ahojte prosim vas kde sa daju nast kamaratky? Ostala som uplne osamela v robote mam same kolegyne okolo 40tky a vyssie ktore by somnou urcite netravili cas kamaratky mam zadane alebo pracuju v zahranici :( Leto je v plnom prude a ja vobec nemam s kym ist ani na kupalisko ani na kavu . Citim sa strasne. Chodim len z roboty domov a to je cely moj zivot . Ja viem su v zivote horsie veci choroby a podobne ale byt doma a sediet cely cas sama je strasne. Skusala som sa zoznamit s babami aj cez net ale casom prestali odpisovat alebo boli z daleka a mna uz to nebavi :( Keby sa chcem zoznamit niekde s nejakou babou na nejakom kurze alebo kde to by asi vyznelo zvlastne :( Boze co by som dala za aspon jednu kamaratku :( vsetci co mate s kym chodit na kupka a von ako vam zavidim :( uzivajte aspon vy leto :(
som totálne Sama a ubíja ma to
Posilka/beh/bicykel/pešia túra atď na to nikoho nepotrebuje... Ale ak fakt chce, tak ich musí hľadať v reálnom živote, nie tu, na fóre.
Otázka, či žena, ktorá toto napísala, má nejaké koníčky a hobby - dosť veľký nezmysel. Hobby a koníčky asi má, len ich nemá s kým prežívať. Však o tom píše.
lenze ja uz sama nechcem byt :( o to ide.... chcem proste chodit do spolocnosti najst si dobru kamaratku.. a ist niekam totalne sama to je blbe
A nejaké koníčky nemáte? Také, ktoré môžte robiť sama?