pribrala som cez leto

Príspevok v téme: pribrala som cez leto
smutnaaaa

ahojte! mam taky problem ze som sa cez prazdniny s prepacenim vyzrala na + 10 kg...ja viem som krava sprosta!!.. ale ked ja som sa velmi nudila :( ..kazde 2 hodiny som si varila kavu a knej vselijake keksiky, cokolady :( a este aj k babke som chodila casto a ta mi vyvarala a vypekala same dobroty..ja som si to aj uvedomavala ze priberam ale nejak som si nahovarala ze len trosicku ale ked som sa skoro po dvoch mesiacoch postavila na vahu tak z mojich povodnych 54 kil bolo 64 kil..som skoro infarkt dostala ked som to cislo uvidela..a samozrejme do nicoho sa nevojdem..ani do jednych rifli ..a tricka su mi tiez velmi tesne, hlavne na rukach..co mam teraz akoze nosit? ja nemam tolko penazi aby som si mohla ist nakupit nove oblecenie...to mam ist do skoly v teplakoch?....teraz, cele leto, som nosila len saty, takze preto som to zistila az teraz ze sa do nicoho nevojdem :(..ja nechapem ako som to mohla dopustit..predtym som chodila plavat, korculovat a jedla som zdravo...a teraz cez prazdniny toto...a co si preboha pomyslia spoluziaci ked ma uvidia taku pribratu???!!!! uz aj ocko si vsimol ze som pribrala a mi povedal nech idem behat a nech sa nevyvalujem doma na gauci..ale ked ja som straaaasne zlenivela...mozno 64 kil nieje vela ale ja som nizka (160cm) a tak to na mne nevyzera najlepsie..a ked mi uz aj ocko povedal ze mam so sebou nieco robit...poradte mi lebo som zufala..nemam si na seba co obliect..a neviem ako prezijem tu hanbu v skole..a ako sa donutit so sebou robit nieco...a je pravda ze ked ma 18 rokov tak kila pojdu rychlo dole ak zacnem makat?..a prosim nenadavajte mi ze som lenive prasa..ja viem ze som :(

anonyh

zlatíčko, musis si povedať že si to stale ty a ze ked si vedela aj pribrat dokazes to aj schudnut. Zacni jest zdravsie, napr. salaty. Skus nejest ziadne sladkosti a taketo veci z ktorych sa pribera. Aj ked ti to na zaciatku mozno nepojde nelam si s tym hlavu proste si si zvykla za tie dva mesiace takto a teraz je pre teba tazke s tym prestat. Zacinaj postupne stale sa prekonavaj. Chod si zabehat kazdy vecer aspon na chvilu (ak nevladzes tak to nevadi to sa postupne zlepsi to len kvoli tomu ze si teraz dlhsie nic nerobila) ...zacni sportovat(viem ze teraz sa ti moc nechce a ze najtazsie je ZAČAŤ ale ty to urcite zvladnes. Pusti si hudbu ta vie motivovat;) Urcite to dokazes hlavne nebud na seba nastvana a neobvinuj sa lebo to sa moze stat kazdemu. A v skole...ak mas tych pravych kamaratov nebudu ta sudit a ani na teba nezmenia nazor len za to ze si trochu pribrala. Hlavne si zachovaj sebavedomie a bud stale sebou:)! Vela stastiaaa prajeem!!

miaaaaaaa

skus si stiahnut aplikaciu na chudnutie ktorá ti každý deň ukáže čo máš robiť aké cviky. ver že pomáha

tammy

ved ked jej chutí tak nech papa. Potom ale nech sa nstazuje že pribrala :) chceš dat tie kila dole, alebo si rada že ich máš? :)

Answer

Keď si počas leta pribrala 10 kg, počkaj ešte ako priberieš v zime! Tebe v tých horúčavách chutí jesť, a ešte sladké?? Ja som kedysi tiež jedávala veľa čokolády a sladkostí, ale už mi nechutia, stačí ich prestať kupovať a pomaly si odvykneš, lebo je to len zvyk. Ja mám ale šťastie, že na mne nevidieť, koľko som tých sladkých hlúpostí pojedla, takže som žiadne diéty držať nemusela.

dobreuz

Ops, som si neuvedomil. Tak 5000 kcal alebo cca tých 21 000 KJ je naozaj strašne veľa, pri nízkej aktivite stačí Max 8400KJ/2000kcal. Ja čo behám 40+km tak prijmem kolo 13 000 KJ, takže budeš musieť jesť 40% z toho čo ješ teraz a veľa behať, bohužiaľ, dúfam, že s tým začneš už dnes...