Zpoznali sme sa na dovolenke, ja s kamoskami a on s kamaratmi, my sme boli ubytovani v chate blizko nich. Strávili sme tam spolu tri dni, potom oni odišli. S jedným z nich som si padla do oka, veľmi ma priťahoval, začala som s ním konverzáciu kedže on bol bez akcie tak som sa odvážila a začala ho baliť. Niesom nato zvyknutá ale som dlhšie sama a vážne mi už chýba vzťah. Pridal sa, keď odchádzal vymenili sme si tel. čísla a ďalej si písali a telefonovali. Trvalo to mesiac aj niečo intenzívneho písalania viac než telefonovania, potom sa to z jeho strany zmenilo, prestal mi písať hocikedy cez deň, nevolal, predtým sme si písali často dňom aj neskoro večer, volali si ale z jeho strany sa to začalo horšiť. Tak som stále volala ja, písala ja, dožadovala sa stretnutia, stále som bola ja tá iniciatorka a z jeho strany mi to prišlo že ho až otravujem z jeho reakcií. Vyhováral sa na veľa práce, že je chorý, je mu zle, alebo nato že nemôže lebo je u brata a prerábajú niečo, nemôže lebo hento a toto. Ale kedže ja som sa do neho zaľúbila až po uši tak mu stále píšem prvá, volám, a chcem stretnutie ale on stále len tak že možno, teraz nemám čas, potom,....
Nechcem ho stratiť ale príde mi to už že snaha je len z mojej strany a z neho to už opadlo a nemyslí na mňa.
Myslíte že je za tým to že som s ním spala už po mesiaci? Mala som ešte počkať, že príliš skoro sme do toho vhupli a tak dostal rýchlo to čo chcel? Alebo mu šlo len o sex z jeho strany?
Mám ho naďalej otravovať? Mám sa mu vnucovať a doslova pchať do zadku? Má to význam? Ozve sa len keď sa dohodneme ale sám od seba nezavolá ani nenapíše? Len keď sme vopred dohodnutý a niekedy ani to nie.
Ja ho tak milujem a on na mňa kašle. Je to tým že sa ma rýchlo nabažil kedže sme stále pri stretnutí hneď skočili na sex?
Máme viac ako 28 rokov takže niesom nejaká stredoškoláčka čo sa dala zviesť ale žena ktorá má rada sex s mužom ktorého miluje. Kedže som už nebola panna pri stretnutí s ním tak som samozrejme neotáľala so sexom. Len neviem či je za tým to že si myslí že som mu dala skoro, alebo mu šlo len čisto o to, alebo si našiel inú a mňa využil len do postele kedže som so zoznámením bola viac tá iniciatívna pri prvom stretnutí ako on na tej chate.
Mám sa mu ďalej pripomínať a obrazne povedané pchať do zadku alebo ho nechať ísť?
Ako si vysvetľujete jeho správanie voči mne?
Je staríš odomňa o štyri roky.
Pchali by ste sa niekomu do zad.. aj napriek tomu že on vás stále odmieta?
podla mna ta vobec nemal rad ale mozno momentalne nemal ziadnu dostupnu vaginu tak si strcil parkrat aspon do tej tvojej, vsak ale chcela si to aj ty tak ste si aspon uzili v tom svete bez lasky nie ved aj samotny sex je dobry :D
nepchaj sa mu do zadku, nechaj tak, nevolaj, nepis, mozno ta ma uz plne zuby a presytil sa ta tak ho nechaj dychat a mozno mu zacne sama chybat a sa ozve ak nie aspon vies ze ta nelubil
osobne som vsak toho nazoru ze ked ja som do nejakej zeny zalubeny tak si stale najdem cas aj vpraci aj popri robote ze danej osobe zavolam alebo aspon napisem sms, ten cas si najdem lebo chcem vediet ako sa ma, chcem sa jej pripomenut ze ju lubim, ze nanu myslim... to ostatne su len same vyhovorky z jeho strany.
zamilovany clovek si vzdy najde cas ak je skutocne zamilovany a dana osoba mu chyba a mysli nanu.
damskajazda.webnoviny.sk
toto si precitaj to su znaky zamilovaneho muza takze ziadne ze "nemam cas"
blbost zamilovany muz si najde cas a sprava sa ako zamilovany
takze ma bud inu alebo ta ma uz dost