHUDY? Ak ano, tak ten zinok spolu s tym Mag a P5P by to mohol urobit.

Kazdopadne dlhodobo sa to moc neodporuca. Ale tiez je pravda, ze to moze odcerpavat urc. mineraly, napr. mangan a meď. Preto je dobry ten MILTIVITAMIN K TOMU.

A posledna vec - pupalka olej. (evening primrose oil).
Vsetko z amer. obchodu iherb.

Co sa tyka mna-
Da sa povedat ale, ze to nestiham s rovesminkmi uz poriadne dlho. Mam pocit, ze aj komunikacia s ludmi (aj ked nemusi byt moc velka) ma rychlo vycerpa. JE TO AJ U TEBA?

Rad by som ostal s tebou aj v spojeni, aby sme si mohli vymenit informacie.

ESTE JEDNA OTAZKA- CI POCITUJES TAKY VELKY ODSTUP OD LUDI (aj od niekt. dobrych kamosov)

A ci ta prestane nieco rychlo bavit, ak na niecom pracujes.
Ked si v praci- pomaly ti to zapaluje, ked ti nieco vysvetluju?
Co tvoja pamat, zhorsuje sa?
Mas aj take depresivne myslienky?

Skus na vsetky otazky odpovedat.
Volam sa Jano a mozes si zapisat email cliattsi@azet.sk.

Ale odpovedaj sem na forum.

Pag

Ak chceš mať veľa energie, tak treba cvičiť na takom prístroji, na ktorom precvičíš najmä ruky, ale nemám na mysli posilňovanie alebo skôr také dynamické cvičenie, pri ktorom precvičuješ ruky, ako keby si nimi išiel na biku. Keď sa na to dáš, tak sa to stane pre teba isto drogou a už od toho neodskočíš tak, ako je to v prípade iných druhov cvičení. Ja budem mať už pomaly štyridsať a nemám ani tlak, nič a ľudia, ktorí sú odo mňa aj o dvadsať rokov mladší, tak už tie problémy majú. Treba cvičiť cvičenia, ktorými si rozšíriš žily v rukách, to je základ a tajomstvo úspechu. Tie energ. nápoje sú aj nebezpečné, opatrne s nimi, ak nechceš ísť pachať fialky zospodu predčasne. Môj syn už v 14-tich začal zarábať, som na neho pyšný a som rád, že som takého geniálneho syna splodil:-) Môžete mi len závidieť.