Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako na to? Ako si najst chlapa?

Príspevok v téme: Ako na to? Ako si najst chlapa?
Lucka777777Lucka

Ahojte, stale pocuvam, ze si mam najst chlapa.. preco si nenajdem chlapa.. atd... Ze mam nudny zivot, lebo nemam chlapa.. nech si niekoho najdem - budem s nim chodit kade -tade a ake to bude super.. toto pocuvam od rodiny, kamaratok... Ale nikto z nich mi neda navod na to, ako ho najst.. to vam spadli partneri len tak z neba?? a nevynalozili ste pri tom ziadnu namahu na ich hladanie??? Lebo tito mudrci co mi toto vsetko kazu sa tvaria, akoby chlapi padali z neba len tak.... Co mam ist po ulici a dat si napis na celo, "som single, nechces ma" ?? alebo nechapem uz...

btw, administratori robte s tym nieco, formular sa mi podarilo odoslat asi na 10ty pokus.

Sloniecko

niektori predo mnou to napisali mudro. Ja som tiez roky hladal a nic. Len take nezavazne kvazi priatelstva, zopar zoznameni, ktore po kratkom randeni nikdy neprerastli do vztahu. Vacsinou to bolo aj kvoli tomu, ze som akosi stratil zaujem, nechcel som zeny namotavat a kedze som nepocitil ziadnu naklonnost, nechal som to tak. Az ked som si povedal, ze prestanem hladat, nech sa stane, co sa ma stat.. zoznamil som sa uplne nahodou s mojou terajsou priatelkou. Bolo to uz 5 rokov dozadu, zoznamila nas jedna spolocna znama. Zapacila sa mi, zacali sme sa schadzat a spoznavat, po par mesiacoch sme boli vo vztahu. Nebolo to vobec planovane, predtym sme o sebe ani nevedeli, aj ked byvame v rovnakom meste. To, ze to najlepsie pride, az ked prestanes aktivne (a zufalo) hladat, sa u mna naplnilo do bodky. Btw- tiez som mal vtedy 27, ako ty teraz :)

Jeivi3kksneoe3

Ja to mam podobne len som chlap. Nie som škaredý ani nič, starám sa o seba cvičím a stále nič z toho. Možno mám byť sam do konca života

susi30

Lucka, ja som presne v tej situácii ako ty... ludom sa ľahko hovorí.... nie som domased, chodím vonku, do fitka na kúpalisko, občas si sadnút s kamarátkami do baru.... a už dlhšie som single... v kuse nonstop počúvam len to ako je možné že som sama? prečo nemám nikoho.... pritom nikto nechápe ako je to tažké..... každý si myslí že mám neviem aké nároky, pritom to nie je pravda... ano mám nároky, ale myslím si že sú to také normálne- nech sa mi páči, nech je mi s ním dobre, aby sme si mali čo povedať atd...ja v mojom okolí nepoznám voľného chlapa. Fakt. Mám 33 rokov. Ked ideme von, vonku stretávam chlapov s manželkami, s partnerkami, alebo si vyšla nejaká partia chlapov bez žien, ale niekoho slobodného no veľmi tažko....skúšala som zoznamky, ale vždy som ostala sklamaná.... veľa z nich klamalo, alebo snažilo sa nejak prikrášliť a realita je uuuuplne iná.....

poradim38

Ze zoznamky....... ak chces prilakat na seba uchylov tak kludne........ najvecsia blbost... este aj tie co sa oznacuju ze na urovni, tak maju uroven ako taky pokec...... este horsiu..... najlepsie je sa zoznamovat cez kamaratov, znamych, cez kurzy, alebo sa prihlas na pilates, alebo podobne skupinove cvicenia a stretnes nove kamaratky, s ktorymi sa budete vydat a urcite oni budu mat kopec kamaratov chlapov, ktori su slobodny, popripade rozvedeny a budu si chciet niekoho normalneho najst...... takto je to najlepsie, ja som takto spoznala mojho priatela a nejakym zoznamkam neverim..... ani moje zname, co tym podaktore vyslovene ziju, tak hovoria ze to uz nie je ako prv a ze teraz su tam z vacsej casti uchylaci ktori nedaju pokoja a budu otravovat vkuse...... takze zoznamky su o nicom a ak sa nechces vecne zamotavat v tom ze ta budu chciet chlapi iba vyuzit tak radsej sa zoznamuj osobne, priamo hned ako takto....

Lucka777777Lucka

V dnesnej dobe internetovych zoznamiek, je tak lahke najst niekoho na sex a tak nemozne najst niekoho na vztah.... ze skoda reci. mam 27

Zuzazuza

mnoho ludi poznam, co hladaju, je ich velmi vela, a roky bez uspechu, vsetko v zivote ma svoj vyznam. Aj to, ak niekto nemoze najst partnera. Aj to, ked ho najde. Ale to asi suvisi s tym, comu clovek veri. Myslim si vsak, ze osobny rozvoj je dolezitejsi ako mrhanie energiou na "hladanie partnera". Partner nie je zmyslom zivota, ale sucastou. Preto odporucam zit podla seba a zmysluplne, partner sa moze neskor pripojit.

Lollka

V dnesnej dobe internetovych zoznamiek je tak jednoduche najst si niekoho tak nechapem tvoju otazku. A never tomu ze ak to ma prist, pride to, pokial budes len sediet doma a nikam nepojdes tak ani nikoho nespoznas a ziadneho partnera si nikdy nenajdes. Musis hladat ak niekoho chces.

Zuzazuza

Ano, tak nejak. Prisiel bez hladania, ani som nikoho nechcela. Ked to ma prist, pride to, ci chces alebo nie. Ked to nema prist, mozes sa aj na hlavu postavit a nikto sa nezjavi. Zi si svoj zivot. Druhym povedz, ze na chlapovi tvoja zabava nezavisi. Ani stastie. Nechapem, preco by si mala byt povinne zadana. Posli ich niekam, ked zas budu rypat.