Téma IBA pre mužov, samotárov

Príspevok v téme: Téma IBA pre mužov, samotárov
stratenadusa25

TOTO je téma založená výhradne len pre mužov ktorí nikdy nemali babu, alebo žiadnu už dlho nemali a nemôžu nájsť a stratili nádej a vzdávajú to...Je to téma výhradne pre stratené duše, pre mužov, ktorí sa musia či sa im to páči alebo nie pretĺkať životom sami, bez sexu, bez vzťahu, bez radosti.

Nechcem tu žiadne komenty od ľudí ,ktorí sú šťastne zadaní (takých zo srdca nenávidím, lebo im závidím), nechcem tu žiadne rady ako na to, žiadne utešovania že "niekoho si nájdeš niekedy" a podobné hlúpe reči, z toho sa mi dvíha krvný tlak, neznášam tieto alibistické reči, choďte s tým niekam...

Takže milí moji, bratia v samote,
napíšte svoj príbeh, koľko máte rokov, prečo si myslíte že to tak máte a hlavne, čo robíte aby ste mali v živote radosť aj bez ženy..poďme sa tu spoločne zjednotiť, nech sa necítime tak sami, dajme si tu nejaké slová povzbudenia a porozumenia, vymeňme si svoje skúsenosti so životom bez vzťahov a ako to zvládnuť a spoločne si tu ponadávajme na ženy aké sú sv-,ine že nás nechcú... či už ste kresťania, neveriaci alebo niečo iné, poďme si tu pozdieľať naše nádeje, ktoré nás držia pri živote aj keď nemáme žiadnu "lásku" alebo "polovičku" či ako sa to nazýva...

Takže ja začnem:
Mám 25 rokov, nikdy som nemal vzťah, sex tiež nie (ale za ten si chcem zaplatiť u profesionálky). Napriek tomu, že na VŠ aj v práci sa vyskytujem v kolektívoch, kde je 99% žien, ani tak som si žiadnu nenašiel aj keď som chcel. Všetky sú buď zadané alebo nezadané, ale práve mňa nechcú aj keď moc chlapov na výber nemajú keď sa vyskytujú len v ženských kolektívoch. Môj problém je ten, že nespĺňam tie nekonečné požiadavky žien, ktoré majú na chlapa: nemám 180cm, nemám auto, nie som sebavedomý haizel, som skôr taký ten krtko, čo vždy rád pomôže a poradí. Sú to sv..ine, majú len vysoké nároky.... a za mnou prídu len keď niečo potrebujú (a sex to bohužial nie je). Takže tak... som už neskutočne naštvaný a vzdal som to. Budem žiť celý život sám a moje jediné radosti v živote sú moje koníčky - rád posilňujem, chodím na bicykel, do lesa na prechádzky, rád si čítam, sledujem youtube, seriály a filmy rôznych žánrov a v neposledom rade si budujem kariéru - to sú také moje koníčky, ktoré ma udržiavajú pri živote a prinášajú mi aspoň nejakú radosť do života a robia ho viac znesiteľným. Moja nádej je taká, že som sa rozhodol veriť v reinkarnáciu a verím, že v budúcom živote sa karma vyrovná a narodím sa do lepšieho tela a budem žiť život vysokého atraktívneho sebavedomého úspešného muža, ktorý za život prestrieda niekoľko žien. To je moja nádej, verím v to a to mi prináša do života väčší pokoj a menej depresií...

zo žien už som tak otrávený a znechutený že keby aj nejaká prejavila záujem tak ju pošlem do p... nech si ide nájsť nejakého krajšieho než som ja (lebo o mňa by mohla mať záujem jedine taká, ktorej už tečie do bôt a nemá na výber a to nechcem, byť len ako posledná možnosť ak ju žiadny Mr. Handsome nebude chcieť)... .toť všetko ku mne, teraz ste na rade vy ;)

Tutanchamon_xD

No čo ako pani samotári? Ako to ide? Ja som zase v robote, kde mám dnes druhu 16tku po sebe a zajtra má čaká 12tka a deň voľna, ktorý presedím doma. Aspoň cestov domov sa tieto dni cez sklá z autobusu pozriem na Jarmok a na toľko veselých ľudí ako sa zabávajú. Padne to človeku dobre vidieť, že sa vie niekto aj zabaviť a je šťastný. Vy čo robíte také zaujímavé.

anonym12

Ahoj, som bez vztahu uz 2,5 roka cca. Skoncilo to, ze ma nahradil niekto viac atraktivny a mozno aj lepsi clovek. Nejde o to zeby som ziadne dievca nehladal. Mal som aj jedno rande za ten cas, to dievca sa zamilovalo, vypisovala volala von, ale u mna ziadny zaujem. Za ten cas som so svojim telom robil vselico, ked som skoncil dlhodoby vztah schudol som , potom pribral , potom vratil spet a tak som skakal. Dnes sa uz nevazim ale nemyslim si zeby som mal nadvahu. Boli casy kedy som skutocne rozmyslal ci niesom na opacne pohlavie, ale to neprichadzalo do uvahy kedze ma zeny vzrusuju v kazdom smere. Ale tiez som ten typ ktory zenam skor pomoze , pomaha , vypocuje, poradi, povedia vam ze takeho by chceli ale ostane to aj tam. Mozno chyba je ze sa o vztah ani nesnazim. Ani vlastne nemam niekedy cas, vecsinu casu travim v praci, po ktorej pridem domov vytazeny natolko ze nevladzem ani niekam ist. Iba ked mam volny vikend co je raz za mesiac. Mam 24 rokov a nikam sa neponahlam, verim ze nieco pride a ked nie nevadi robim co ma robi stastnym, V praci sa ma kazdy len vypytuje co robim s tolkymi peniazmi "nezarabam mizerne prave naopak" . Vravim ze si setrim, ale pravda je skor taka ze nieco nasetrim a nieco miniem na uplne sprostosti. Ale prave tie "sprostosti" ma robia neskutocne stastnym, len tie mi vycaruju usmev na tvari. Ak ti mozem poradit sice som mlady ako mi kazdy vravi, rob to co ta bavi a vycari usmev na tvari, obcas depky to patri k tomu :)

