Téma IBA pre mužov, samotárov

Príspevok v téme: Téma IBA pre mužov, samotárov
stratenadusa25

TOTO je téma založená výhradne len pre mužov ktorí nikdy nemali babu, alebo žiadnu už dlho nemali a nemôžu nájsť a stratili nádej a vzdávajú to...Je to téma výhradne pre stratené duše, pre mužov, ktorí sa musia či sa im to páči alebo nie pretĺkať životom sami, bez sexu, bez vzťahu, bez radosti.

Nechcem tu žiadne komenty od ľudí ,ktorí sú šťastne zadaní (takých zo srdca nenávidím, lebo im závidím), nechcem tu žiadne rady ako na to, žiadne utešovania že "niekoho si nájdeš niekedy" a podobné hlúpe reči, z toho sa mi dvíha krvný tlak, neznášam tieto alibistické reči, choďte s tým niekam...

Takže milí moji, bratia v samote,
napíšte svoj príbeh, koľko máte rokov, prečo si myslíte že to tak máte a hlavne, čo robíte aby ste mali v živote radosť aj bez ženy..poďme sa tu spoločne zjednotiť, nech sa necítime tak sami, dajme si tu nejaké slová povzbudenia a porozumenia, vymeňme si svoje skúsenosti so životom bez vzťahov a ako to zvládnuť a spoločne si tu ponadávajme na ženy aké sú sv-,ine že nás nechcú... či už ste kresťania, neveriaci alebo niečo iné, poďme si tu pozdieľať naše nádeje, ktoré nás držia pri živote aj keď nemáme žiadnu "lásku" alebo "polovičku" či ako sa to nazýva...

Takže ja začnem:
Mám 25 rokov, nikdy som nemal vzťah, sex tiež nie (ale za ten si chcem zaplatiť u profesionálky). Napriek tomu, že na VŠ aj v práci sa vyskytujem v kolektívoch, kde je 99% žien, ani tak som si žiadnu nenašiel aj keď som chcel. Všetky sú buď zadané alebo nezadané, ale práve mňa nechcú aj keď moc chlapov na výber nemajú keď sa vyskytujú len v ženských kolektívoch. Môj problém je ten, že nespĺňam tie nekonečné požiadavky žien, ktoré majú na chlapa: nemám 180cm, nemám auto, nie som sebavedomý haizel, som skôr taký ten krtko, čo vždy rád pomôže a poradí. Sú to sv..ine, majú len vysoké nároky.... a za mnou prídu len keď niečo potrebujú (a sex to bohužial nie je). Takže tak... som už neskutočne naštvaný a vzdal som to. Budem žiť celý život sám a moje jediné radosti v živote sú moje koníčky - rád posilňujem, chodím na bicykel, do lesa na prechádzky, rád si čítam, sledujem youtube, seriály a filmy rôznych žánrov a v neposledom rade si budujem kariéru - to sú také moje koníčky, ktoré ma udržiavajú pri živote a prinášajú mi aspoň nejakú radosť do života a robia ho viac znesiteľným. Moja nádej je taká, že som sa rozhodol veriť v reinkarnáciu a verím, že v budúcom živote sa karma vyrovná a narodím sa do lepšieho tela a budem žiť život vysokého atraktívneho sebavedomého úspešného muža, ktorý za život prestrieda niekoľko žien. To je moja nádej, verím v to a to mi prináša do života väčší pokoj a menej depresií...

zo žien už som tak otrávený a znechutený že keby aj nejaká prejavila záujem tak ju pošlem do p... nech si ide nájsť nejakého krajšieho než som ja (lebo o mňa by mohla mať záujem jedine taká, ktorej už tečie do bôt a nemá na výber a to nechcem, byť len ako posledná možnosť ak ju žiadny Mr. Handsome nebude chcieť)... .toť všetko ku mne, teraz ste na rade vy ;)

