Ako na to? Ako si najst chlapa?

Príspevok v téme: Ako na to? Ako si najst chlapa?
Lucka777777Lucka

Ahojte, stale pocuvam, ze si mam najst chlapa.. preco si nenajdem chlapa.. atd... Ze mam nudny zivot, lebo nemam chlapa.. nech si niekoho najdem - budem s nim chodit kade -tade a ake to bude super.. toto pocuvam od rodiny, kamaratok... Ale nikto z nich mi neda navod na to, ako ho najst.. to vam spadli partneri len tak z neba?? a nevynalozili ste pri tom ziadnu namahu na ich hladanie??? Lebo tito mudrci co mi toto vsetko kazu sa tvaria, akoby chlapi padali z neba len tak.... Co mam ist po ulici a dat si napis na celo, "som single, nechces ma" ?? alebo nechapem uz...

btw, administratori robte s tym nieco, formular sa mi podarilo odoslat asi na 10ty pokus.

dalsiablbka

Zas ďalšia trápna baba čo vyplakáva že je sama... Zas ten istý príbeh. Nedávno tu písala jedna a tu je to to isté, dokonca aj vek máte ten istý... ak tu hľadáš poľutovanie tak to ti vôbec nepomôže...

Hneď ti tu jeden napísal či sa nechceš zoznámiť a čo si spravila? Nič samozrejme, klasika....
Plače že je sama a keď má šancu sa zoznámiť tak to zahodí.. krava sprostá, presne ako tá čo tu písala pred tým!

Ďalšia čo si myslí že má akože "normálne" nároky na chlapa a pritom single chlapov je neúrekom, dokonca aj na tejto prachom zapadnutej stránke sa ti hneď ozvali! Vaše výsosti, ospravedlňujem sa vám za to že som obyčajný a že nie som princ na bielom koni. Prajem vám veľa šťastia a žite sama šťastne až do smrti. Lúči sa s Vami človek bez mena....

Hanahw1

Zdencha-ale prestan neje pravda že to pride keď to nebudes cakat...neplati to vzdy...je to vyzarovanim...môže byť zena krasna mlada inteligentna usmievava...ale keď raz nema tie feromony tak ju nebude chciet nikto ako mňa..bodka

Staryhriech

S narastajúcim vekom použiteľní partneri(mužský) miznú. Je to tak, že veľa mužov si splní svoju biologickú úlohu v živote a vyjde im, že žiť osamote je lacnejšie, jednoduchšie, luxusnejšie, má to pre nich plno výhod. Ja by som sa tiež už neženil, úloha bola splnená, treba sa venovať užitočnejším aktivitám ako pričasté vysávanie, pričasté pranie posteľného prádla atď.

zdencha

Nespadli z neba :D :D Proste nahoda, bud sa spoznate cez spolocnych znamych alebo na nejakej party alebo koncerte, hocikde proste. Len na to nesmies stale mysliet a tlacit, potom to pride same. Uzivaj si jednoducho zivot a potom ked to nebudes cakat ;)

samotaaaaarka

Ja tiež nemám šťastie, už som skusila zoznamky všetkeho druhu, chodim stale niekam až ma to už prestalo aj baviť..a pritom mám 23, študujem VS, chodím cvičiť, starám sa o seba a všetci sa čuduju ako je možne že nemám už minimálne troch.. podľa mňa je to aj nejakým vyžarovanim asi, že možeme byť pekne ake chceme, milé, vzdelané, ale stale to štastie nemáme...no mám kamarátku čo iba vyde večer do mesta a už na každom rohu sa jej niekto prihovara a pozyva na drink... a nepovedala by som že je nejaká nádhera.. ale nejde o vzhlad len z povahy si vás len tak chlap nevšimne.. takže fakt to už vidim tak že to je tým vyžarovaním, somnou sa chce vždy chlap iba kamarátiť, každy povie že aká som super kamaratka ako viem poradiť a tak, viete si predstaviť aka som z toho nahnevaná, keď chlap ktorý sa vam pači vás automaticky označi za kamaratku a ešte sa vám spovedá so svojimi vzťahmi, rozobera pred vami kto sa mu páči, koho by chcel a podobne? Je to hrozny pocit.

dobreuz

Lucka - napríklad ja chcem byť sám, bez partnerky. Myslite si o mne čo chcete, ale podľa mňa je to tak najlepšie, môžem si robiť čo chcem a kedy chcem a nemyslím tým sex :) Len proste ma nikto neobmedzuje. A vzťahy sa v dnešnej dobe ani neoplatia, všade samá faloš.

navzdysama

Janulin 013-ano? A čo stymi ľuďmi ktorí do spoločnosti chodia často a aj tak o nich nikto nezakopne? Snažia sa zoznámiť ale vzdy je to bez uspechu?vieš aj taki existuju

janulin013

Nikomu nespadli len tak z neba. Proste treba niečo pre to aj robiť, chodiť do spoločnosti, zoznamovať sa a podobne!

Hahahah444

Navždyasama nie každý tu ma nejaky problém atď... Ja sa sem chodím napr vzdelávať od ludi co robia chyby a čomu sa v živote vyvarovat a nedopadnut ako niektorí tu. :)

navzdysama

Tak tu na zdraví neodporúčam sa zoznamovat už len stoho dôvodu že tu chodia ľudia ktori maju nejaký problém cize úplne v poriadku asi s nimi všetko neje ...proste sa treba zmieriť so samotou inak stoho každému naozaj hrabne..ja osobne som už stoho na prášky ale tak čo už..ale je to všetko nespravodlive ..veľa nie najkrajsich dievčat partnerov ma a striedaju jedna radosť...a obyčajne pekne dievča nechce nikto..ach