chlap mladší o 10 rokov, môže to fungovať?

Príspevok v téme: chlap mladší o 10 rokov, môže to fungovať?
starsia

Ani neviem, či sa mám chváliť či sťažovať.

Spoznala som chlapa. Je milý, priateľský, pomôže, keď sa dá. Dokážeme sa spolu dobre baviť, je zábavný a vie sa aj správať na úrovni. Aj postavou sa mi páči, hoci to nie je žiadny vyšportovany model. Aj v tvári je mi veľmi sympatický. Občas sa pri mne červená, občas je zlato nemotorny. Keď sme aj s kamarátmi von, stále sedí alebo stojí pri mne, teda až veľmi blízko mňa. Mal aj nejaké narážky na rande so mnou. Chlap, o ktorom som často snívala.

Ale, aspoň čo som počula, je odo mňa mladší asi o 10 rokov. Mala som už dvoch frajerov, mladších odo mňa, ale to boli len 3 roky. Tipovala som, že bude trochu mladší, ale tiež tak 3 roky. Ale 10 rokov? Ako hovoria mi niekedy, že vyzerám mladšie, ale až o toľko? Rozmýšľam nad tým, že keď by ma naozaj pozval na rande, budem ho musieť odmietnuť. Ale by to mohlo fungovať?

A to má tam aj mladšie ročníky. Ale tie si veľmi nevšíma.

Teraz neviem? Nevie, koľko mám rokov? (Aj keď to pochybujem, keď sa mi niekto páči, aspoň nenapadne chcem zistiť, koľko má dotyčný rokov.) Vie, koľko má rokov, ale je mu to jedno? Je to úlet? Vďaka, lebo ja som z toho nadšená, zúfalá aj zmätená.

Pag

Vzťahy sú ako lotéria, keď sa trafíš, tak to vyjde. Niekedy nevadí ani 50-ročný vekový rozdiel, dokonca sa to považuje aj za výhodu, proste počkáš dva, tri dni nech už konečne dochrčí:-)

Pag

Staré príslovie praví: učiteľ by mal byť aspoň o jednu lekciu ďalej ako jeho žiaci. Príbeh o kačúrovi, pardon o káčerovi v tomto prípade radšej opomenieme. Moment, čo vám tam nesedí na tých dĺžňoch na káčerovi? Tak je to káčer, kačér alebo káčér? Ak je dieťa staršie ako jeho vlastní rodičia, tak toto už okolie ťažko chápe a ťažko zvláda:-D

Anonym3141

Na rande môžete ísť, či? Asi by nebolo aj od veci sa porozprávať a možno vycitis ci by chcel vzťah alebo len nejaký úlet... Ja mam tiež 31 a priateľka 41 s dvomi deťmi, jedno s nami býva, sme spolu 2 roky a zatiaľ nám to klape.. Poznám v mojom okolí ďalšie 2 až 3 vzťahy s takýmto rozdielom vo veku v akom sme my.. A mam pocit ze v dnešnej dobe je takýto vzťahov viac a viac... Ma to svoje plus aj mínus, je to hodne aj o vzájomnej tolerancii

Lenjaja

Bola som s mladším pár mesiacov. Ja 35, on 32. Vyzeral skvelo, ale to aj ja :-) staral sa o seba, cvičil, makal na sebe, ale postupne mi ten vekový ( a to ani nie veľký) začalvadiť. Totiž správaním. Bol jediný mladší z mojich predošlých vzťahov. ja som sa utvrdila v tom, že pri sebe potrebujem zrelého chlapa a nie dieťa. Ale to bol iba môj prípad.

Napríklad jedna moja známa mala manžela o 9 rokov mladišeho a perfektne im to klapalo. Zomrela na mozgovú príhodu ešte celkom mladá, neviem, či mala vôbec 45. Bola fajn.

takže myslím, že ak to vám dvom neprekáža, tak je potom všetko v poriadku.

Bezmena109

Ahoj, ja mam skusenost s podobnym vztahom... ja mam 27 a ex 39 je o 12rokov starsia. Chodili sme spolu dva roky bolo to uzasne estte stale ju milujem... rozisli sme sa pred rokom lebo som ziarlil...

starsia

Tak to nechám tak, lebo vzťah len o sexe nie je pre mňa. Výhodu by to malo, keby sme boli starí, lebo ženy žijú dlhšie ako muži a aspoň by som nežila ešte 20 rokov sama ako vdova.

Lollka

Uzi si s nim ak ta pritahuje ale vazny vztah od toho necakaj. Kopa mladych chce vyskusat starsie v posteli ale potom sa vratia k mladym. Ja by som do toho nesla.

Pilcuk

A koľko máš rokov ? Pretože ak máš napr. 28 on 18, je to výrazný rozdiel, až 36 %, ak má 14 ty 24, rozdiel 42 %, ak má 50 a ty 60, rozdiel je malý - necelých 17 %...