Je podla vas normalne, aby 46-rocna zena mala neustale dobru naladu? Stale sa smeje, ak pocuje piesen v radiu, spieva si ju, je stale mila, vsetko sa jej chce, nikdy nepovie, ze sa jej niekam nechce ist alebo nieco urobit. Ale nonstop minimalne od 18 rokov, odkedy ju poznam a to som s nou stale skoro 24 hodin. Teraz som sa nad tym tak zamyslel, lebo sme boli na vylete, cely den na slnku, ja tu sedim taky prijemne unaveny, ale uz nemam moc energie a ona ma s usmevom masiruje, isla nakupit, ze nieco dobre urobi na veceru. Ako neberte to v zlom, ze sa pytam, ja viem, ze mozem byt stastny, ale pride mi to niekedy divne, ze ma niekto v sebe neustale kopu energie a pozitivity. Poznate take zeny, pripadne muzov aj vy?
Stale dobra nalada
Lebo protiklady sa priťahujú?! : )
aj ja par takych poznam, jedna je moja naj kamoska. a vsimla som si, ze ma plno kamaratov a hlavne sa s nou chcu kamaratit vsetci s depresiami a uzkostami. nechapem, preco take slniecko pritahuje prave takych depresivnych a problemovych.
Prečo by to nebolo normálne? Je to vnútorne aj vonkajšie nastavenie človeka, jeho schopnosť kontrolovať, nachádzať a osvojovať si spôsoby vedomej korekcie nálady tak, aby bola dobrá. Robiť všetko preto, aby si ju udržal a neustále si dobíjal baterky. Takto nastavený človek robí všetko s radosťou, láskou, vyžaruje z neho pozitivita... Je to aj vec temperamentu, výchovy a sebavýchovy. Dobrá nálada a dostatok energie = spojené nádoby. Máš šikovnú a skvelú manželku! A áno, poznám takú ženu.
K tomu sa hodí citát Jana Wericha: Dobrá nálada síce nevyrieši všetky problémy, ale dokáže nasrať toľko ľudí, že stojí zato si ju udržať. A ja súhlasím! : )
Asi tá ženská, ktorú opisuje autor fičí na veľmi kvalitnom matroši.
Tak to si teda fakt neviem predstaviť a nepoznám nikoho kto by mal UPRIMNE stále len dobrú náladu. Však to ani nie je možné, predsa stačí, že sa niečo stane (napr.niekto blízky zomrie) a hneď je po nálade. A je to aj neprirodzené, predsa človek je zložený z celej škály emócii- hnev, strach, žiarlivosť a iné..... osobne by mi neustála veselosť pripadala hraná a falošná.
No ale nemusis ho preto tak nazyvat.
Zvedavynazor- polozil si OTAZKU, KTOROU SA ZAOBERAM AJ JA.
Pozorujem ludi v tomto smere uz dost dlho, aby som vyvodil nejake nazory. Je to genetika. To za prve. Vsimni si tych energickych ludi, ako vyzeraju. Oni maju nieco spolocne. Myslim KONSTITUCNE. Tazko sa to da opisat.
Mne takito ludia robia problemy. Lebo presne ako ty - DOJDE MI RYCHLO ENERGIA. Preto sa s takymito ludmi moc nebavim.
A myslim si tiez, ZE DOBRE REAGUJU NA STRES A SU PROSTE V PODODE - cize nelamu si hlavu nad prkotinami ako ja (a mozno aj ty).
To ako reaguju na stres je tiez geneticky predurcene a tiez to zavisi od toho, ako sa o nu ked bola mala starali rodicia.
Pokial je to tvoja partnerka, tak neviem neviem. Ale drzim palce. Ja by som taku zenu asi moc nechcel. Kamoska fajn.
Tomas123456 je keket. Ten vidí len svojho boha a rozumie sa všetkému čo si precital na nete. A všetko už zažil. Pag- rodina a príroda to je moje, nič iné ma nezaujíma lebo mám kopec poruch. Hlavne poruchu z ľudí :D preto ta príroda... Rodina má berie aká som, volá sa to bezpodmienečna laska
Tomas, poznam ateistku a kazdy den mala dobru naladu. Mala zdrave sebavedomie, celkom dobru financnu situaciu a z nicoho si nerobila tazku hlavu. Ked ju nieco nadchlo, isla za tym a ostatne veci odsunula bokom.
Ked cloveka praca bavi, rozmysla len pozitivne, niet pochyb, ze ma stale plne baterky. Priznam sa, boli dni ked ma to iritovalo.
Pokial to autorovi temy takto vyhovuje, super.
Mňa zaujíma už len príroda a rodina, to ostatné mi je ukradnuté, človek nemá v hlave až toľko miesta, aby sa mal zaťažovať nejakými vecami navyše - znižuje to kreativitu. Ďakujem, mikrofón poprosím!
Ja si myslim ze musí byt silno veriaca. Ono totiz ked sa cloveku podarí dostat do takej fázy kedy naplno uverí a je o svojej viere zcela presvedceny, tak potom sa zacne diat to že takýto clovek uz ani nemoze byt nestastny, pretoze to co mu stačí ku stastiu je jeho viera, ktora ho vzdy a vsade bude robit stastnym, nehladiac na to ake ostatne
negativne udalosti sa mu v zivote vyskytnu.