Dobrý deň,mam herpes,nieje to už čerstvé ale je to už uplne zaschnuté a mám tam chrastu,šíri sa to aj takto ? Že mam chrastu len ? Môže sa už bozkávať sa ? S priateľkou nám to dosť chýba...ďakujem za odpovede
Herpes-bozkavanie
philips
rovnako pozri fotky tváre na Googly: Viktor Juščenko ,
ktorý prežil otravu. Tam na fotografiách tváre vidno poškodenie vnútorných orgánov až extémny prejav na jeho tvári.
Pozri fotky na Googly Alexander Litvinenko. Sú tam fotky pred a po otrave. Aj na perách sa prejavila toxicita.
A čo presne im tam bolo vidieť?
Azges, múdre rozhodnutie! Je to infekčné ochorenie spôsobené herpetickým vírusom. Už sa ho nezbavíš, si jeho doživotným nositeľom a priateľku môžeš nakaziť.
philips
Keď otrávili agentov vo Veľkej Británii tam to bolo na ich tvárach jasne vidno ako tvár súvisí s kvalitou vnútorných orgánov.
To sa zaprieť nedá, na fotografiách tváre otrávených to vidno.
Len toto je extrémny príklad, aby bolo pochopené.
Nebozkavat, neriskovat to. Moze ho dostat aj nemusi. Ja som si tiez s herpesmi svoje uzila a nikdy som priatela nebozkavala ani nikoho ineho pokial sa mi uplne nevyliecil.
Ďakujem za odpovede ale ona herpes este nikdy nemala a ked som dobre pocul tak je to tak ze ked raz dostane tak uz bude mat aj viac krat a nechcem aby kvoli mne sa tak trapila jak sa kvoli tym hepresom ja zvyknem trapit ze ani usta normalne neviem pri jedeni otvorit
ale môžte, čo by ste nemohli. pri najhoršom ho dostane aj ona. my keď sme herpes aj mali, tak sme sa vždy bozkávali s drahým
Tak, ja osobne nepoznám žiadne prepojenie medzi funkciou GITu a výskytom herpesu, jedine, keď sa priotráviš jedlom...
Na základe východnej / Čínskej medicíny diagnostika podľa tváre.
Myslím že z kníh MUDr. J. Jonáša. Potvrdilo sa mi to a mojim zmámim tiež.