Meridian

Len sa lutujte!Keď sa budete stále snažiť stretávať len z luďmi rovnakého osudu ako sa potom chcete dostat z toho prekliatia?Vzťahy sú o dávaní .Nie tie krátkodobé!Samozrejme sú ludia ,ktorý len berú a aj tak sa na nich lepia partnery.Problém je v tom že to čo funguje u jedného u druhého je nanič.Človek je stvorený ako originál každý sme iný .Každý človek má niečo v čom je dobrý a z toho môže profitovať.Nemôžeš na jednej strane závidiet niekomu vela vztahov prázdnych a pritom chcieť jeden úprimný .Chce to poznat svoju cenu ponúknut svoje kvality a veriť si.Kolko ludí je mozno nie úplne najkrajsích a nájdu si k sebe krásavca .Prečo ?Lebo sa vidia vyššie ,vyššie,ešte vyššie a nie dole .Keď predávaš dobrý tovar ale málo ho naceníš pre poctivých ludí je to podozrivé a tak sa ani neunúvajú a natrafíš len na špekulantov ,ktorý chcú na tebe zarobiť.

Tutanchamon_xD

Niekto to berie ako samozrejmosť v živote ale pre mňa mať priateľku alebo osobu, ktorá by mi bola veľmi blízka je ako nesplniteľný sen. Niekto strieda partnerky rok po roku alebo má pri sebe kamarátky alebo kamarátov za ktorých by položil život a niekto si jednoducho musí vystačiť sám aj v chvíľach kedy mu je najhoršie a musí sa utešovať sám, že to bude jednoducho lepšie ale nikdy to nepadne tak dobre ako keby vám to povedala osoba na ktorej vám naozaj záleží. Možno v budúcom živote to bude lepšie ak nejaký budúci život existuje.

Anonym1122

Ja som tiež nemal moc šťastie na baby.. Najskôr preto ze aj v práci som medzi chlapmi a keď človek chodí práca - dom tak moc možností nie je.. A to na rozdiel od teba som chodieval cez víkendy aj na diskotéky ale veľakrát ani to nepomôže.. Baby si tancujú svoje a nestalo sa mi ze by som si padol s nejakou do oka.. Ale hodne sa mi stávalo že som sa páčil takej, ktorá zasa mne nie... Tak som skúšal takisto cez internet, ale presne ako ty píšeš, baby z môjho okolia neodpisovali..neviem čím to je ale je to zaujímavé.. Ale z pokecu sa mi raz podarilo sa zoznámiť, bol z toho takmer 5r vzťah a potom cez badoo sa mi podarilo... Je to ťažké v dnešnej dobe to zoznamovanie.. Jediné čo ti môžem poradiť je nevzdavat to a skúšať aspoň cez tie zoznamky.. Len chce to dosť trpezlivosti.. Presne si pamätám ten pocit, keď som mal sebavedomie na bode mrazu a nebolo kam ísť a ani s kým.. Len mal som proti tebe výhodu, že občas sa mi podarilo cez víkend večer vypadnúť, lebo ako takých kamarátov mam... Ale aj tak si človek pripadá sám, je to hnusný pocit, taká zufalost

Iva27

Tutanchamon, preco si nezaobstaras psa? Ked mas tolko volneho casu, mohol by si sa mu dostatocne venovat, stali by sa z vas partaci, ucili by ste sa navzajom jeden od druheho. Pri prechadzkach s nim alebo na cvicaku by si sa mohol zoznamit s novymi ludmi atd...mali by ste spolocnu temu na rozhovor a uz by to islo aj dalej.

Tutanchamon_xD

Ja len nechápem ako niekto môže mať plné známych a kamarátov s ktorými ide niekde do mesta na kávu, najesť sa alebo idú do kina či niekde na víkend, dovolenku a trávia spolu chvíle alebo má každý rok novú frajerku alebo nové známosti a jednoducho si užíva život. Toto jedno nechápem ako na tom môže niekto takto byť a niekto nemá za celý život ani poriadny vzťah, kamarátov a nulové zážitky.

