Dobrý deň.
Mal by som otázku hlavne pre chlapov. Boli tu už v minulosti nejaké témy, ako by sme sa zachovali, keby sme spoznali ženu s deťmi. Vždy som si myslel, že sa ma to netýka, že takú ženu určite nechcem. Lenže. Nedavno som stretol jednu zenu, na druhom stretnutí sme skončili v posteli. Zacali sme sa stretavat, nas vztah je urcite zalozeny na sexe, ale su tam aj nejake city. Priznala sa mi, ze ma tri deti a chce ma s nimi zoznamit. A tu nastava problem. Viem, ze z mojej strany by to tymto smerom dalej neviedlo. Nie som typ, ktory by si zavesil na krk deti ktore si s prepacenim urobil iny chlap. Mozno som prilis jesitny, ale urcite ak by som chcel zit v rodine, tak jedine v takej, ktoru by som si vytvoril sam. To jest najprv spoznavanie so zenou, potom neskor deti, atd... Od prirody ako samec si neviem predstavit starat sa o cudzie mladata. Nemam zaujem sa s nimi ani spoznat. Toto vsetko som povedal aj svojej znamosti, no napriek tomu chce byt nadalej so mnou. Pripada mi to cudne. Chlapi, ale aj zeny, aky mate na tuto situaciu nazor?
Som egoista? Otázka hlavne pre mužov
Ahojte,
ďakujem za nové reakcie. Kafe, super, Tvoj nazor mi vela dal, ziskal som nazor takpovediac z druhej strany. Si priama, otvorena a hlavne nemlzis, hovoris pravdu. Konecne normalny nazor zo zenskej strany, ziadne puritanstvo, ci uz muz alebo zena potrebuju sex, a ked nie je staly partner, tak sa to riesi milencom, milenkou. Prirodzene, najlepsi je stabilny milujuci partner, ale nie vzdy ho mame, vsakze? Tvoj pristup sa mi paci, len si musis dat pozor aby si sa do svojho mulenca nezamilovala. Alebo on do Teba. Je ru vsak riziko, ze ked Ty stretnes svojho muza snov, bez milosti ho opustis. Co vsak moze aj on Teba. Cafe, si spravna baba, zelam Ti len to naj.
Jack, Tvoja odpoved bola skutocne uprimna. Hovoril si dost drsne a bez obalu, ale v podstate s Tebou suhlasim. Fajn slova, trochu ma aj nakopli... Len v jednom by som nesuhlasil, zeny si vazim, a ked stretla hnusneho chlapa ktory jej spravil 3 deti, tak ma podla mna este narok na slusny zivot. Samozrejme nie so mnou, to urcite nie. Ale chapem ju, ze si zenskymi zbranami chce ziskat chlapa. Kazdy sa pretlka, ako najlepsie vie. Neodsudzujem ju. Zial, ak nie je výborná herecka, tak to vyzera ze sa na mna namotala a budem teraz ja za toho zleho, co ju iba vyuzil...
Alessandra, tiez trefny prispevok, vyzeras, ze mi vidis az do zaludka.
Vsetky reakcie mi nieco dali a tak ako ja, aj moja znamost si musime uvedomit, ze za vsetko co sme v zibote vykonali, aj ked nas niekto podviedol, zneuzil, dali sme vsetko tomu nepravemu, tak musime zaplatit. Za chyby sa musi platit a vsetko raz zaplatime.
Ako som povedal a Vy niektori ste so mnou suhlasili, tak nedokazem byt nieco ako otec cudzim detom.
A uz som asi trochu rezignovany, aby som sa hral na rytiera v lesklom brneni a obetoval svoj zivot takemu zivotnemu stylu, ktory som si nevybral a ani som ho nesposobil. Snad ma chapete.
pozri, máš jasno v tom, čo chceš, tak ti môže byť u riti, či si alebo nie si egoista v očiach niekoho iného. Máš právo mať svoje vlastné požiadavky na partnerku, je jedno či sa týkajú výšky, váhy, záujmov alebo bezdetnosti. Proste na cudzie detiská nemáš, neni čo riešiť. Z tohoto vzťah nebude, stoj si za svojim.
To čo kočka spravila, že detičky ti zamlčala a teraz ťa k nim zrazu ťahá a chce zoznamovať, sa mne osobne nepáči a to som žena, tiež rozvedená s deťmi. Som trochu v obrátenej situácii, ja som s deťmi (vždy to spomínam chlapom medzi prvými vecami, určite o tom nemlčím) a zaplietla som sa s bezdetným. Chcem to udržať len na mileneckej úrovni, nič viac, on to vie, nedržím ho, ale spríjemniť si život peknými okamihmi, prečo nie? Neviem si predstaviť spraviť to, čo tá tvoja. Nepríde mi to kóšer.
