Je podla vas normalne, aby 46-rocna zena mala neustale dobru naladu? Stale sa smeje, ak pocuje piesen v radiu, spieva si ju, je stale mila, vsetko sa jej chce, nikdy nepovie, ze sa jej niekam nechce ist alebo nieco urobit. Ale nonstop minimalne od 18 rokov, odkedy ju poznam a to som s nou stale skoro 24 hodin. Teraz som sa nad tym tak zamyslel, lebo sme boli na vylete, cely den na slnku, ja tu sedim taky prijemne unaveny, ale uz nemam moc energie a ona ma s usmevom masiruje, isla nakupit, ze nieco dobre urobi na veceru. Ako neberte to v zlom, ze sa pytam, ja viem, ze mozem byt stastny, ale pride mi to niekedy divne, ze ma niekto v sebe neustale kopu energie a pozitivity. Poznate take zeny, pripadne muzov aj vy?
Stale dobra nalada
Cariboo - maka kazdy den, niekedy aj cez vikend, podla toho, ako si objedna zakaznicky. Napr. ide na 7.00 rano a vrati sa po 20.00 a trva na tom, ze mi chce nieco dobre uvarit... Inak tie zakaznicky su z nej tiez hotove.a to nehovorim o tom, ze vyzera o 10 rokov mladsie a ked ju vidia s nasim 24 rocnym synom, tak neveria, ze je jej. A vzdy vsetko s velkym prehladom a lahkostou zvladala a to nehovorim o tom, ze mi ani ako chlapovi nikdy nic neodmietne...Ja sa jej to snazim oplacat, len ja nemam az tolko energie, i ked aj ja dokazem urobit viac ako bezni ludia, tak ju aspon podporujem a snazim sa byt mily a pozorny. Ale hovorim, rozmyslal som nad tym, ze ci je mozne, ze sa raz toto v nej moze prudko zmenit, ako ked cloveku dojde palivo, akoby vyhori. Som myslel, ze mozno vekom. Ona mi niekedy pride akoby si jej telo vyrabalo akoby drogy. Som jej aj hovoril, ze by si sla dat urobit nejaky hormonalny obraz - takych tych serotonin, oxytocin a pod., ze si myslim, ze to bude mat vysoke :)
Je to taky typ, narodila sa pod stastnou hviezdou. alebo ma malo roboty z ktorej by bola unavena :)
Zavidim..
Jednoducho má asi viac energie. Nezaťažuje sa blbostami, svet vidí z tej lepšej stránky. Ma to v hlave dobre nastavené, preto jej nič neuberá na energii. Áno, poznám pár takých ľudí.