Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som egoista? Otázka hlavne pre mužov

Príspevok v téme: Som egoista? Otázka hlavne pre mužov
Andyno

Dobrý deň.
Mal by som otázku hlavne pre chlapov. Boli tu už v minulosti nejaké témy, ako by sme sa zachovali, keby sme spoznali ženu s deťmi. Vždy som si myslel, že sa ma to netýka, že takú ženu určite nechcem. Lenže. Nedavno som stretol jednu zenu, na druhom stretnutí sme skončili v posteli. Zacali sme sa stretavat, nas vztah je urcite zalozeny na sexe, ale su tam aj nejake city. Priznala sa mi, ze ma tri deti a chce ma s nimi zoznamit. A tu nastava problem. Viem, ze z mojej strany by to tymto smerom dalej neviedlo. Nie som typ, ktory by si zavesil na krk deti ktore si s prepacenim urobil iny chlap. Mozno som prilis jesitny, ale urcite ak by som chcel zit v rodine, tak jedine v takej, ktoru by som si vytvoril sam. To jest najprv spoznavanie so zenou, potom neskor deti, atd... Od prirody ako samec si neviem predstavit starat sa o cudzie mladata. Nemam zaujem sa s nimi ani spoznat. Toto vsetko som povedal aj svojej znamosti, no napriek tomu chce byt nadalej so mnou. Pripada mi to cudne. Chlapi, ale aj zeny, aky mate na tuto situaciu nazor?

Rozmyslam

Toto je podla mna z jej strany ciste zufalstvo. Nevie co ma robit, vie, ze na chlapov funguje sex a mysli si, ze ta nejako presvedci. Zeny si myslia, ze chlapa zmenia. Netrap ju, rozid sa a daj jej sancu nech si najde vhodnejsieho muza. Pri tebe iba straca cas, to jej vysvetli.
Inak nechapem, ako si pri 3 detoch najde cas este aj na teba.

sponzor

:D ... potrebuje sponzora asi a ide na to cez sex, city atď
jasné že ti to priamo nepovie, vie že chlapa nenarazí len tak
btw,,,,o troch deckach ti mala povedať už na 1. stretnutí, alebo pred ním, keby to hore uvedene bolo inak, ale ty myslíš vtákom a ona ťa chce dostať presne tam, kam potrebuje
neveril by som jej moc
môže ta kedykoľvek vymeniť za iného, ktorý sa bude chcieť zoznámiť s jej deťmi a bude robiť sponzora dobrovoľne

mate59

A tie tri deti má s jedným mužom či každé s iným?Kľudne jej povedz,že váš vzťah je len o sexe a na nič viac nie si zvedavý.Len pozor - aby si ju neoplodnil.

Andyno

Mrauka,
len pre vysvetlenie, naozaj sa nebezim tu radit. Ale zaujima ma nazor, prioritne muzsky na takyto vztah.
Ale Tvoja kritika je opodstatnena. Urcite v tomto vztahu nevidim buducnost. A Tvoj nazor ohladom sexu. Clovek ho potrebuje, nemyslis? Niekedy aj bez nejakych naozaj hlbokych citovych vztahov. Myslim tym vtedy, ked nie je zadany.

Mrauka

Hmmm do posteli ti je dobra, ale s detmi sa zoznamit to uz nie?
Tak ty chces najprv zenu spoznavat a potom deti, no hned na druhom stretnuti s nou skoncis v posteli?
Ona bude zrejme ten typ, ktory sa snazi dietatom uviazat chlapa, preto ich ma 3. Tak by som si na to nezavazne uzivanie z tvojej strany davala pozor.
Jednoducho povedane, ked v tom nevidis buducnost, tak s nou ani nespavaj a hladaj si bezdetnu. Nabuduce zenu naozaj najprv spoznaj nez s nou skoncis v posteli.
Ty naozaj nebudes ty chlapa, ktory by dokazal mat rodinu, ked bezis hned na internet sa radit s cudzimi ludmi. Fyzicky si mozno zrely na sex, ale inak si este na vztah a otcovstvo este nedozrel.

Alessandra99

Z tvojej strany je to len o sexe. Dobre zacal SI ju mat rad, co je prirodzene, ked si s osobou, s kt. ti je prijemne :)

Nedaj sa nutit do niecoho, co nechces. Nestretavaj sa s jej detmi, Ked po tom ty Sam netuzis.

Pozri, ona ti skocila do postele uz na druhom stretnuti, ziadna normal zena (matka), ktora by hladala lasku a vztah by take neurobila.

Vnimam to Tak, ze: Chce ta mat v buducnosti nato, aby si jej pomahal s detmi a robil jej bankomat :)