Ako na to? Ako si najst chlapa?

Príspevok v téme: Ako na to? Ako si najst chlapa?
Lucka777777Lucka

Ahojte, stale pocuvam, ze si mam najst chlapa.. preco si nenajdem chlapa.. atd... Ze mam nudny zivot, lebo nemam chlapa.. nech si niekoho najdem - budem s nim chodit kade -tade a ake to bude super.. toto pocuvam od rodiny, kamaratok... Ale nikto z nich mi neda navod na to, ako ho najst.. to vam spadli partneri len tak z neba?? a nevynalozili ste pri tom ziadnu namahu na ich hladanie??? Lebo tito mudrci co mi toto vsetko kazu sa tvaria, akoby chlapi padali z neba len tak.... Co mam ist po ulici a dat si napis na celo, "som single, nechces ma" ?? alebo nechapem uz...

btw, administratori robte s tym nieco, formular sa mi podarilo odoslat asi na 10ty pokus.

Zuzazuza

Ja osobne by som bola opatrna s nadvazovanim vztahu s niekym, kto chodi na zdravie.sk :D zda sa mi, ze vsetci tu maju nejaky mentalny problem :D (vratane mna)

ivobrick

Tak si pozri napriklad azet. Uvidis sam. Vzdy je menej zien. Jasne najdes zoznamky kde je to opacne, ale tam je kopa falosnych profilov.

Mne tiez neslo do hlavy preco tolko chlapov place ze nema nikoho a zien minimum, tak som zacal patrat..

Autorka temy uz nastastie nasla svojho vyvoleneho, resp. prehliadla alebo odignorovala Matusa. Klasika.

Pilcuk

ivobrick, odkiaľ máš tieto štatistické údaje ? Ja som doteraz žil v tom, že všade je viac žien ako mužov...

ivobrick

Ved chlapov je 2x tolko co zien. Co sa tyka tych zoznamiek. Urcite tam baby niekoho najdete. Myslim ze aj v reali je to tak.

Pravda je ale to ze nie "par" uchylakov alebo retardov tam je, ale minimalne 60%.

Vy co ste chlapi, tak mate proste smolu. Je vas prilis vela.
990 chlapov na 557 zien. To je ista vekova vzorka z isteho mesta.

Tie zeny co su volne 25 ++ maju zvacsa nejaky problem. A ked ich uz aj je zhruba 20, maju naroky ktore splna len 5 z 433 chlapov.
Kocka pride na zoznamku a 3 z 433 chlapov ktori splnaju jej kriteria jej ako prve napise;
"Sex, stretko?"
"Za kolko pojdes?" - tak sa jej ani ja necudujem, ani neodsudzujem za tie naroky. Preco by si mala chciet niekoho kto vyzera akokeby ho vytiahli s konzervy ked ty cvicis v posilke 5x denne.

To si nerobim prdel, skuste si to overit, matika nepusti.

Lucka777777Lucka

nie, nemala som ziadnych napadnikov.. ak nepocitam ozratych chlapikov z krcmy oproti minimalne o 20r odomna starsich.. ale asi aj ti po vytriezveni by odomna usli :D - a potom clovek ked pocuva tie reci, ze je mi dobre, ze som single.. rozisiel som sa a chcem byt single.. :D :D :D driiisty, kto uz chce byt sam.

navzdysama

Lucka chapem ta..mam 18 a tiež som stale bez chlapa..o mna ani zaujem neje a to nesom ani škareda lebo sa o seba staram a chodim kade tade...možno ostaneme same navždy..nevadi napokon aktivity možeš mať aj bez chlapa aj keď jasne, viem že pridu chvilky ked ten partner chyba..ako mne..je to o nervy nikdy nikoho nemať a zmieriť sa stym...snaž sa svoj život žiť najlepšie ako vieš..a s ostatnym sa zmier,, :/

Pilcuk

Lucka, neverím, že si nikdy nemala a ani nemáš nápadníkov/záujemcov. Problém bude zrejme v tebe a tvojích nárokoch na mužov ako napríklad vysoký plat, auto, dom, nadpriemerný vzhľad atd...Každá žena má záujemcov bezohľadu na to, či je obézna alebo anorektička, či pochádza z rozpadnutej chatrče alebo žije v luxusnej vile, či je ukecaná extrovertka alebo nedobytná , nečítateľná introvertka. My muži to máme omnoho horšie a mnohí sa reálne z rozličných dôvodov stretnéme s tým, že o nás nikdy nebol záujem zo strany opačného pohlavia. Napríklad ja mám 49 rokov, nikdy som nemal vzťah a nikdy o mňa záujem, pretože som chudobný, vzhľad podpriemerný (aj keď mama vo mne od detstva živila nádej, že sa dievčetám/ženám páčim, že som jeden z najkrajších, ale pre každú matku je najkrajšie jej dieťa) a musím sa zmieriť s tým, že zrejme nedôjde k zmene.

Lollka

Ja som cez zoznamku nasla a je pravda ze su tam aj uchylaci a taki co im ide len o sex ale treba ich odfiltrovat, nie kazdy kto hlada vztah na zoznamke je uchyl ci hajzel ci seriovy vrah. Ja mam prave zle skusenosti s dohadzovanim cez znamych, z toho nikdy nic nebolo.

Zuzka527

Zuzazuza, dávam Ti lajk! Tiež verím - čo má prísť, príde.
Do 24 r. som o chlapov nejavila záujem, jednoducho som si žila vlastný život. Okolie tiež do mňa rýpalo, pričom nápadníkov som mala, len som ich vždy úspešne odohnala. O dva roky nato som sa nečakane zaľúbila, vôbec som to nečakala, ale pri ňom som pocítila, že to je ten pravý a s ním chcem prežiť zvyšok svojho života. Mimochodom, mala som ho rovno pod nosom, keďže sme takmer susedia, no nikdy predtým som si ho nevšimla, dokonca sme vraj aj prešli okolo seba (to mi on potom povedal), ale nikdy sme sa dokonca ani nepozdravili :D