Zpoznali sme sa na dovolenke, ja s kamoskami a on s kamaratmi, my sme boli ubytovani v chate blizko nich. Strávili sme tam spolu tri dni, potom oni odišli. S jedným z nich som si padla do oka, veľmi ma priťahoval, začala som s ním konverzáciu kedže on bol bez akcie tak som sa odvážila a začala ho baliť. Niesom nato zvyknutá ale som dlhšie sama a vážne mi už chýba vzťah. Pridal sa, keď odchádzal vymenili sme si tel. čísla a ďalej si písali a telefonovali. Trvalo to mesiac aj niečo intenzívneho písalania viac než telefonovania, potom sa to z jeho strany zmenilo, prestal mi písať hocikedy cez deň, nevolal, predtým sme si písali často dňom aj neskoro večer, volali si ale z jeho strany sa to začalo horšiť. Tak som stále volala ja, písala ja, dožadovala sa stretnutia, stále som bola ja tá iniciatorka a z jeho strany mi to prišlo že ho až otravujem z jeho reakcií. Vyhováral sa na veľa práce, že je chorý, je mu zle, alebo nato že nemôže lebo je u brata a prerábajú niečo, nemôže lebo hento a toto. Ale kedže ja som sa do neho zaľúbila až po uši tak mu stále píšem prvá, volám, a chcem stretnutie ale on stále len tak že možno, teraz nemám čas, potom,....
Nechcem ho stratiť ale príde mi to už že snaha je len z mojej strany a z neho to už opadlo a nemyslí na mňa.
Myslíte že je za tým to že som s ním spala už po mesiaci? Mala som ešte počkať, že príliš skoro sme do toho vhupli a tak dostal rýchlo to čo chcel? Alebo mu šlo len o sex z jeho strany?
Mám ho naďalej otravovať? Mám sa mu vnucovať a doslova pchať do zadku? Má to význam? Ozve sa len keď sa dohodneme ale sám od seba nezavolá ani nenapíše? Len keď sme vopred dohodnutý a niekedy ani to nie.
Ja ho tak milujem a on na mňa kašle. Je to tým že sa ma rýchlo nabažil kedže sme stále pri stretnutí hneď skočili na sex?
Máme viac ako 28 rokov takže niesom nejaká stredoškoláčka čo sa dala zviesť ale žena ktorá má rada sex s mužom ktorého miluje. Kedže som už nebola panna pri stretnutí s ním tak som samozrejme neotáľala so sexom. Len neviem či je za tým to že si myslí že som mu dala skoro, alebo mu šlo len čisto o to, alebo si našiel inú a mňa využil len do postele kedže som so zoznámením bola viac tá iniciatívna pri prvom stretnutí ako on na tej chate.
Mám sa mu ďalej pripomínať a obrazne povedané pchať do zadku alebo ho nechať ísť?
Ako si vysvetľujete jeho správanie voči mne?
Je staríš odomňa o štyri roky.
Pchali by ste sa niekomu do zad.. aj napriek tomu že on vás stále odmieta?
to bude nejaky vyje''any kok"t a ktohovie ako dlho vydrzi s tou druhou hajzel jeden
S"r nanho deb"la prechcaneho!
ty si opat nieco navrhla a on nereagoval? to si fakt az tak hlupa, slepa ci d*bilna ze nedokazes pochopit ze ta nechce? keby ta chcel ozve sa. O com pochybujem, kedze sa mu strasne vtieras a pripominas. Otvor oci, daj si facku a konecne sa preber. Chudak chlap ked ho takto stale otravujes....
Rozisli??? Ved ja ale teda nikde nevidim, ze by ste spolu vobec chodili a tvorili par.
Ak je nejaký problém -> cherchez la femme :)
Už je koniec, rozišli sme sa
Ale opäť som to navrhla načo on nereagoval
Čakala som na odpoveď dva dni a on nič.
Až neskôr som dozvedela že je za tým iná žena
Tak už sa mu neozývam
Je dost mozne ze... dobre ona sa mu odmlci ako jej radite ale mozno on sa jej uz nikdy neozve aj ked ona bude cakat lebo on bude cely stastny ze ta pijavica dala konecne pokoj...
A zazvonil zvonec aich lasky je konec..
Ani by som to už neriešila... Načo keď nechce? Budeš sa ešte viac ponižovať?
Spravne, nedavaj mu najavo nic a uvidis, ze on si ta ani nevsimne.
Dievca myslim chcelo spätnú väzbu na jej spravanie voci tomu chlapovi, do ktoreho sa zakukala. Takze v strucnosti takto: Chlapovi, ktoreho chces, vzdy davaj najavo, ze nie si hned automaticky dostupna, kedy si on zmysli. Takisto mu nedavaj prilis najavo, ze o neho stojis (nedajboze, ze si zamilovana). Niekedy je to tazke, ale je to hra nervov. Treba to tak brat. Sucasny stav je taky, ze si to dost prepiskla a bude zlozite to dostat tam, kam potrebujes. Jedinym riesenim je sa odmlcat, a to az dovtedy, kym sa sam neozve. A on sa ozve, ego mu to prikaze. Potom musis nejaky cas robit dolezitu, ze nemas cas, neda sa (nieco si aj vymysli) a nechaj ho trochu vykvasit. Ked mu na Tebe co i len trochu zalezi, bude sa snazit Ta stretnut. Ak nie, nechaj to plavat a najdi ineho.
:-D :-D :-D