Zpoznali sme sa na dovolenke, ja s kamoskami a on s kamaratmi, my sme boli ubytovani v chate blizko nich. Strávili sme tam spolu tri dni, potom oni odišli. S jedným z nich som si padla do oka, veľmi ma priťahoval, začala som s ním konverzáciu kedže on bol bez akcie tak som sa odvážila a začala ho baliť. Niesom nato zvyknutá ale som dlhšie sama a vážne mi už chýba vzťah. Pridal sa, keď odchádzal vymenili sme si tel. čísla a ďalej si písali a telefonovali. Trvalo to mesiac aj niečo intenzívneho písalania viac než telefonovania, potom sa to z jeho strany zmenilo, prestal mi písať hocikedy cez deň, nevolal, predtým sme si písali často dňom aj neskoro večer, volali si ale z jeho strany sa to začalo horšiť. Tak som stále volala ja, písala ja, dožadovala sa stretnutia, stále som bola ja tá iniciatorka a z jeho strany mi to prišlo že ho až otravujem z jeho reakcií. Vyhováral sa na veľa práce, že je chorý, je mu zle, alebo nato že nemôže lebo je u brata a prerábajú niečo, nemôže lebo hento a toto. Ale kedže ja som sa do neho zaľúbila až po uši tak mu stále píšem prvá, volám, a chcem stretnutie ale on stále len tak že možno, teraz nemám čas, potom,....
Nechcem ho stratiť ale príde mi to už že snaha je len z mojej strany a z neho to už opadlo a nemyslí na mňa.
Myslíte že je za tým to že som s ním spala už po mesiaci? Mala som ešte počkať, že príliš skoro sme do toho vhupli a tak dostal rýchlo to čo chcel? Alebo mu šlo len o sex z jeho strany?
Mám ho naďalej otravovať? Mám sa mu vnucovať a doslova pchať do zadku? Má to význam? Ozve sa len keď sa dohodneme ale sám od seba nezavolá ani nenapíše? Len keď sme vopred dohodnutý a niekedy ani to nie.
Ja ho tak milujem a on na mňa kašle. Je to tým že sa ma rýchlo nabažil kedže sme stále pri stretnutí hneď skočili na sex?
Máme viac ako 28 rokov takže niesom nejaká stredoškoláčka čo sa dala zviesť ale žena ktorá má rada sex s mužom ktorého miluje. Kedže som už nebola panna pri stretnutí s ním tak som samozrejme neotáľala so sexom. Len neviem či je za tým to že si myslí že som mu dala skoro, alebo mu šlo len čisto o to, alebo si našiel inú a mňa využil len do postele kedže som so zoznámením bola viac tá iniciatívna pri prvom stretnutí ako on na tej chate.
Mám sa mu ďalej pripomínať a obrazne povedané pchať do zadku alebo ho nechať ísť?
Ako si vysvetľujete jeho správanie voči mne?
Je staríš odomňa o štyri roky.
Pchali by ste sa niekomu do zad.. aj napriek tomu že on vás stále odmieta?
Alana komu ides rozkazovat, kto si ty? Ani pan Boh netlaci ludi do manzelstva a deti. Mimochodom nie, nie tak ako stvoril, na sex su ludia pripraveni tak v 18. Chore nazory mas.
ZenaZta, nerozumiem, preco si sa prisla "ospravedlnit" za sex....a co vsetko to ostatne? Netvrdim, ze ten sex bol vyhra, kedze evidentne to nikdy s tebou nemyslel vazne, ale co ma skor zaraza, ze tebe vobec nedoslo, aka si bola urputna a ako si ho "pritlacila" k stene. Tak velmi chces vztah, az si prestala chapat, ze clovek potrebuje dychat. Ja nepoznam jeho skutocny umysel s tebou, no ak si sa mu pacila, ale tlacila si na pilu ako keby mal byt zajtra koniec sveta, tak on prirodzene zdupkal. Uvedomujes si svoju chybu v tomto? Sex by som teraz vobec neriesila. Skor to, aby si neopakovala v dalsom "polovztahu" vsetko to, co v tomto....
