ahojte! mam taky problem ze som sa cez prazdniny s prepacenim vyzrala na + 10 kg...ja viem som krava sprosta!!.. ale ked ja som sa velmi nudila :( ..kazde 2 hodiny som si varila kavu a knej vselijake keksiky, cokolady :( a este aj k babke som chodila casto a ta mi vyvarala a vypekala same dobroty..ja som si to aj uvedomavala ze priberam ale nejak som si nahovarala ze len trosicku ale ked som sa skoro po dvoch mesiacoch postavila na vahu tak z mojich povodnych 54 kil bolo 64 kil..som skoro infarkt dostala ked som to cislo uvidela..a samozrejme do nicoho sa nevojdem..ani do jednych rifli ..a tricka su mi tiez velmi tesne, hlavne na rukach..co mam teraz akoze nosit? ja nemam tolko penazi aby som si mohla ist nakupit nove oblecenie...to mam ist do skoly v teplakoch?....teraz, cele leto, som nosila len saty, takze preto som to zistila az teraz ze sa do nicoho nevojdem :(..ja nechapem ako som to mohla dopustit..predtym som chodila plavat, korculovat a jedla som zdravo...a teraz cez prazdniny toto...a co si preboha pomyslia spoluziaci ked ma uvidia taku pribratu???!!!! uz aj ocko si vsimol ze som pribrala a mi povedal nech idem behat a nech sa nevyvalujem doma na gauci..ale ked ja som straaaasne zlenivela...mozno 64 kil nieje vela ale ja som nizka (160cm) a tak to na mne nevyzera najlepsie..a ked mi uz aj ocko povedal ze mam so sebou nieco robit...poradte mi lebo som zufala..nemam si na seba co obliect..a neviem ako prezijem tu hanbu v skole..a ako sa donutit so sebou robit nieco...a je pravda ze ked ma 18 rokov tak kila pojdu rychlo dole ak zacnem makat?..a prosim nenadavajte mi ze som lenive prasa..ja viem ze som :(
pribrala som cez leto
Ahoj smutna) V prvom rade je fajn, ze si svoj sucasny stav vahu ai uvedomujes. A ze chces s tym nieco robit. Chapem, ze ked si 2mesiace len lenosila lezala jedla, tak si zlenivela. A hned skocit do behania cvicenia sa ti moc nechce. Tak zacni pekne pozvolna. Nemusis hned behat, zacni aspon chodit. Daj si dlhe prechadzky (spoj to mozno s vychadzkou so psom) rano a vecer a ked sa uz rozchodis, prejdes pekne pozvolna automaticky do behania. Vysad sladkosti a vsetky tie sladene napoje. Pi cistu vodu, maximalne citron do nej prip. bylinky, na FB su rozne skupiny na chudnutie kde su prilozene aj jedalnicky podla ktorych sa mozes zacat stravovat. Oblecenie neries. Vsak zacni do skoly chodit v satach ako si aj cez leto chodila. Ked sa zozimi tak pod ne leginy a na seba svetrik. Uz ked zacnes chodit behat cvicit, zmenis stravu, tak sa zas casom vratis k svojej povodnej vahe. Hlavne nestresuj. Stres sa tiez zvykne zajedat a budes v bludnom kruhu. Hlavne je zacat a zotrvat) Vela stastia a zacni najlepsie uz dnes. Cim skor zacnes, tym skor sa to odzrkadli aj na tvojej vahe a postave
dobreuz: problém je, že ona píše nie 5 000 kJ, ale 5 000 KALÓRIÍ, a to je cca 21 000 KJ!!!!! z toho by pribral aj vrcholový športovec!!! ja jem stále cca 6000 -7000 kJ denne a pribrala som cez leto 1.5 kila, teraz mám 45.5 kg a idem z toho zošalieť! mám rovnako ako ona len 160 cm a neviem ako by som vyzerala keby mám o 18 kíl naviac, tak ako má teraz s mojou výškou zakladateľka témy...
Choď behať 20 km každý deň, prestaň piť kávu a do začiatku školského roka schudneš polovicu z toho čo si pribrala. 5000 KJ nie je veľa, ja prijmem aj 13000 KJ a vyberám to v pohode. Takže začať sa veľa hýbať!!!
To si taky dlhy pribeh tu pisala len o tom ze si sa vyzrala jak svina ? a si leniva cvicit a menej zrat tak si si to vykompenzovala vypisanim sa tu ....zdvihni tu tlustu rit ...nepchaj do seba to zradlo ... fuj na grc mi je z teba
Tvoj otec ma pravdu... preco nejdes behat alebo sa niecomu venovat??? Jedna tu ma problem ze nevie zaspat a je to presne pre toto iste, mate malo pohybu a ste mlade, nechapem co nieco nerobite.... ja si napriklad neviem predstavit ze by som v tvojom veku iba sedela na gauci cele letne prazdniny a prejedala sa hovadinami a dotoho pila kavu...... to tolko kav si robis denne?? Nemas aj ty problem so spankom??? Ved si mlada, naco potrebujes pit tolko kavy, to nemas energiu prirodzene alebo co??? Neviem inak preco si nenajdes aspon nejaku brigadu v nejakej restike alebo kaviarni, zarobila by si na oblecenie a ani by si nepribrala lebo by si to vsetko vybehala a aj to mnozstvo kavy by bolo mozno na mieste vtedy..... si mlada, chod cvicit, behat, hoci co, nie lezat na gauci a zrat
tak ja si myslim ze jem hlavne z nudy..ale uz sa mi aj trochu roztiahol zaludok..neviem si predstavit zeby som zase jedla 3,4 krat za den..len tak som si parkrat spocitala kalorie cez kalkulacku a vyslo mi ze za den do seba dostanem aj 4 az 5 tisic kalorii a pritom zena potrebuje len 2000..takze necudo ze som pribrala..
ahoj, ja mám podobný problém, rozdiel je v tom že ja mám pohybu až moc, behávam, bicyklujem všade idem pešo. Za týždeň mám v nohách do 150 km z toho minimálne polovica beh.... Problém je v tom že som sa moc rozjedol, jem aj keď nie som hladný, väčšinou pokým ma nebolí brucho. Viem je to hrozné, riesim to uz dlhšie, no neviem ako. Odbornú pomoc typu psychiater,lieky nechcem. Môj problém beriem ako závislosť, mozno si myslíš že je to pritiahnuté za vlasy ale je to tak... Bojím sa zaciatku školy, citim že som pribral, aj váha to ukazala,neni to veľa len 3 kg, povieš si to je nič,, aj hej ale len pre to že sa vela hýbem. Chcem s tym skončiť, chcem sa zmeniť no sú tu aj zle dni kedy to nejde. Asi nemáš tento problem čo ja, ale možno niekto toto číta a vidí seba., prípadne svoju minulosť. ak je tomu tak, najmä tá druha možnosť tak sa ozvi, a poraď ako. Ďakujem.