ahojte prosim vas kde sa daju nast kamaratky? Ostala som uplne osamela v robote mam same kolegyne okolo 40tky a vyssie ktore by somnou urcite netravili cas kamaratky mam zadane alebo pracuju v zahranici :( Leto je v plnom prude a ja vobec nemam s kym ist ani na kupalisko ani na kavu . Citim sa strasne. Chodim len z roboty domov a to je cely moj zivot . Ja viem su v zivote horsie veci choroby a podobne ale byt doma a sediet cely cas sama je strasne. Skusala som sa zoznamit s babami aj cez net ale casom prestali odpisovat alebo boli z daleka a mna uz to nebavi :( Keby sa chcem zoznamit niekde s nejakou babou na nejakom kurze alebo kde to by asi vyznelo zvlastne :( Boze co by som dala za aspon jednu kamaratku :( vsetci co mate s kym chodit na kupka a von ako vam zavidim :( uzivajte aspon vy leto :(
som totálne Sama a ubíja ma to
Vivian to teraz si písala na zakladateľku témy, alebo na mna? :D
Odkiaľ si ? :) Rada spoznávam nových ľudí. Môžeš mi kľudne napísať. :)
bohužialosamela- ak myslíš daj mi na seba kontakt....
ako keby som o sebe čítala. Kamarátky aj kolegyne sú zadané, majú svoje rodiny s ktorými trávia čas a ja som stále sama. Raz za čas vybehneme na dve hodky na kávu, ale to je nič.... tiež by som rada s niekým vybehla do kina, možno na diskotéku, kúpalisko, výlet.
Samota ubíja.
Tomas dospely clovek nema co byvat u mamicky ma si vlastne byvanie uz kupit... aj bez partnera...ved je to uplna hamba byvat u rodicov a to ze aby clovek nebol sam tak je este doma je oblubena vyhovorka neschopných ludi co sa nevedia o byvanie postarat
Tomáš to ako really? Dospelá ženská má žiť so súrodencami alebo rodičmi? To nemyslíte vážne! )
Sám tak žijem, a nestazujem sa. Aj pre autorku by to bolo urcite lepsie žiť s rodinou, ako žiť sama. Vzhladom na to, že zije sama, má potom aj väčšiu túžbu po tom, aby sa nasiel niekto, s kým bude spolocne chodit von.
(Radšej by som sa zastrelil ako keby som mal das o 10 rokov žiť s matkou alebo sestrou... )
Ja som ale nepovedal, že musi po cely cas zostat byvat s rodinou. Nech žije s rodinou dovtedy, dokial si nenajde nejakeho partnera. Zit s rodinou je práveze urcite najlepsie, lebo zijes s vlastnými, ktorý ta poznaju uz od detstva, a nežijes s nejakym cudzim clovekom o ktorom skoro nič nevies, alebo ho poznáš len kratku dobu.
(Jasné, že žiť sám je naj,)
Zit sám je naj ? Mozno tak pre maximalneho introverta, ktorý sa celkom stráni spolocnosti. Akože ja som tiež dost velky introvert a von chodievam poväčšine sám, a nestretávam sa s kamaratmi v reali. Ale že by som mal žiť uplne sam, niekde v dome, kde by okrem mna nikto nebol a vkuse by tam bolo ticho, no tak to by bolo tak akurát na zblaznenie. To už by som sa mohol íst rovno zavriet do jaskyne. Vysledok by bol rovnaký.
Tomáš to ako really? Dospelá ženská má žiť so súrodencami alebo rodičmi? To nemyslíte vážne! Radšej by som sa zastrelil ako keby som mal das o 10 rokov žiť s matkou alebo sestrou... Jasné, že žiť sám je naj, ale to neznamená, že autorka musí byť osamelá - veď si môže nájsť niekoho na zdieľanie hobby.
No problém je ten že bývas sama v byte. Kebyze bývas so surodencami alebo s rodicmi ci pribuznymi alebo s hocikym, tak by sa ti ovela lahsie žilo. Bývať sam môže byť totiz casto krat neznesitelne. Preco teda bývas sama ? Kebyze v dome nebývas sama ale v spolocnosti, tak by si ani nemala potrebu aby si mala kamaratov. Ja napríklad zijem s rodicmi a bratom, a to mi čo sa týka spolocnosti stačí, nepotrebujem byt este v dalsej spolocnosti v podobe nejakeho kamarata s ktorym by som chodil von.
Dôležité je mat aj nejake koníčky. Ak zamestnas mysle koníčkami, tak ani nebudes mat casu rozmyslat nad kamaratmi. Skrátka clovek nemôže byt odkazany od ostatnych a musí sa vediet zabaviť vonku alebo doma sám.
Jajajaja budem iných ľudí taký, aký len chcem, pretože viem, že sú to špiny zapredané a ja chcem byť sám. No nie budem sa tváriť že všetko je v pohode, slniečkar trápny naivný - svet je úžasný wauuuu.
A co teraz ze si sama? Ja ked som sa prestahovala do vlastneho aj s priatelom do ineho mesta, kde mal robotu, tiez som nikoho nepoznala a travila som cas iba tak ze som bola sama, tiez som cestovala iba do prace, potom zas naspet domov a ked som mala volno tak som bola sama, kedze priatel pracoval.... a vies ako som spoznala ludi? Nebolo ich vela, ale sama som si zasla na kavicku, sama som sla do obchodu, zakecala som sa s predavackou, s inymi ludmi a spoznala ich tak..... mala som susedov s ktorymi som si rozumela, ktori ma vytiahli kedykolvek niekde.... len to tiez nieje len tak... ako chces hladat kamaratku, ked si iba doma a v praci.... pracu viem pochopit, ze musis tam chodit ale ked mas po praci alebo volno, co niekde nezajdes? Ked si slobodna, chod niekam vecer zit, garantujem ti, ze spoznas urcite niekoho..... a tiez nechapem preco sa nedas do reci s kolegynami... ako za to ze maju 40, tak teraz si automaticky nebudete rozumiet? Ja ked som mala 20, tak som chodila s maminou kamaratkou na kozmetiku a to mala skoro 50!!! A vies ako sme si rozumeli??? Takze to nezahadzuj a urcite si s nimi najdes spolocnu rec....