Ja na vzťah chcem IBA a len chlapa s deťmi. Bezdetný proste neni tak vycepovaný, akoby bol "ochudobnený" o niečo čo vlastné deti človeku dávajú, ako ho formujú, ovplyvňujú... a veľmi to cítim práve pri tomto bezdetnom milencovi.
Takže ked ja môžem mať takéto "drzé" požiadavky, iba chlap s deťmi, prečo by si to ty nemohol mať opačne? To neni egoizmus, máš predsa slobodnú vôľu aby si preferoval a páčili sa ti veci, čo sa ti páčia. Za tým si choď. Ak sa ti stane, že ťa zaujme žena s deťmi a bude ťa to k nej ťahať AJ napriek tomu, že deti má... zase je to len a len na tebe, či sa na to cítiš. Ak áno, fajn, treba skúsiť, ak nie tiež fajn, netreba sa tlačiť do niečoho čo je normálne pre niekoho iného, ALE NIE pre TEBA. Dôveruj sebe, svojim pocitom, že vieš čo je pre teba dobré. Snáď ťa to časom dovedie k skvelej ženskej :) presne takej, akú si predstavuješ.
A nepočúvaj tie jej sprosté reči! Proste ju pošli do riti povedz jej, že to nechceš a že nech si nájde nejakého zúfalcom ktorý jej toto všetko bude tolerovať lebo je zúfalý a chce aspoň nejakú ženu. Veľa chlapov je zúfalých... tak nech neobťažuje teba, ty si na najlepšej ceste začať si svoju VLASTNÚ rodinu (ak chceš) a nie riešiť sračky nejakej blbky, ktorá išla do vzťahu s nesprávnym chlapom!!
Ako si už písal, chceš sa k tomu postaviť ako chlap, tak sa k tomu ako chlap postav! Kľudne jej aj ublíž, vôbec sa nezaujímaj o jej "city" .... niekoľko týždňov ti síce potom nedá pokoj, ale to prežiješ, a budeš mať od nej potom svätý pokoj... dobre ti radím, a aj ostatní na fóre ti tu dobre radia - odpálkuj ju čo najďalej ako je to možné a vôbec nerozmýšľaj nad tým čo ti nahovorí!
Nie si egoista, si rozumný chlap !!!
Mne tiež nedávno išla po rozume jedna žena, ktorá už má decko. Ale ak si zdravý a môžeš mať sám deti tak prečo by si si mal zbytočne "adoptovať" cudzie deti...
Ženy, ktoré sú rozvedené a s deťmi sú to najhoršie čo môže zdravého pracujúceho chlapa stretnúť, to si dobre pamätaj... oni ti dokážu riadne zamotať hlavu, pretože ťa chcú získať. Chcú získať blbca ktorý by im pomáhal starať sa ich deti, ktoré majú s cudzím samcom. Ty ten blbec NIE SI !!
Ak chceš ženu tak si nájdu aspoň nejakú bezdetnú, lebo taká ktorá má už deti bude navždy naklonená svojmu samcovi, aj keď ju už nechce (keby sa náhodou ukázal a chcel sa vrátiť a všetko napraviť, tak teba by poslala do riti a zase by bola s ním..).. Ver mi, ja to poznám.
"Navrhol som jej rozchod" - dobre si urobil
, "ale nechce o tom ani pocut. Vraj vie, ze sa milujeme." tak a mas na krku stíhačku, ktorej sa budeš zrejme ťažko zbavovať.
Ty si zrejme dobrá duša, však? (myslene v dobrom a súdim to podla toho posledneho príspevku) :) A ona to vidí, tým že ti dovolila sex, si ťa chmatla do pazúrov a teraz bude točiť sladké reči, len aby si bol s ňou + ťa nutit, aby si sa zoznámil s jej detmi.
Veľa sily!
PS: utekaj, čím skôr ...
Presne tak.
Posledne prispevky mi hovoria priamo z duse. Takisto si zeny vazim, myslim ze my, muzi by sme sa mali o ne starat, ci ako o kamaratky, alebo partnerky. Urcite, najidealnejsie je, ked v rannom veku najdeme tu, ktora nam bude cely zivot jedinou, a o ktoru sa budeme starat cely zivot a znesieme jej modre z neba. Zial, takych stastlivcov je malo, tak hladame a sklamavame sa dalej, niekedy naozaj vlastnou vinou. Mozno keby si nejaky psycholog vzal do parady moj milostny zivot, tak moze napisat akademicku pracu.