Všetko ale ide proti mne a mám pocit, že sa mi chce život vysmiať. Keď mi nejaká baba odpíše na Pokeci, tak je sranda, že napíše niečo v tom zmysle, že som sympatický, milý a pekný chalan a nerozumie tomu, že nemôžem mať frajerku a že hneď by išla so mnou do kina alebo niekde von ale keď napíšem babe z môjho mesta, tak ani jedna zatiaľ neodpísala. Neskutočne záhadné. Taktiež si ma žiadna nevšimne či idem do mesta alebo do roboty autobusom jednoducho nulový záujem. Nehovorím aby na mňa civela celý čas ale jednoducho ani len jedno pozretie a taktiež ani v robote. Sú tam síce baby čo sa mi nepáčia výzorovo ale ani tie si ma nevšimnú. Dokonca je tam nový chalan a taktiež jedna baba čo tiež nie je vôbec pekná, že by ju chalani chceli za každú cenu ale padli si do oka a dopočul som sa, že ju chodí prášiť ku nej domov.

To je ale irónia čo ? Mne sa nikdy niečo podobné nikde nenaskytlo, že by som sa zapáčil nejakej babe hneď na prvý pohľad jednoducho nič ale cez internet mi vedia napísať, že som fešák a nerozumejú ako nemôžem mať babu. Rozmýšľal som ale aj nad tým, že sa dám "zhovediť". Ostrihám sa strojčekom úplne na krátko čo sa mne nehodí vôbec taký účes alebo si poznačím ruky aby som mal hnusné jazvy alebo chrasty a potom aspoň konečne budem chápať prečo ma žiadna nechce a ani sa za mnou len neotočí.

frenkydoparoma

Coskoro budem mat 35 rokov a v postate nic. Primarny problem je asi v tom, ze som vcelku uzavrety a k cudzim nedovercivy clovek a aj ked zijem v pomerne velkom meste, nemam nijaky blizsi kontakt so zenami. Sekundarny problem bude este asi aj v tom, ze vsetky slusne zeny v mojom veku su uz zadane.

Moja jedina skusenost bola vyse 10 rokov dozadu, ked som sa vynimocne opil a jednu byvalu spoluziacku, co pracovala v zahranici a bola tu na dovolenke, som obchytkaval v bare na zachode. Baba mi dokonca dala cislo, aby som sa jej ozval, ale to som si opity nejako neulozil :)

Odvtedy nic. Par rokov som pracoval v kolektive, kde bola hromada mladych dievcat, ale tie co sa mi pacili, boli vsetky zadane a prebrat niekomu frajerku mi nikdy neprislo fer. Bola tam sice jedna vynimka, co sa mi aj zdalo, ze by nieco mohlo byt, ale nakoniec to vypalilo nejako tak, ze dievca sa ma iba pokusalo vyuzivat kvoli nejakym pracovnym veciam a nepochvalilo sa snubencom...

Poslednych par rokov (s premenlivym uspechom :) ) podnikam so stavebnymi strojmi, co je oblast, kde sa zeny v podstate nevyskytuju. Medzi zakaznikmi zeny nemame. Vo firme je jedina zena, uctovnicka a zaroven manzelka mojho partnera, ktora je asi o 10 rokov starsia, zlostna a skriepna a keby to zalezalo iba na mne, tak by som ju uz davno vyhodil.

Hobby mam tiez take, kde zeny skor nestretnete- knizky, zahradu, stare auta, v poslednom case PC hry.

Vyuzit nejaku zoznamku mi pride maximalne trapne a nahanat v mojom veku po baroch a diskotekach ozrate baby, co by som im mohol byt pomaly otcom, mi este navyse pride aj smiesne.

Tutanchamon_xD

Zo strednej nemám žiadnych kamarátov. Neboli sme vôbec dobrá trieda a tak ako sme sa zišli, tak sme sa aj rozišli a nikto sa s nikým nestretáva. Bolo tam pár hajzlíkov čo si dovoľovalo alebo sa každý bavil len s určitými ľuďmi a tam to aj haslo. Mám len pár kamarátov zo základnej ešte ktorých poznám dlhé roky ale každý jeden má svoj život či priateľky a ja som jednoducho ostal sám ako pes po ktorom nikto neštekne.