Dobrý deň.
Mal by som otázku hlavne pre chlapov. Boli tu už v minulosti nejaké témy, ako by sme sa zachovali, keby sme spoznali ženu s deťmi. Vždy som si myslel, že sa ma to netýka, že takú ženu určite nechcem. Lenže. Nedavno som stretol jednu zenu, na druhom stretnutí sme skončili v posteli. Zacali sme sa stretavat, nas vztah je urcite zalozeny na sexe, ale su tam aj nejake city. Priznala sa mi, ze ma tri deti a chce ma s nimi zoznamit. A tu nastava problem. Viem, ze z mojej strany by to tymto smerom dalej neviedlo. Nie som typ, ktory by si zavesil na krk deti ktore si s prepacenim urobil iny chlap. Mozno som prilis jesitny, ale urcite ak by som chcel zit v rodine, tak jedine v takej, ktoru by som si vytvoril sam. To jest najprv spoznavanie so zenou, potom neskor deti, atd... Od prirody ako samec si neviem predstavit starat sa o cudzie mladata. Nemam zaujem sa s nimi ani spoznat. Toto vsetko som povedal aj svojej znamosti, no napriek tomu chce byt nadalej so mnou. Pripada mi to cudne. Chlapi, ale aj zeny, aky mate na tuto situaciu nazor?
Som egoista? Otázka hlavne pre mužov
Pani Lukacova, dakujem za Vas nazor. Ano, je pravda, ze existuju muzi i zeny, ktorym cudzie deti nevadia. Kedze viem, ze medzi nich nepatrim, tak sa o spoznavanie s nimi ani snazit nebudem. Ale je pravda, ze tento vztah nema buducnost.
Mrauka, ked zacitim k zene eroticku iskru a svojej vasni dame volny priebeh, tak som automaticky zly? Pozri, so svojou exmanzelkou sme sa tiez telesne zblizili na druhom rande a boli sme spolu 8 rokov. Ale ked si ma uz skritizovala, dovolim si zakontrovat. Ludia sa mozu spoznavat aj ked uz mali spoločný intimny zazitok, nemyslis? A co Ty? Obratim otazku. Ty by si prijala partnera, ktory by Ti po urcitom case povedal, ze uz ma tri deti?
SofiaElla, dotycna nie je odo mna starsia, dokonca ja som starsi o 3 roky (37). Inak vo vsetkom s Tebou suhlasim.
Aj pre ostatnych, vidim to podobne ako vy. Hlada si nahradneho otca pre deti, ale nerozumiem, preco chc byt so mnou ked som jasne vyjadril svoj postoj. A nebojte, urcite si dam pozor aby som nesplodil dieta. Uprimne, chcem to co najmenej bolestne ukoncit.
Ale vratim sa k povodnej otazke. Brali by ste partnera s tromi detmu, ano alebo nie?
A som sebec, ked chcem zit zivot ktory si vybudujem sam s niekym?
No a teraz akoze co??? Mna vobec nezaujima, ze nesuhlasis s mojimi nazormi. Vyjadrovat sa mas inak k teme a nie vypisovat ostatnym prispievatelom, ze ti maju vysvetlit svoj nazor a ty s nimi nesuhlasis. Co si ty z jahody spadla, alebo co? IQ si asi velmi nepobrala.
Mrauka, ja ťa tu urážať nebudem. Nesúhlasím s tvojimi názormi.
Aku traumu? Nemozem zato, ze nevies chapat prispevky, lebo v tom mojom nebol pozitivny nazor ani na tu zenu a ani na autora.
Chojkaj sa hrat este na piesok, ked nevies chapat prispevky dospelych ludi.
Dík, Mrauka, radšej nohy roztiahnem ako mať takú traumu, akú máš ty a očividne z toho, že ťa už dávno nikto riadne nepretia...:)
:)) inak si zdrava? Utocna si zacala byt prva ty.
Vsak kludne roztahuj nohy hned na prvom rande miesto pozdravu ;)
Mrauka a vieš mi vysvetliť, prečo by sex na druhom rande nemal byť "ok"? Chce sex žena, chce sex muž, kde je problém?? A nemusíš mi nič vysvetľovať, len prestaň byť útočná.
Neviem preco by som tebe mala cokolvek vysvetlovat a uz vobec nie svoj nazor. Asi na rozdiel od teba nie som zufala a nepotrebujem sa kazdemu chlapovi pchat do zadku ;)
Sex na druhom rande je podla teba ok? Fuuha :)
Som žena, ale dovolím si zareagovať aj ja.
Mrauka, ty si asi ženská, ktorá si myslí, že ženy žiadne chyby nerobia a za všetko zlo na svete sú zodpovední muži. Nuž, prestaň klamať samu seba za nejaký posratý vzťah alebo za nejakého kkt, (fakt si inak tvoje názory vysvetliť neviem, ak ich vysvetlíš, budem rada)
Autor príspevku - mali ste sex na druhom rande, myslím, že je to v poriadku, akurát treba prihliadnuť, kto čo za tým asi hľadal.
Myslím, že žena s 3ma deťmi bola v tom čase už značne nadržaná, teda je jasné, že dá, predsa sexuálny chtíč máme všetci. Otázne je, či takto nedávala aj predtým.
Je jasné, (žena je od teba asi staršia - neviem, buď si to napísal a prehliadla som alebo mi to vyplynulo) , že vidí tvoj záujem o sex s ňou. Fajn, kto by toto nevyužil? Takže využije, čo sa dá.
Ak si sa zaľúbil, dobre asi nedopadneš, ak nie, tak by som s ňou pokecala, ako radili iní, že žiadne bližšie zoznamky nehrozia. Teda žiadne deti a žiadne osobné informácie. (Mám pocit, že s tebou začína celkom fajn manipulovať.)
Andyno:
v prvom rade, toto je hlas Vášho ega: "Od prirody ako samec si neviem predstavit starat sa o cudzie mladata"... tak ako ženy aj muži sa dokážu starať a milovať aj cudzie mláďatá, ktoré oni sami nesplodili...
Aj vzťah so ženou s 3 deťmi je možný a môže byť naplnený, avšak samozrejme vyžadoval by si ďaleko viac úsilia z oboch strán. V tomto smere iba erotická príťažlivosť a „nejaké city“ či už zo strany jedného alebo oboch partnerov je slabá motivácia.
Ak teda máte záujem vzťah udržiavať iba v sexuálnej rovine, obozretný prístup vo vzťahu k deťom (spoznávanie sa s nimi), je na mieste. Ak so svojou „kamarátkou“ prestanete byť na jednej vlne a bude Vás tlačiť do niečoho, čo sám nechcete, potom bude lepšie vzťah ukončiť.