VarenyKuskus

Mal by si vediet, ze je viacero druhov samotarov:
-Dobrovolny
-Nedobrovolny zmiereny
-Nedobrovolny nezmiereny

Tvoja odpoved bola zrejme mierena na poslednu skupinu do ktorej spadaju ludia ako Pilcuk. Pre nich su zeny najvacsie zlo ale tuzia i tak po blizkej osobe. Pri zenach hovorievame, ze caka na princa na bielom koni.

RuzoveOkuliare

A este by bolo treba dodat: ako chcete mat vztah s niekym kym v podstate v o svojej dusi pohrdate? Kym ste otraveny a znechuteny?
Alebo bude vsetko tak, ze vam samotarom je vlastne dobre a nechcete to menit, len sa stale stazujete, ze vas ziadna nechce...

kristof kolumbus

Si tu píšete aký ste vyšportovaný alebo celkom pekný a za ten svet nechápete prečo ste sami alebo prečo sa s vami priateľka rozišla a že je to asi vyžarovaním a bla-bla. Lenže dovod môže byť celkom prozaický. Napr. ste v posteli drevo, alebo vám smrdí z huby, alebo nechutne mliaskate, alebo nemáte žiadne záľuby takže sa s vami neni ani o čom rozprávať. Alebo sa zriedka umývate, smrdíte potom a nevypratým prádlom. No skrátka ženy toto všetko registrujú aj keď rpe chlapov je to nepodstatné.

Ovecky

Niekto by tu mohol zalozit rovnaku temu aj pre zeny. Kolke z nich sa citia osamele, skarede, stare, nezaujimave, chudobne pre chlapov, ktori dnes pozeraju nie len na vzhlad, ale aj na financnu vybavu buducej nevesty. Minule som videla film, kde taky krpec chlapik si narazil vysoku sexicu, proste mal sarm, bol srandista, optimisticky typ. Videla som take pary aj nazivo. O vyske to nebude, teda nie o tej cm, skor o vyske sebavedomia a inych veci, ktore clovek vyzaruje.

Tutanchamon_xD

Áno bol som na psychiatrii ale nie dlho. Bol som tam cca 12 dní, kde mi nastavili liecbu. Na PN som bol dva mesiace. Teraz som začal chodiť zase do prace ale okrem toho sedím doma a rozprávam sa s mamou pocas celého dňa. Nikdy sme nemali ku sebe takto blízko. Všetko to spôsobujú lieky, že mám iný postoj aj keď mozno nie najrozumnejsi. Ale už beriem život taky, aký je. Jednoducho niekto žije aj celý život sám a možno to tak mam určené aj ja. Už to ale veľmi neriešim.

Uuuu3333

Prečo si to robíš? Ani sa nenazdáš a zrazu budeš mať mať 50 a potom 60, 70, 80 no a potom, potom s tým už ozaj nebudeš môcť nič spraviť. Spamätaj sa, máš všetko, ani si to neuvedomuješ a ešte chamtivo chceš viac. Si zdravý, múdry, mladý...Iní ľudia by ti tak závideli. A to že ťa nechcú ženy, to tiež predsa nemusí byť ich problém...Nemôžu byť predsa všetky ženy sveta vadné. Asi bude chyba v tebe. Za prvé by si nemal byť pesimista, lebo to je najodpudzujúcejšie, keď sa sám so sebou utápaš v svojich problémoch a depresiách. Musíš sa postaviť na nohy aj keď ťa teraz momentálne nechce nikto. Ukáž mi že ty nie si slabý, začni na sebe makať, nájdi si brigádu, prenájmi si byt, pekne sa obliekaj...a potom im ukážeš, keď ťa budú chcieť o čo prichádzajú, lebo ty si nájdeš krajšiu a lepšiu. Mám s tým skúsenosti (trošku horšie) a ver že sedenie na riti a plakanie a depresie mi k vyliečeniu nepomohli tak sa vzchop a dokáž im že si niekto! A hlavne nezabúdaj byť dobrým človekom, to je to najpodstatnejšie!

Kontr0lor

Tutanchamon_xD - fuha dlho si tu nebol, no dosť mi ťa je ľúto, nemal by si sa tak opúšťať a podľa mňa si sa dal na zlú cestu.

Ako sa máme? - celkom good, dnes máme štvrtok, najhoršie boli prvé tri dni týždňa. Práca a tak. No a už sa teším na víkend, že zas niečo podniknem. škoda len že bude škaredo, takže z toho nebude boh vie čo ale uvidíme.

Inak je blbosť že sedíš doma, cestuj, spoznávaj svet, nájdi si záľuby, inak zošaleješ čo sa aj deje :(