Ale odbocujem. Co ak? Ak by bola tehotna? Nuz, to riziko je tu asi vzdy a to u kazdeho, kto intimne zije. V mojej sucasnej situacii by som asi nebol nadseny, ale postavil by som sa k tomu ako chlap. Ale vzdy by boli pochybnosti, ci to nebolo umyselne tehotenstvo, tehotenstvo, ktore by ma malo k nej priputat. Postaci taka odpoved. Ale ako som uz v predchadzajucich prispevkoch pisal, nechcem mat deti so zenou, ktora si uz urobila deti s inym. Mozno si poviete, ci nema pravo na dalsi zivot? Urcite ma, a ja jej prajwm len to najlepsie. Ale... Kazdy si musi niest dosledky svojich konani.
A mozno teraz na mna obrazne naplujete, ale preco by som sa mal starat a vychovavat deti, ktore nenesu moje geneticke informacie, nedrzal som ich v rukach ked sa narodili, nezdielal som s nimi vsetko od zaciatku. Nie! Nemam naozaj zaujem. Aj dnes som sa na tuto temu rozpraval so svojou znamostou a neviem, ci to nevie pochopit, ze k jej detom nic citit nechcem... Netuzim byt votrelec v cudzej rodine. Navrhol dom jej rozchod, ale nechce o tom ani pocut. Vraj vie, ze sa milujeme.
Naozaj nie som ziadny nestastnik, mam solidne vzdelanie, skvelu pracu, uzasnych priatelov... A mozno mam jeden problem. Nechcem ublizovat, hlavne nie zenam, ktore si to podla mojho nazoru urcite nezasluzia. Nech ma so mnou akekolvek zamery.
To len na vysvetlenie.
Ťažké je žiť s jedným dieťaťom nie to s tromi takže určite v tebe hľadá hlavne finančnú oporu. Ako sa hovorí, topiaci sa aj slamky chytá preto sa snaží získať si ťa cez sex. To vidím sám, som single a bezdetné na mňa ani len nepozrú a single mamičky sa vrhajú samé, žeby som si mohol vyberať. Jasne, aj ony potrebujú lásku ale pre nich vždy číslo jedna bude ich dieťa. Osobne by som do takého vzťahu nešiel hlavne v mojom veku. S narastajúcim mojim vekom rovnako aj s vekom detí to bude menšia prekážka ak sa tie deti budú vedieť aj samé o seba postarať.
A co keby si teraz zistil, ze je s tebou tehotná? Co by si robil?
Ľahko je súdiť teba a ešte ľahšie ženu z tromi ďeťmi.Ja sa pokúsim nerobiť to ,lebo nepoznám ani jedného a keby som aj poznal vidím len časť vzťahu.Tak skúsim napísať čo mi napadne bez konkrétnej zaujatosti .Ešte predtým ti poviem ,že som vo vzťahu 25 rokov a deti mam dospelé.Žena keď má dieťa to bude vždy na prvom mieste nehovoriac ked je pri nej chlap vlastne detom cudzí.Toto celé x3.Takáto žena ak je teda dobrou matkou atď......Pri prvom konflikte bude držat stranu dieťaťu .Preto do nového vzťahu sa bude púšťať len pomaly z nedôverou a opatrne !Samozrejme môže mať aj svoju temnú stránku a vtedy je všetko inak.Nie som z tých chlapov čo ženy hania práve naopak.Ženske pokolenie si veľmi vážim .Preto ti poviem paradoxne vedia to byť riadne suk....Vedieť žiť v rodinnom kruhu vychovat deti je ťažká a vážna vec.Koľko ludí to neunesie a to majú jedno či dve navyše vlastné.Teraz to viznie ako by som tu ženu zatracoval alebo tie čo zostanú bez partnera nie ja len vravím je to ťažké.Takejto z tromi detmi by s doprial zrelého muža min o 10 rokov staršieho ktorý je zabezpečený svojim doterajším životom deti ma už velke alebo mu žiadne dopriate neboli mal smolu na fúrie a fifleny a teraz nájde gazdinku a chce sa usadiť novy zmysel života pri mladšej a jej detoch lebo doterajša kariera mu nič nepriniesla a život nechce premrhať nenaplnením.
Nie si egoista. Si len strasne hlupy. Tuzis po takych peknych veciach, no v zapati urobis najvacsiu blbost a nechas sa ovladat nejakym sexualnym pritahovanim. Necuduj sa, ze nemas lasku, porozumenie atd, ked po dvoch stretkach skoncis so zenskou v posteli a nevies o nej zakladne informacie. Chces vztah a rodinu aku si si vysnival ale ides do postele so zenou, o ktorej nic nevies a potom sa cudujes. Ja ti ako chlap odporucam najprv byt so zenou kamarat a az potom s nou liezt do postele. Co ti to da? Pekne manzelstvo mozno ako mam ja.