Alanaaaa!!!
ty kde odkial prisla z kostola ?
ze mala byt ako 30 davno vydata a mat dvr deti :-DDD
je slobodna vola kazdeho ci sa vyda, kedy sa vyda a ci bude mat decka a kedy bude mat deckaaa
takr ako ty cupky kostolne mijujeeeeem :-D
mala by si toto a mala by si toto....
lebo co????
bude potrestana? :-D
zijeme v 21 storoci tak ake Mala by si?
sa prebud ty konnzervativna konzerva puritanska odnekial z dediny!!!!
Mala by si....tse..
Načo otálať? So sexom? A ešte ak ho majú oba radi? Veď človek je od prírody, tak ako "ho Pán Boh" stvoril hneď použiteľný práve na sex. Netreba ho v tomto smere nič učiť, sex je jediné, čo dokáže perfektne samostatne...
Ty ako 30-nička si už mala byť dávno vydatá a už si mala mať aspoň dve deti. Kedy chceš mať deti v 40-tke?
My sme mali sex na druhom rande a tahame siedmy rok. To nie je o tom kedy chlapovi zena da to su iba vyhovorky. Bohuzial ked sa chlap nezamiluje moze byt zena aj mniska pol roka. Musis sa jeho spytat narovinu ci neciti to co ty.
naco sa takto obhajujes? ved o to nejde. ide predsa o to, ze co s tym vsetkym dalej. asi sa trochu stiahnut, ked iniciativa nic nepriniesla. po case uvidis. mozno to aj teba omrzi.
dakujem vam za rady
Este poznamka, my sme nespali hned po zoznameni, to som nikde nepisala ze sme na seba skocili hned od zaciatku, kedze sme z rovnakeho mesta tak sme sa stretavali skoro kazdy den a do mesiaca bol sex, myslim ze je to este v poriadku kedze sme sa casto stretavali ze sme do mesiaca vydrzali. A suhlasim tu ktosi pisal ze nemame 15 ze by sme nemohli na seba skocit aj hned ak by sme to chceli obaja. Sme dospeli ludia tak sa nebudem hrat na zdrazanlivu pannu co chce pockat do svadby a hned otehotniet. Lebo sex je len o plodeni deti...
Nemam pohlad na sex ze ide len o manzelsku zalezitost a plodenie deti. Rada mam sex a rada si ho uzivam ak mam partnera ktory ma pritahuje. Neviem preco by som sa mala tomu branit a cakat do svadby. Ak to tak vnimate vas problem. Ale ja nebudem mucit svoje telo tym ze musi cakat az ma moj partner mozno poziada o ruku a dufat ze bude svadba tak dovtedy budem cakat. Mam tesne pred 30kou. Mala som dvoch parnterov. S prvym som cakala dva mesiace aj par dni. S druhym som pockala tiez necele dva mesiace. Vztah s prvym trval necele 4 roky s druhym to bolo polrocna zalezitost.
S terajsim sa mam hrat na pannu a panica?
Fakt sa niektori zamyslite. Aj tak si myslim ze porovnani s dnesnymi pubertackami co nohy roztiahnu prvemu hned na diskoteke a na druhy den nevedia kto su som ja natom este dobre.
mozog...takto to vôbec nebolo myslené
prečítaj si tému..píše že nevyvíjal iniciatívu od začiatku sa nechytal atď atď
tak keď už, ju aspoň pretiahol - pretože mohol..možno musel..ale tým to preňho skončilo..ona teraz vyvádza a je zamilovaná ...
ďalšia ktorá si myslela že si narazí nejakého cez sex.. netvrdím že sa to nedá, ale to by chlap uháňal ju, nie naopak
Prestan za nim doliezat na dlhsiu dobu a mozno sa sam doplazi a mozno nie...
Je to ako ked nejaky muz otravuje nejaku zenu ktora sa mu paci ale ona nema zaujem
youtu.be
ghjklm
aka si nasrata?
Vsak suto dvaja dospeli ludia preco by nemohol byt kratko nato sex?
Ked sa pritahuju tak naco otalat ona nema 15a on18 tak co?
Maju sa pytat rodicov ci mozu?